Stranieri aradeni

Arădeanul Man, 81 de minute pe teren pentru România în eșecul lamentabil din Armenia





România a pierdut dramatic la Erevan, scor 2-3 în fața Armeniei, în Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, din Qatar. E a doua seară dezamăgitoare pentru fotbalul autohton, după ce, ieri, naționala mică a părăsit „europenele” de tineret în urma remizei (0-0) cu Germania.

Nici fotbaliștii arădeni implicați în cele două partide nu au prins zile grozave. Este vorba despre Adi Petre, la Under 21 și Dennis Man, astăzi, în Armenia. Mijlocașul ofensiv al celor de la Parma nu a avut nicio realizare în fața unei formații  – totuși – modeste și a și fost înlocuit în minutul 81, cu colegul de la echipa de club, Valentin Mihăilă.

În acel moment, însă, România conducea cu 2-1, după ce craioveanul Cicâldău a întors golul lui Spertsyan (56) cu „dubla” din minutele 62 și 72. În zece oameni, după eliminarea lui Pușcaș din minutul 78, „tricolorii” au mai primit două goluri de la Haroyan (87′) și Barseghyan (89′-pen) și rămân pe locul 4 în grupă, la 6 puncte de Armenia, care devine principala favorită la ocuparea poziției de baraj, în spatele Germaniei.

Formații:

ARMENIA: 1. Yurchenko – 19. Hambartsumyan, 2. Calisir, 3. Haroyan, 13. Hovhannisyan – 11. Barseghyan, 5. Grigoryan, 8. Muradyan (15. Spertsyan, 46), 7. Bayramyan – 20. Karapetyan (18. Shaghosyan, 46), 14. Briasco (22. Adamyan, 46). Selecționer: Joaquin Caparros

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Mogoș, 6. Chiricheș-cpt., 3. Toșca, 11. Bancu – 7. Stanciu (19. Tănase, 74), 18. Marin – 20. Man (21. Mihăilă, 81), 8. Cicâldău (23. Crețu, 81), 10. Maxim (13. Keșeru, 74)- 9. Pușcaș. Selecționer: Mirel Rădoi. Rezerve: 12. Lazar, 16. Radu – 4. Popescu, 5. Nedelcearu, 14. Hagi, 15. Burcă, 17. Bicfalvi, 22. Camora

FOTO: Profimedia (digisport.ro)

10 comentarii

  1. –-RUȘINE–- Sa ales praful de tot fotbalul din România. Oare putem cădea și mai jos de atît??? Bine a spus cineva: jucătorii nu au capacitatea de a înțelege fotbalul. Mulți l-am văzut pe Balint principalul vinovat pt rezultatele echipei UTA,dar adevărul spus astăzi pe postul DIGI TV. mă face să cred că jucătorii atît ai naționalei cît și ai clubului UTA sint totali afoni ,au rămas doar numele de ei. Ce pretenții sa mai am atunci ,stau și înghit noduri în gît pina cînd se va ridica o altă generație de fotbaliști cunoscători de fotbal…?????

    0
    0
    1. Si asta o spui dupa ce ai strigat pe-aici de cateva luni incoace importiva antrenorului ? Te-ai inteleptit acum, sau ce ?

      0
      0
  2. Fotbalul românesc la ATI !!! Vorbind în termeni medicali ,o tomografie arata rău. O statistica recentă evidenția că totuși statul ,prin primarii susține fotbalul ,printre alte vreo câteva firave ramuri de sport. Așa e dar comparativ cu alții ,la să zicem 10 lei ,ai noștrii pun pe masa …..50 de bani !! Vorbind de fotbal ,el a fost și este iubit pentru socialul pregnant din fenomen. Societatea însăși e bolnava. Nerealizări mari ,alta data din ,,vina” rușilor ! Se stinge ușor și culturalul. În posturi decizionale ,oameni fără talent ,contestați. La fotbal ,care abia ,,respira” vedete fabricate ,cu TV. Vedem cate un șutpe poartă și ne mirăm . Pai asta e meseria lui ,să tragă !! Temelia e șubredă inca de la juniori. La seniori ,multe probleme ,nefinisate la timp. Partea buna că pe toate planurile poți reveni ,inclusiv la fotbal. Schimbări sunt și la alții ,cu rezultate slabe la început. Ei insa duc procesul până la capăt cu oameni potriviți in fiecare domeniu !!

    0
    0
  3. La 2-1 in min. 85, Radoi trebuia sa le transmita jucatorilor sa inghete jocul , faci schimbari aiurea,il scoti pe Stanciu, Maxim si Cicaldau ? Aici ai pierdut meciul Radoi !!! De la MAN ma asteptam mai mult dar in zadar, a facut un meci slab !!! Despre calificare LA ANUL si la MULTI ANI !!!

    0
    0
    1. Cum poate un antrenor sa transmita sa inghete jocul, sa le strige din juma’ in juma’ de minut „rupeti jocul!” ? …sau poate vrei sa spui, sa-i transmita arbitrului sa nu dea golul din offside si penalty-ul care n-a prea fost ? …cat de usor aruncati voi cu vorbe…

      0
      0
  4. Radoi…nu-i antrenor, ci doar…selectioner si aia o face slab. Nu are bacalaureatul, iar scoala de antrenor si-o face in Moldova…ca acolose poate oricum.

    0
    0
    1. Doctore, cand a terminat Radoi cu echipa de tineret (pe care o promoveaza acum la prima echipa) in primele 4 in Europa, tot asa ai spus ca el e slab selectioner ? Ia mai taci naibii, de om urat ce esti !

      0
      0
  5. E clar ca Radoi este cel putin lipsit de experinta, de valoare nu imi pot da cu parerea inca, dar intreb si eu pentru un prieten: trebuie sa te motiveze antrenorul cand joci in tricoul nationalei?
    At trebui sa aiba motivatie la fiecare meci la echipa de club, daramite cand joci pentru tara ta!
    Daca nu vrei sa joci la nationala nici o problema, lasa locul altora!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button