UTA Arad

UTA – Viitorul, în prima etapă a play-outului Ligii I! Peste două săptămâni, arădenii se deplasează în „fieful” lui Dinamo





După confruntările de astăzi: Poli Iași – Hermannstadt 1-0 (Popadiuc 11) și Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș  0-2 (Larie 28, R. Valente 39) s-a tras cortina peste sezonul regular al Ligii I. Clasamentul după 30 de etape ce determină și programul din play-off și play-out este următorul:

Așadar, în weekend, vom avea parte de următorul program:

Play-off

FCSB – FC Botoșani

CFR Cluj – Academica Clinceni

CS U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

Play-out

FC Argeș – Poli Iași

Chindia – Hermannstadt

Astra – Dinamo

UTA – Viitorul

Gaz Metan – Voluntari

Totodată, programul complet al UTA-ei în play-outul Ligii I este următorul:

Etapa 1: UTA – Viitorul

Etapa 2: Dinamo – UTA

Etapa 3: UTA – Hermannstadt

Etapa 4: FC Argeș – UTA

Etapa 5: UTA – Chindia

Etapa 6: Astra – UTA

Etapa 7: UTA Iași

Etapa 8: UTA –  Gaz Metan

Etapa 9: FC Voluntari – UTA

Clasamentul cu care se intră în play-out:

7. FC Argeș 20

8. Chindia Târgoviște 20*

9. Astra 19

10. UTA 19*

11. Gaz Metan 17*

12. Voluntari 16

13. Viitorul 16*

14. Dinamo 14*

15. Hermannstadt 13

16. Poli Iași 13*

Echipele cu steluță au beneficiat de rotunjirea punctelor și vor fi dezavantajate în fața celorlalte în caz că la final vor încheia la egalitate de puncte.

10 comentarii

  1. În aceste nouă meciuri, dacă nu vor juca doar jucătorii determinați, rapizi în mișcare și în gândire,ne vom învărti în jurul lui 0-0, meci de meci.
    Voinea, Vali și Adi Petre nu au voie să lipsească din primul 11, sau să joace minim o repriză.
    Hora,Roșu, Antal etc, încetinesc jocul, iar în apărare ar trebui jucat cu jucătorii cu viteza de reacție cea mai bună.
    Jucătorii cu experiență, sunt cu o viteză în minus față de adversari și asta ne-ar putea dăuna!
    În Play-out, antrenorul trebuie să ne facă surprize plăcute și adversarilor, surprize neplăcute.
    Acum Gyuszi, ar trebui să facă cu totul altceva, pentru a câștiga majoritatea meciurilor, iar jucătorii trebuie să ducă spiritul de învingător și de echipă, la rang de artă!
    Forza UTA!!!!!!!

    0
    0
    1. Oare din ce cauza,cu totii suntem tampiti,idioti,dar ii vedem pe aceeasi non-performanta,elefanti de serviciu???Trio-ul Hora/Antal/Nelut Rosu???Ce naiba???Orbul gainii sa fim?Chiar,cu totii???Raportul calitate-pret,aici ma refer…din pacate…Ufff….

      0
      0
  2. Daca pana acum,cu indulgenta,s-a incercat cu prime de joc si salarii la zi,roata trebuie cumva sa se intoarca….Trebuie impus tuturor un target,de la staff pana la rezerve,un impact…Laptele si mierea,sa vina abia dupa rezultate…
    Recunosc si faptul ca puteam fi mult mai rau,dar si mult mai bine…
    Nu exista motive de gazon sau lipsa suporteri,UTA noastra ar fi ultima care sa se planga de asta…am vazut mult mai rau,prin tara….
    De unde sa vina motivatia,pentru unii care doar mimeaza sau doar atat pot???Habar nu am,din pacate….Stiu ca voi fi rau,la ceea ce voi spune….Mercenar,in sensul bun, inseamna sa fii platit ca si in Legiunea Franceza si sa joci la maxim pentru locul de unde esti platit,respect unui Shlyakov,Mode,Roger,Benga,Erico(care stiu despre UTA,eventual de pe Wikipedia)…In rest din nou ajung tot acolo..sunt elefanti plictisiti…Ar mai avea rost sa-i enumeram?Ok..Sa o facem totusi,ca sa nu ne creada idioti,habarnisti…Hora,Nelut Rosu,Antal,ar fi doar podiumul din premierile 1-3,ale zmeurii de aur, contra-actoricesti..”ASA NU”…Protectia muncii…Hmmmm…

    0
    0
  3. Asa, de curiozitate, am suprapus peste programul di play-out rezultatele din campionat:

    CLASAMENT INAINTE DE PLAY-OUT
    1. FC Arges 40/2=20
    2. Chindia 39/2=20*
    3. Astra 38/2=19
    4. UTA 37/2=19*
    5. Gaz Metan 33/2=17*
    6. Voluntari 32/2=16
    7. Viitorul 31/2=16*
    8. Dinamo 27/2=14*
    9. Hermanstadt 26/2=13
    10. PolI Iasi 25/2=13*

    si clasamentul final:
    CLASAMENT FINAL DUPA PLAY-OUT
    1. FC Arges 40/2=20+14=34
    2. Gaz Metan 33/2=17*+17=34
    3. Astra 38/2=19+14=33
    4. Viitorul 31/2=16*+16=32 14-7
    5. UTA 37/2=19*+13=32 8-8
    6. Chindia 39/2=20*+11=31
    7. Voluntari 32/2=16+9=25
    8. Dinamo 27/2=14*+10=24
    9. Hermanstadt 26/2=13+10=23
    10. PolI Iasi 25/2=13*+10=23

    UTA si Viitorul sunt departajate de golaveraj. Bineinteles asta nu inseamna mare lucru. Play-out-ul va fi altceva. Sper sa fie bine, dar asa am sperat si anul trecut in play-off-ul de promovare si am tremurat pana in ultima secunda.

    0
    0
    1. De fapt UTA este peste Viitorul. La egalitate de puncte primul criteriu de departajare sunt punctele din campionatul regulat.

      0
      0
  4. Poate doar din perspectiva unor zboruri catre Bucuresti (pt Dinamo, Voluntari si evtl Astra la Giurgiu) tintarul asta vi se pare bun fata de Constanta ori Iasi. Mai e si un Pitesti… Nu deplasarile ar trebui sa isi puna amprenta pe calitatea jocului prestat.

    0
    0
  5. Ceea ce ma bucura este ca fizic, toata echipa a ajuns la turatie aproape maxima la acest moment important, debutul in play-out.

    Dupa mine in jocul impotriva Astrei Giurgiu, am aratat o prospetime fizica superioara adverarului, care ne-a permis sa punem presiune constanta pe un adversar care, de ce sa nu o recunoastem, a aratat abilitati tehnice de posesie cu pase cursive de-a lungul si de-a latul terenului, placute ochiului. In fata unu-i pressing avansat, agresiv si continuu ai jucatorilor UTA-ei, care au taiat substantial elanul, spatiul si timpul de executie, jucatorii Astrei au inceput sa se clatine din ce in ce mai des la mijloc si in spate, evident fortati intr-o nevoie acuta de a-si iuti acele pase in regim de posesie prelungita. Nevoia de viteza in executie insa, le-a diminuat precizia paselor oferind UTA-ei citeva oportunitati bune de a inscrie. Aceasta trasatura caracteristica a Astrei de a construi frumos, cu rabdare si a desface apararile adverse, prin posesie permanenta a balonului, a devenit daca vreti, un trade-mark de succes al acestei echipe de-a lungul anilor care le-a adus citeva reusite chiar si in cupele Europene la un momentdat. Sigur au pierdut cel putin doi jucatori importanti, cu rol determinant in executia si eficacitatea aceastei strategii, Alibec si mai ales Budescu. Ca urmare putem concluziona ca apararea UTA-ei foarte bine dirijata in teren de Iacob, nu a avut prea mari emotii in a scoate egal-ul chiar si in zece oameni de cimp datorita concentrarii, rezilientei fizice si mentale.

    Sigur in play-out intensitatea jocurilor v-a creste inzecit, si orice punct cistigat v-a fi important pentru echipa, dar si individual, pentru jucatori v-a fi o oportunitate imensa de as-i etala calitatile fizice si tehnice in jocuri decisive de „mare miza” care „conteaza”. „Prima” de joc n-ar trebui sa conteze fiindca aceasta s-ar putea sa fie ultima din cariera lor de jucatori, in schimb evolutia si eficacitatea lor pe tabela de marcaj si in final locul echipei in clasamentul final al campionatului le poate aduce contracte financiare noi, mult mai bune, salarii la timp, acea stabilitate familiara pe durate de timp asiguratoare, convocari la echipele nationale (indiferent de tara de unde vii sau pentru care alegi sa joci) , relatii exceptionale cu colegii si/sau prietenii din echipa, posibilitatea reala de a aduce UTA din nou dupa multi ani intr-o cupa Europeana, si multe multe alte beneficii. Deci tuturor jucatorilor UTA-ei mult succes si bafta in play-out si personal i-mi doresc ca fiecare dintre voi sa devina pe rind jucatori-eroi, determinanti, in victoriile echipei, in aceste ultime 9 jocuri ale actualului campionat. Am deplina incredere in talentul si daruirea voastra. Sinteti inca o echipa in formare dar cred ca aveti un viitor stralucit in viitorul nu prea departat in aceasta echipa cu o istorie de succese in Romania si Europa.

    0
    0
  6. „Jucătorii cu experiență, sunt cu o viteză în minus față de adversari și asta ne-ar putea dăuna!”
    Desigur, sunt jucători cu experiență, trecuți de 30 de ani care au și viteză de reacție, execuție și deplasare. La UTA sunt foarte puțini care excelează la capitolul viteză. Jucătorii mai tineri au o anumită experiență și un plus de viteză.
    Rămâne de văzut cum stau la capitolul ATITUDINE!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button