Arhivă articole

„Turneul de desemnare a campioanei județene” începe sâmbătă dimineața, cu derby-ul Zăbrani – Curtici! 11 și 15 – orele de start ale meciurilor în pandemie

De acum e oficial, fotbalul județean arădean se dezgheață după un an și patru luni cu întrecerea dintre cele 9 competitioare ce și-au asumat protocolul medical valabil și pentru echipele profesioniste. În această seară, reprezentanții grupărilor participante la „Turneul de desemnare a campioanei județene” au pus la punct ultimele detalii înainte de primele meciuri pe puncte, de sâmbătă, 3 aprilie.

Răzvan Cadar le-a comunicat celor prezenți și concluziile întâlnirii avute la începutul săptămânii cu Horea Timiș, șeful Direcției de Sănătate Publică. „Îi  mulțumesc domnului Timiș pentru disponibilitate, care ne-a informat exact cum vor merge lucrurile în cazul unor nedorite cazuri de infectare cu COVID în cadrul echipelor noastre. Fiindcă majoritatea formațiilor se vor testa la spitalele din Arad, Ineu și Sebiș, DSP-ul va primi automat rezultatele, iar dacă sunt probleme vor face automat anchetele epidemiologice care se impun. Doar Victoria Felnac se va testa la o clinică privată, în timp ce formațiile din Păuliș și Zăbrani, plus UTA II vor face testele la Spitalul Clinic Județean Arad,  ACB Ineu, la Ineu, iar angajații spitalului din Sebiș vor recolta probele celor de la Șimand, Sântana, Curtici și Socodor. Mâine e zi plină de testare, sperăm să nu avem probleme și să ne întoarcem în sfârșit pe teren după atâtea luni de pauză”, a spus președintele Asociației Județene de Fotbal Arad.

Singura măsură anunțată în urmă cu o săptămână de Raed Arafat ce ar putea influența desfășurarea meciurilor la nivel județean a fost legată de faptul că circulația în afara locuinței e restrânsă după ora 18 în zilele de weekend. Cum partidele „Turneului de desemnare a campioanei județene” sunt programate sâmbătă, iar ora oficială pentru luna aprilie este 17, „oficialii” grupărilor participante au decis să joace mai devreme, patru dintre ele chiar dimineață. „Zăbrani, Curtici, Ineu și UTA II își vor disputa meciurile de acasă începând cu ora 11, iar restul, Sântana, Păuliș, Șimand, Felnac și Socodor, vor juca după-amiază, de la ora 15. Astfel, vrem ca ora 20 să nu-i prindă pe fotbaliștii și antrenorii noștri în circulație, ci acasă. În fine, vom avea nevoie de patru arbitri la centru, plus 8 tușieri la fiecare etapă, plus câțiva de rezervă. În total, probabil, se vor testa 15-18 arbitri și mai sunt disponibili și divizionarii care sunt și ei testați, cu condiția să nu aibă delegări în ligile doi sau trei”, a adăugat Cadar.

loading...

Așadar, dacă nu vor fi descoperite focare de COVID după testările de mâine, sâmbătă, 3 aprilie, prima etapă a „Turneului de desemnare a campioanei județene” oferă următoarele dueluri:

Ora 11

Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici

Ora 15

Victoria Felnac – CS Ineu

Păulișana Păuliș – Unirea Sântana

Șoimii Șimand – UTA II

CS Socodor stă.

1
0

3 comentarii la articolul: “„Turneul de desemnare a campioanei județene” începe sâmbătă dimineața, cu derby-ul Zăbrani – Curtici! 11 și 15 – orele de start ale meciurilor în pandemie

    1. nefiind cantonati, nu este focar si vor fi analizati individual cei care vor fi pozitivi …

      1

      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.