Stranieri aradeni

Arădeanul Panin, la al 14-lea trofeu în culorile celor de la CFR Cluj!





Campioana en-titre, CFR Cluj, a câştigat ediţia 2020 a Supercupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 4-1 la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul meciului de pe „Ilie Oană” din Ploiești a fost egal, 0-0, ardeleniii având – însă – ocazii  multe și clare de a termina conturile în timpul regulamentar. Mai mult, „centralul” Radu Petrescu i-a iertat pe bucureşteni de două lovituri de la 11 metri clare, la faulturile în careu comise asupra lui Debeljuh şi Deac.

La loteria penalty-urilor,  Rondon, Păun, Chipciu şi Camora au transformat pentru CFR, în timp ce Radunovic a punctat pentru FCSB. Perianu (bară) şi Şut (a apărat Arlauskis) au ratat din tabăra „roș-albastră”.

Cel mai titrat ceferist este fără îndoială arădeanul Cristian Panin. Din postura de fotbalist al „feroviarilor”, fostul fundaș lateral a câștigat trei campionate ale României, tot atâtea Cupe și două Supercupe. Apoi, ca team manager, Panin și-a mai adăugat în palmares trei campionate, o Cupă și alte două Supercupe. Totodată, arădeanul se poate lăuda și cu promovarea în Liga 1 cu UTA, în vara anului 2002.

Un comentariu

  1. Deobicei ,omul aleargă după noroc !! La Panin ,caz mai rar ,norocul aleargă după el !! Să fim însă corecți . Panin a fost ca produs fotbalistic de excepție. Talent ,muncitor ,pe deasupra disciplinat. Din disciplina ,și-a construit și actuala cariera. Pare că la CFR ,el da semnalul unei atmosfere de liniște și încredere. Poate și alte calități ,care din afara nu se simt ,devreme ce antrenorii și staful se schimba ,numai el rămâne. Calități rare ,mai degrabă întâlnite prin străinătate. Fiind și arădean regrete ,dar și sincere felicitări !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button