Fotbal judetean

Un an fără Adrian Lucaci! „Cel mai frumos mod în care îi putem păstra amintirea este să ducem mai departe proiectele sale”





În urmă cu un an de zile, fotbalul arădean la nivel județean și nu numai și-a pierdut reperul. Adrian Lucaci a pierdut lupta cu boala ce-l măcina de prin 2013 încoace, iar fotbalul s-a oprit și el în loc. Sigur, contextul a fost epidemia de coronavirus, dar parcă „sportul rege” arădean  a rămas, oarecum, blocat de pierderea suferită.

Dar, așa cum a fost sub conducerea sa, un exemplu pentru toată țara, fotbalul județean și-a reluat activitatea chiar în preajma datei de 12 aprilie, când Adi Lucaci, părăsea această lume. „Turneul de desemnare a campioanei județene” și-a consumat în weekend a doua etapă, Aradul fiind – de altfel – singurul județ care a revenit în iarbă, fără a știi ce-i pregătea Federația cu privire la data (8 mai) la care trebuie să anunțe campioana.

Marele merit îl au cele nouă competitoare care și-au asumat cheltuielile și riscurile cu testările pentru COVID-19, dar și noua conducere a Asociației Județene de Fotbal. „Nu îl vom uita niciodată pe Adrian Lucaci, glorie a fotbalului arădean, dar înainte de toate un mare caracter, un om care a trăit pentru sport și pentru Arad. Și-a dorit din tot sufletul să dezvolte fotbalul arădean de la nivelele de jos, să vadă UTA în Liga I și să avem un stadion nou, în circuitul echipelor naționale. Cel mai frumos mod în care îi putem păstra amintirea este să ducem mai departe aceste proiecte. După pandemie, îmi doresc să reușim să creștem numărul echipelor și fotbaliștilor legitimați, să găsim o stabilitate pentru cluburile din eșaloanele inferioare. Îmi doresc să fim mândri de UTA, să ajutăm acest club să facă performanță. Muncim pentru a continua să integrăm stadionul nou în circuitul echipelor naționale, să intrăm în standarde și să ne bucurăm de competiții de calitate la Arad. Acesta este cel mai bun mod în care putem onora amintirea lui Adrian Lucaci și a celorlalți mari sportivi care au dat totul pentru fotbalul arădean”, a declarat Răzvan Cadar, cel care i-a luat locul la șefia fotbalului județean lui Adi Lucaci.

 

4 comentarii

  1. Găsiți o modalitate sa dați drumul la fotbalul din județ, si aici ma refer la juniori și echipele din onoare și promoție (Ligiile 5 și 6 ) deja aproape 2 ani fără fotbal, copii pierd prea mult timp

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button