UTA Arad

Iacob face furori la națională! Dică: „Mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui”





Florin Iacob a fost convocat în premieră la echipa națională de seniori după evoluțiile bune din tricoul UTA-ei în Liga 1. Portarul brașovean, aflat inițial pe lista adițională, a fost chemat după ce Inter Milano a anunțat că Ionuț Radu nu va putea face deplasarea. După două zile însă, autoritățile italiene au permis internaționalilor de la Inter să accepte convocările, iar concurența lui Iacob a crescut considerabil.

Totuși, goalkeeperul UTA-ei a rămas la lot și chiar a făcut o primă impresie pozitivă: „Avem încredere în toți portarii de la echipa națională. Florin Iacob rămâne la națională. Am decis să-l chemam pe Radu, pentru că cei din Italia au ridicat restricțiile. L-am chemat și pe el, e un jucător tânăr, de perspectivă, dorim să-i cunoască și ei pe băieți. Cu cât e mai mult în angrenajul naționalei, cu atât e mai bine și pentru noi și pentru ei. Pe mine, Iacob m-a impresionat, mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui și chiar vorbeam că ne bucurăm că l-am chemat. Am văzut că ar fi fost un conflict cu Bălgrădean. Nu a fost. El nu a ajuns pentru că era accidentat când noi am facut convocările. S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot pentru meciul de campionat” a declarat Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi. Selecționerul României se află încă in izolare după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.

Reprezentativa „tricoloră” debutează mâine seară (ora 21,45, ProTV) în preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, pe Arena Națională, contra Macedoniei de Nord. Între buturile României e anunțat titular Florin Niță.









5 comentarii

  1. Iacob îmbină calitatea tehnica cu cea de om al grupului. Nimic nu e întâmplător , azi un bun portar la prima echipă a țării mâine un antrenor de perspectiva. Acum a început cu prima lecție. Atmosfera de prietenie și lucru la o echipa .

    0
    0
  2. iacob isi ia in serios orice plonjon la antrenament pune pasiune si pt o centrare a lui vasiliu am vazut asta la incalzire atitudinea lui e nemteasca nu lasa nimic in relaxare!

    0
    0
  3. Probabil ca atitudinea sa de invingator,de auto-critica,l-a adus la acest nivel,inclusiv mentalitatea, maxim pozitiva….Felicitari!Este o experienta in plus,poate isi mai tempereaza iesirile colerice…este singurul fapt care il negativizeaza uneori…
    Ma bucur pentru el!Bafta!!!!

    0
    0
  4. Dragilor, sincer n am nimic cu Iacob, il cunosc doar ca jucator, a devenit un subiect de echipa nationala? Va spun sincer spune ti voi ce l recomanda pe Iacob la echipa Nationala, care sunt performantele lui notabile? Va spun eu , a aparat la liga a 2 a, e muuuult prea putin. Indiferent ce a facut pe acolo, plus ca nu l recomanda nimic in ultimul timp ,pt Nationala. A pardon ,a fost fortat in ultimul meci cu Craiova. Cam asta insemana echipa Nationala, interese si jucatori adusi fara nicio performanta notabila in bagajul lor fotbalistic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button