Gloria LT Cermei

După ce a stopat liderul, Cermeiul e oaspetele „lanternei roșii”! Gârlea: „Chiar puteam bate Crișul, la Becicherecu Mic vrem a treia victorie în deplasare”





După dueluri cu formații aflate în prima parte a clasamentului, terminate în general cu bine, două victorii, un egal și o înfrângere, Gloria Lunca Teuz Cermei trece la un adversar mai slab cotat, chiar „lanterna roșie” a seriei a VIII-a a Ligii a 3-a. Fortuna Becicherecu Mic a strâns un singur punct în tot sezonul și are soarta pecetluită. Dar, retrogradarea a fost asumată de timișeni atâta timp cât au decis să conteze doar pe juniorii de 16-17 ani ai celor de la ASU Poli.

Asta nu înseamnă că tânăra echipă a lui Iulian Prodana nu va încerca să se agațe de fiecare meci pentru a mai acumula încredere, iar cermeianii ar trebui să trateze la modul cel mai serios partida de vineri. „Întâlnim echipa de pe ultima poziție, dar rămânem concentrați. Avem două victorii consecutive în deplasare, o vrem și pe a treia ca să ne distanțăm de Ezeriș, pe care îi vom întâlni acasă săptămâna viitoare, unde sperăm să spargem gheața în acest an”, spune Victor Gârlea, portarul revenit la Cermei după doi ani. „M-am întors cu drag la Cermei și am găsit un grup mai tânăr, dar tot unit, ca înainte. Este un grup cu câțiva fotbaliști mai experimentați, dar și cu mulți tineri de calitate care vor mai mult de la fotbal. Și antrenorii sunt tineri și dornici de afirmare, asemenea jucătorilor. Se fac antrenamente foarte bune și asta se vede de la meci la meci”, mai susține goal-keeperul „sămădăilor”.

Ca și sezonul precedent, înghețat după 16 etape, Victor Gârlea a fost singurul portar care nu a luat gol de la liderul campionatului. În toamna lui 2019 apăra buturile celor de la Progresul Pecica, care remizase (0-0) pe „Municipalul” din Târgu Jiu contra celor de la FC U Craiova. Până sâmbătă, Crișul marcase în fiecare meci din acest sezon, însă Gârlea i-a stricat seria. „Ne-am mobilizat foarte bine și am făcut față, chiar puteam câștiga dacă eram mai atenți, poate la o fază fixă. E bine și așa, iată că după ce în prima etapă din retur am fosta egala Lipovei, acum am făcul meci nul cu Crișul, cele două echipe ce domină clasamentul seriei”, a mai punctat portarul „roș-albilor” pregătiți de Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia.

Pentru partida de peste două zile (ora 17), Cermeiul are trei absențe importante, Iuga și Țurcanu au fost testați pozitiv la COVID, iar Mateucă e suspendat.

Formații probabile:

Becicherecu Mic: Toroc – Strati,  Bot, Eperieș, Stemate -Bîte, Icma, Mintaş, Kuhn – Periat, Jorza.

Cermei: Gârlea –  Stoianovici, Ivan, Al. Sabău, I. Pop – Salka, Lazăr –L. Bodri, S. Popa,  Șimăndan – R. Popa.

Arbitri: Herczeg Leopold Herszeg (Băcia – Hunedoara) –  Cristian Gozman, George Urs (ambii din Oradea)

Observator: Adrian Vidan (Bucureşti), Adrian Copăcean(Caraş Severin)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button