Fotbal judetean

Punctele rămân la Sântana în „speța Martin”, dar Păulișul face recurs





Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal a respins memoriul făcut de Păulișana Păuliș, care a contestat dreptul de joc al lui Cătălin Martin (Unirea Sântana), la meciul din prima etapă a „Turneului de desemnare a campioanei județene”.  Echipa oaspete s-a impus cu 2-0 în Podgorie, dar „oficialii” Păulișanei consideră că mijlocașul lui „Ole” Roșca nu își ispășise suspendarea de două etape primită din calitate de antrenor al juniorilor A1 ai Unirii.

Până la urmă, forul condus de Ovidiu Ispas nici nu a ajuns la judecata pe fond, ci a luat o decizie bazată pe un viciu de procedură și anume:

”Analizând contestația formulată, înscrisurile depuse în probațiune de cele două echipe, precum și raportul de arbitraj al jocului sus-menționat, se poate observa că formularea contestației de către echipa CS PĂULIȘANA PĂULIȘ cu privire la dreptul de joc, al jucătorului Martin Călin component al echipei CS UNIREA SÎNTANA, a fost făcută la finalul jocului, cu încălcarea prevederilor art. 25.2 lit.a din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, care prevede, în mod, expres că formularea unei contestații cu privire la dreptul de joc al unuia sau mai multor jucători înscriși în raportul de arbitraj se face înainte de începerea jocului, motiv pentru care prezenta contestație va fi respinsă ca fiind tardiv formulată.

Hotărârea se comunică pe site-ul AJF ARAD cu drept de recurs în 2 zile de la comunicare, conform art. 116 din RD”.

Din informațiile nostre, conducerea celor de la Păuliș va face recurs, mai ales că ei sunt de părere că oricum Comisia de Disciplină ar fi trebuit să se autosesizeze din oficiu în acest caz. Până una alta, Unirea Sântana – ACB Ineu, de sâmbătă, se joacă cu cele două echipe având punctaj maxim – 6.

În altă ordine de idei, eliminați în ultima etapă de campionat, Marius Dodu și Cătălin Morariu (Șimand), dar și Ovidiu Mandache (Zăbrani) au fost suspendați pe două etape. Ovidiu Ghergar, tot de la Șimand, va sta pe margine doar o rundă, primind două „galbene” înainte de cartonașul roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button