UTA Arad

Utiștii sunt oaspeții „câinilor” marți, la oră de Champions League!





După prima etapă a fazelor play-off/play-out din acest weekend, Liga I va galopa spre finele sezonului cu etape intermediare aproape la tot pasul. Prima dintre acestea va fi programată chiar săptămâna viitoare, când UTA se deplasează la București, pentru „ciocnirea” cu Dinamo, de marți, de la ora 21,30!

„Câinii roșii” sunt pe loc de baraj înainte de debutul play-outului și se vor agăța de fiecare meci. Teoretic, dinamoviștii ar trebui să fie și mai uzați pentru duelul cu arădenii programat peste o săptămână, căci astăzi joacă prima manșă a semifinalei Cupei României, cu Astra, vineri îi reîntâlnesc pe giurgiuveni în campionat.

Dar iată tot programul etapei secunde din play-off și play-out, așa cum a fost gândită de LPF și televiziuni:

Marți, 20 aprilie

Ora 16.45 FC Hermannstadt – Astra Giurgiu

Ora 19.00 Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș

Ora 21.30 Dinamo – UTA Arad

Miercuri, 21 aprilie

Ora 16.45 FC Argeș – Chindia Târgoviște

Ora 19.00 FC Botoșani – Universitatea Craiova

Ora 21.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Joi, 22 aprilie

Ora 17.30 Politehnica Iași – FC Voluntari

Ora 20.15 Academica Clinceni – FCSB

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.









3 comentarii

  1. Eu consider ca stam binisor,la o adica,in conditiile date,cu mici exceptii…Suspendari,accidentari…Abordam Play-Off cu mare incredere,pentru ca vrand-ne-vrand,ne mai uitam si in ograda celorlati,loviti rau…Pot si motiva,ca de fiecare data…Trag bietii suporteri de Minamo si ei fac chefuri,asta este rasplata…Astra e macinata de problemele stiute,Viitorul lui Hagi plateste pentru orgoliul lui Gica,de a credea ca echipa va merge fara el,din inertie..total gresit…
    Ca sa plece si seniorul, resuscitatorul Multescu,inseamna ca stie dansul ceva…Apoi,ca sa-l numesti pe Dusan Uhrin,este o paralela de a numi,la disperare,ceva de genul,la UTA,pe un Comisar Moldovan,Ionut Chirila sau Trica,Falub,Mihalcea..Egal cu zero barat!Pana ii invata,pana le scoate figurile din cap,chefliilor..Nu prea cred ca FRF si LPF,vor modifica din nou regulamentul,doar ca Minamo sa nu retrogradeze…Ar fi culmea,culmilor…
    Trebuie sa profitam,neaparat…!!!!!

    0
    0
  2. Dinamo un amestec de disperare și speranță. Mai multă disperare și speranță cu gândul la ,,paiul” salvator. Nimeni din media nu e lăsat să privească înăuntrul imediat al clubului. Comunicate fara acoperire și evazive și absconse. Așa zisa autofinanțare e un bluf. Sunt bani de toate culorile. Chiar pornind de la simpli DDB ,până la Negoiță și Badea ,. Dealtfel ,Negoiță declara ,,Vor echipa , ?? să plătească .” !!! Toată chestia s-a ,,rostogolit” cu ani în urmă ,când,,Miliția economică ” a absolvit ilegal clubul de datorii uriașe. A băgat în insolventa cu gândul la refacere. Refacerea nu a avut loc niciodată. Un patron cu vreo ,50 de milioane ,nu poate tine un astfel de club. Soarta lor a fost decisă când a sucombat chiar cu un triumvirat de ,,bogatasi” in frunte cu Borcea. Cine vine acum la ei ,antrenori ,jucători , sunt bineînțeles ,dar aventurieri. Se pare că Multescu ,a văzut ,,cadavrul” aparat de administrația lor. Meciul cu ei nu trebuie subestimat. La fel și arbitrii. Se tem de retrogradare ,pentru că deși istoric ,clubul dispare natural ,ca și ,,CIOCANUL” pe care l-au furat.!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button