Gloria LT Cermei

Cermeianul Ionuț Pop, convocat în premieră la naționala sub 17 a României



Între 25 și 28 aprilie, echipa națională U17 a României are programat un stagiu de pregătire în localitatea Miercurea Ciuc, iar printre jucătorii convocați se află și fotbalistul celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, Ionuț Pop. Fundașul născut în anul 2004 este un produs al școlii de fotbal Atletic Kids Gurghiu și a fost transferat de Viitorul Arad în urmă cu trei ani. Din vară se află în lotul „sămădăilor”, dar din startul returului Ligii a 3-a a devenit punct fix în echipa pregătită de Flavius Sabău.

De meserie fundaș central, Pop evoluează la Cermei în stânga defensivei și a făcut-o în general bine din moment ce a intrat în atenția selecționerului Daniel Mogoșanu. De fapt, jucătorul  fost propus pentru selecție de Cristian Sculici, referent zonal al FRF. Înainte de a se prezenta la lot, fundașul Cermeiului trebuie să prezinte două teste negative RT-PCR pentru Covid-19 făcute cu 10, respectiv 3 zile înainte.

Pe 28 aprilie, Pop are șansa debutului sub tricolor într-un amical al naționalei U17 contra juniorilor de la AFK Csikszereda. Arădenii David Petruț (FCSB) și Cătălin Vulturar (Lecce) sunt componenții de bază ai echipei tricolore pregătită de Mogoșanu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button