Arhivă articole

Misiune (ca și) îndeplinită: FCC Baschet UAV Arad – Phoenix CSU Simona Halep Constanța 76-55Echipa de banschet feminin a Aradului a trecut și de ultimul hop înainte de intrarea în play-off. La Sala Sporturilor „Victoria”, elevele lui Bogdan Bulj și Cristi Bondor nu au avut emoții în fața fetelor de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța, care nu au mai repetat prestațiile bune din ultimul timp și au cedat clar: 55-76 (10-20, 17-24, 15-12 și 12-20).

Meritul cel mare al FCC Baschet UAV Arad a fost acela că nu și-a subestimat adversarul, ci l-a luat tare din start și meciul era deja jucat încă de la pauză: 44-27. Chiar dacă în sfertul trei nivelul jocului a scăzut în dreptul „galben-albastrelor”, nici teamul de pe Litoral nu a rupt gura târgului și a câștigat la diferență de trei puncte. Nimic alarmant, cu atât mai mult cu cât arădencele au fost din nou autoritare și au bifat al șaselea succes la rând. Singura satisfacție a oaspetelor rămâne desemnarea Tierrei Henderson drept coșghetera serii.

Mâine, de la ora 13, contra tinerei echipe din Alexandria, se va pune doar problema diferenței de scor, așa că Aradul va termina pe podium sezonul regular. La această oră, FCC-ul chiar a urcat pe locul 2, dar va coborî din nou după ce CSM Satu Mare va ajunge la același număr de meciuri (21).

Formații și marcatoare:

FCC Baschet UAV Arad: D. Ardelean 13, Beadle 12, Karakasevic 12, Poole 11, Armanu 10, Mîrne-Nagy 6, Fodor 6, Akathiotou 4, Hadzovic 2, Spinean.

Phoenix CSU Simona Halep Constanța: Henderson  26, Fota 10, Sutherland 8, Wooten 5, Kelly 4, Auier 2.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.