UTA Arad

UTA – Viitorul, primul meci al fazelor play-off / play-out în Liga 1!





UTA deschide balul în play-out împotriva celor de la Viitorul Constanța. LPF-ul și televiziunile au programat meciul dintre arădeni și constănțeni vineri, de la ora 17,30, pe arena „Francisc Neuman”. La prima vedere, elevii lui Laszlo Balint au un mic avantaj din moment ce trupa de pe Litoral a jucat aseară cu Mediașul  și o așteaptă un drum lung până la Arad. În schimb, „roș-albii” terminaseră conturile cu sezonul regular vinerea trecută, cu un 0-0 la Giurgiu.

Dar iată cum arată întreg programul rundei I din play-off și play-out:

Vineri, 16 aprilie

Ora 17.30 UTA Arad – Viitorul Constanța

Ora 20.30 Astra Giurgiu – Dinamo

Sâmbătă, 17 aprilie

Ora 15.00 Chindia Tîrgoviște – FC Hermannstadt

Ora 17.30 Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari

Ora 20.30 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Duminică, 18 aprilie

Ora 13.30 FC Argeș – Politehnica Iași

Ora 18.30 CFR Cluj – Academica Clinceni

Ora 21.00 FCSB – FC Botoșani

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Clasament play-off

1. FCSB 33 p*

2. CFR Cluj 32 p

3. FC U Craiova 29 p

4. Sepsi 23 p*

5. Clinceni 22 p

6. Botoșani 21 p

Clasament play-out

7. FC Argeș 20

8. Chindia Târgoviște 20*

9. Astra 19

10. UTA 19*

11. Gaz Metan 17*

12. Voluntari 16

13. Viitorul 16*

14. Dinamo 14*

15. Hermannstadt 13

16. Poli Iași 13*

Echipele cu steluță au beneficiat de rotunjirea punctelor și vor fi dezavantajate în fața celorlalte în caz că la final vor încheia la egalitate de puncte.

5 comentarii

  1. Primele două meciuri trebuiesc câștigate 100% ,UTA are o oportunitate foarte bună de a acumula puncte ,joaca împotriva a doua echipe care nu sint în formă,va putea oare jucătorii echipei UTA profita???

    0
    0
  2. Viitorul, chiar daca nu este in forma,totusi este foarte periculoasa, o echipa cu multi tineri !!! UTA. baietii trebuie sa fie foarte atenti pt. ca, in aceste meciuri de play-out va fi cu totul alta atmosfera la toate echipele care vor da totul pe teren pt. a aduna cat mai multe puncte ,o alta mobilizare si ambitii la jucatori . Asa ca, sper din tot sufletul ca, UTA.,baietii in frunte cu HORA, ANTAL, ROSU,ADI. PETRE , VOINEA, BUHACIANU ,jucatori care nu prea au dat ce este mai bun din ei, sa demonstreze atat lor cat si la toata suflarea utista de pretutindeni ca, sunt capabili de mult mai mult si impreuna cu toti colegii din echipa sa reuseasca, sa obtina rezultate cat mai bune in aceste 9 dueluri crancene !!!! VOM VEDEA !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  3. Nu am inteles in viata vietii mele,care a fost treaba cu Rednic,cunoscut ca Strambul,Puriul,Tradatorul,Camatarul…adus tocmai de Hagi???Ha,ha,ha…Pai,parca,camataria este penala…Jumatate din echipele din Romania,ii sunt datoare lui,sau fiicei lui…Rezultate notabile???..ZERO BARAT!Doamne ajuta,poate le-o mai trage inca odata lui Minamo…Atunci e barosan,le-am vazut pe toate..:-)))

    0
    0
  4. Ce sa mai faca si Rednic daca Hagi a vandut cei mai buni jucatori de la Viitorul ? Cu jucatorii foarte tineri fara experienta ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button