UTA Academie

Academia UTA a scăpat printre degete două puncte în „intermediara” cu LPS Bihorul



Astăzi, în cadrul Ligii Elitelor, juniorii mari și mici ai Academiei UTA s-au deplasat la Oradea pentru intermediarele cu LPS Bihorul, de pe stadionul „Tineretului“.

Doar un punct cu penultima clasată

Deși ambele meciuri păreau accesibile pentru utiști, la U19 scorul s-a terminat egal, 1-1. Scorul a fost deschis de către Negoescu în minutul 27, după o minge trimisă în careu de către Puta. În minutul 68 gazdele trimit o minge în careu, iar dintr-un carambol aceasta ajunge în poartă. Pe o ploaie ce a durat tot meciul arădenii au forțat victoria, însă bara sau lipsa lucidității la finalizare au făcut ca UTA U19 să se întoarcă doar cu un punct din fieful penutimei clasate.

UTA U19: Tirian, Cleuță, Popa C., Puta, Turc (foto), Bokșe, Dănilă, Popa Raul, Rotea, Mercioiu, Negoescu. Au mai jucat: Monea (54), Maxim (62). Antrenori: Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Alexandru Țamboi.

Ambiționați de golul egalizator, le-au mai dat 8 orădenilor

La U17 nu s-a pus nicio clipă problema învingătorului, chiar dacă gazdele au egalat în minutul 25, după ce Nagy deschisese scorul în minutul 14. Golul egalizator a declanșat, însă, ploaia de goluri în poarta bihorenilor. S-au mai remarcat Mihai (foto) cu patru goluri, Pașcalău cu o „dublă”, Bulza și Codrea cu câte o reușită. Scor final LPS Bihorul – UTA 1-9!

UTA U17: Blaga, Sarkozi, Pele, Roșu, Codrea, Bulza, Șerengău, Mihai, Pop, Nagy, Pașcalău. Au mai jucat: Mare (62), Varga (21), Boiț (62), Babiciu (73), Clipotă (73). Rezerve: Tirian, Opriș, Cohuț, Botoroagă. Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur, Ștefan Boros.

În etapa de astăzi, la Under 17, s-a produs o surpriză, AFK Csikszereda pierzând cu 4-1 în deplasarea de la Timișoara, cu Ripensia, penultima clasată. U Craiova a bătut cu 3-2 pe CFR Cluj și a urcat pe prima poziție, în timp ce UTA rămâne tot pe trei, însă la egalitate de puncte cu ciucanii. Disputa pentru primele două locuri s-a întețit, mai ales că sâmbătă AFK Csikszereda primește vizita oltenilor de la U.

La Arad, juniorii Academiei UTA vor da piept, în weekend, cu U Cluj, ocupanta locului 2 la U19, respectiv locului 4 la U17.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button