Stranieri aradeni

Hațegan arbitrează în premieră în sferturile Champions League!





Ovidiu Hațegan va arbitra din nou în UEFA Champions League la aproape patru luni după partida cu scandal de la Paris dintre PSG și Istanbul Bașakșehir. „Centralul” arădean a fost delegat de UEFA la turul sfertului de finală dintre Manchester City și Borussia Dortmund, care va avea loc pe „Etihad Stadium” marți, 6 aprilie, de la ora 22:00.

În meciul din Anglia, Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Istvan Kovacs va fi rezervă. În camera VAR se vor afla doi italieni, Marco Di Bello și Paolo Valeri.

Pentru arădean va fi prima partidă arbitrată în această fază, el aflându-se la centru până acum doar în grupe sau în optimi în cea mai importantă competiție inter-cluburi.

De la incidentele de la Paris, Hațegan a mai condus doar partida Slavia Praga – Glasgow Rangers, 1-1, din Europa League, o partidă din campinatul intern în Arabia Saudită și Țara Galilor-Cehia din preliminariile World Cup 2022. De asemenea, meciuri din Liga 1, inclusiv FCSB – CFR Cluj (3-0) din întrecerea internă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button