UTA Arad

Primele certitudini în programul UTA-ei din play-out: Chindia și Poli Iași vin la Arad, „roș-albii” se deplasează la Pitești, Giurgiu și Voluntari! Debutul: cu Viitorul sau Mediaș, acasă!





După meciurrile de astăzi, Poli Iași – Hermannstadt (ora 17,30) și Viitorul – Gaz Metan Mediaș (ora 20,30) vom avea configurația finală a clasamentului Ligii I. Vorbim, bineînțeles, de sezonul regular după care urmează fazele play-off și play-out. În această ultimă fază a competiției evoluează și „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, care la această oră cunoaște în ce ordine și pe ce terenuri va da piept cu mahoritatea competitoarelor din play-out.

Practic, mai sunt dubii doar în jurul locurilor 11, 13, 14 și 15, pentru că, în rest, arădenii își știu exact programul din play-out, conform tabelei făcut la începutul stagiunii de Liga Profesionistă de Fotbal. Suntem în măsură să vă oferim succesiunea partidelor, înainte de afla exact verdictul de la finalul celor două partide de azi:

Etapa 1: UTA – Viitorul/Gaz Metan

Etapa 2: Dinamo/Hermannstadt – UTA

Etapa 3: UTA – Dinamo/Hermannstadt

Etapa 4: FC Argeș – UTA

Etapa 5: UTA – Chindia

Etapa 6: Astra – UTA

Etapa 7: UTA – Iași

Etapa 8: UTA – Viitorul/Mediaș

Etapa 9: Voluntari – UTA

Cu mențiunea că echipele de pe locurile 7-11 susțin 5 meciuri acasă și 4 în deplasare și celelalte invers, vă prezentăm programul conceput de LPF la începutul stagiunii:

10 comentarii

  1. e bine ca nu avem deplasari lungi (Constanta si Iasi vin ei la Arad)
    sper sa jucam cu Dinamo in deplasare (oricum o luam, in deplasare jucam mai bine si as vrea sa cada Dinamo)
    per total: succes UTA!

    0
    0
  2. Toate meciurile sunt foarte grele ,fie la Arad s-au in deplasare !!! Diferenta o face deplasarile lungi dar dupa cum arata programul , UTA. sta bine,acasa cu Iasi si cu Viitorul cele mai lungi deplasari !!! Sper ca, baietii sa mobilizeze foarte bine si sa faca meciuri bune castigand si sa scape de emotiile retrogradarii si a barajului !!!

    0
    0
  3. Foarte important să începem cu victorie acasă, altfel s-ar putea intra într-o pasă neagră ca-n playoff-ul de promovare de vara trecută! Sincer aș vrea Mediașul îmi pare o echipă puțin mai slabă ca viitorul care pasează foarte bine, și cu Hagi la timonă vor fi favoriți la locul 7

    0
    0
  4. Bineanteles , si arbitrii vor avea un rol foarte important in luarea unor decizii care pot influenta in mare retrogradarea unei echipe si salvarea alteia !!!Pt. asta baietii trebuie sa se pregateasca foarte bine si sa fie o echipa inchegata pe teren si sa lupte din rasputeri pt. fiecare meci !!! Sunt 9 finale infernale foarte tensionate , trebuie ca, baietii in aceste 5 meciuri disputate la ARAD sa castige cat se poate de maxim de puncte !!! Va urez succes , sa va antrenati cat mai bine ,sa va stiti unul cu altul fiecare ce are de facut pe teren si sa dati tot ce este mai bun din voi pt. a reusi !!! NUMAI IMPREUNA VE-TI REUSI !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  5. UTA în play out să aducă arbitrii străini, pentru ca FRF face manevre ca dinamo să nu pice în liga a 2 a
    Rușine, gunoaie ?

    0
    0
  6. daca uta bate viitorul e clar
    dinamo/sibiu/iasi tebuie sa castige tot acasa sa nu cada
    dinamo va pierde la astra

    0
    0
  7. Devine o situatie de ruleta ruseasca..Va fi greu si nici nu mai stii ce sa crezi,sa speri, cum ar fi mai bine?Doua deplasari lungi,economisite,sau jocul mai bun in deplasare???
    Viitorul si Minamo sunt deja pe zona rosie…Oare vor mai interveni forurile,ca sa ii salveze,din nou?Asta ar fi cea mai tare dintre toate….Dar in lumea fotbalului romanesc,te poti astepta la orice,in orice secunda…:-(((((

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button