Arhivă articole

DSP-ul și AJF-ul se pun de acord pentru desfășurarea în bune condiții a „Turneului de desemnare a campioanei județene”

Cum setul de măsuri anunțat Comitetul Național pentru Situații de Urgență nu afectează competițiile sportive, Asociația Județeană de Fotbal Arad urmează pașii pentru demararea „Turneului de desemnare a campioanei județene”. Startul întrecerii a fost deja amânat în două rânduri, dar, conform lui Răzvan Cadar, competiția va debuta sâmbăta viitoare.

Înainte de asta, însă, președintele AJF Arad va avea o întâlnire cu Horea Timiș, șeful Direcției de Sănătate Publică Arad. „Eu acum sunt la București, discuția cu domnul Cadar o voi avea probabil luni sau marți. Nu văd probleme în desfășurarea meciurilor de fotbal la nivel de județ, dacă se respectă protocolul medical în vigoare pentru sportivi. Mai rămâne de văzut doar când vorbim despre localități cu incidență mare de infectări, dar asta le vom stabili împreună cu domnul Cadar”, ne-a declarat Timiș.

La rândul său, șeful AJF Arad nu vede impedimente în demararea meciurilor pe puncte. „Din punctul meu de vedere, turneul de desemnare a campioanei județene va începe pe 3 aprilie. Înainte de asta, avem și această întâlnire cu domnul Timiș, eu i-aș spune o întâlnire de lucru. DSP-ul trebuie informat despre posibilitatea deschiderii unor anchete epidemilologice dacă vor exista cazuri de infectare cu COVID în rândul echipelor noastre, așa cum s-a întâmplat și cu alte cluburi sportive arădene în ultimul an. Mai trebuie văzut și ce e de făcut cu localitățile unde rata de infectare  este puțin mai mare, dar de jucat vom juca. Probabil, vom avea o intermediară în plus fiindcă nu începem mâine, dar asta nu e o problemă din punctul nostru de vedere, dar nici a echipelor participante”, spune Răzvan Cadar.

loading...

Așadar, pe 3 aprilie, avem parte de duelurile:

Victoria Felnac – CS Ineu

Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici

Păulișana Păuliș – Unirea Sântana

Șoimii Șimand – UTA II

CS Socodor stă

0
1

Un comentariu la articolul: “DSP-ul și AJF-ul se pun de acord pentru desfășurarea în bune condiții a „Turneului de desemnare a campioanei județene”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.