Stranieri aradeni

Arădeanul Bodea – învins de trei ori în manșa tur a semifinalei Cupei, dintre CS U Craiova și Viitorul Pandurii



Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut cu 3-0 manșa tur a semifinalei Cupei României, cu U Craiova, pe „Ion Oblemenco”, iar visul divizionarei secunde de a realiza o nouă surpriză în acest sezon al competiției KO s-a spulberat încă din primul meci.

Craiova a avut începuturi asemănătoare de repriză. În prima a marcat după nouă minute, prin Ovidiu Bic, apoi n-a mai apăsat pe accelerație și arădeanul Roberto Bodea a scăpat fără alte goluri. În partea a doua, după doar un minut, nou-intratul Alexandru Tudorie (47) a trimis în plasă din pasa unui alt jucător pătruns pe teren la pauză, Camara.

Un alt nou-intrat, Matteo Fedele, a înscris în minutul 85 al treilea gol al jocului, după o acțiune a lui Camara și a tranșat meciul și, probabil, calificarea, fără ca băieții lui Ouzounidis să se forțeze prea mult.

Manșa retur a semifinalei se va desfășura peste o lună, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, iar Viitorul Pandurii chiar are nevoie de o minune pentru a mai întoarce scorul și să obțină calificarea. În efectivul gorjenilor, arădeanul Paul Copaci a fost doar rezervă neutilizată, iar ex. utiștii Buleică și Buia au bifat 56, respectiv (ultimele) 9 minute.

FOTO:  Răzvan Păsărică / Sport Pictures









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button