UTA Arad

După succesul cu Viitorul, Albu vrea să ridice fortăreața la Arad : „Să câștigăm și următoarele patru partide de acasă!”





Alexandru Albu avea prima sa realizare în tricoul UTA-ei chiar în prima rundă, cu Viitorul, la Ovidiu, când a pasat decisiv pentru golul de 1-1 al lui Buhăcianu. Titular și în celelalte două partide stagionale cu trupa de pe litoral, mijlocașul împrumutat de la Chiajna a cunoscut doar azi bucuria succesului.

Cu cele trei puncte, teamul de pe Mureș termină ziua pe primul loc în clasamentul play-out, după ce Astra și Dinamo au remizat la zero. „Suntem bucuroși că am început cu victorie, ne doream mult acest lucru. Am analizat foarte bine echipa Viitorului, știam că au o dinamică foarte bună și le place să țină mingea, însă noi am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente, să închidem jocul. Nu cred că ei au avut vreo ocazie clară. Avem două victorii consecutive acasă, sper să nu se oprească aici, adică să câștigăm și următoarele patru partide. Este un play-out greu, toate echipele au șanse să se salveze, dar noi trebuie să ne vedem de drum, să o luăm meci cu meci. Azi a fost o finală, mai sunt opt, ușor, ușor va fi bine, eu cred că ne vom clasa acolo sus. Acum ne odihnim, ne așteaptă un meci foarte greu marți și mergem să câștigăm și cu Dinamo”, a spus Alex Albu.

„Închizătorul” arădenilor e primul în topul minutelor bifate pentru UTA în acest sezon, cu 2206, cu 226 mai multe decât portarul Florin Iacob. Albu are și un gol înscris în „alb-roșu”, în meciul de acasă cu Hermannstadt.

 

2 comentarii

  1. Am îndrăgit pe mulți din componenții lotului. Știm cam ce poate fiecare.Tresarim la cate o accidentare sau ,,galben”.Mare lucru sa dai cat știi și poți meciuri la rând. Vezi vreodată pe Roger cu mâinile în șold sau pe Evgheni ,dormind pe partea lui ??? Rândurile se vor pentru un Albu ,Hora ,Antal și mai sunt. Fără aportul obișnuit ,bagi in ceata antrenorul ,coechipierii. Nu merg pase aiurea la rând ,șuturi la alibi sau căderi fizice inexplicabile. Are și antrenorul răspunderile lui ,nu mai e nevoie sa-l încarci suplimentar. Pledoarie pentru grija fata de propria forma sportiva și contractul tau de profesionist !!

    0
    0
  2. Cultura fotbalistica,formata de mici….Doar la cei formati in Romania,vezi o anumita plafonare,o mica blazare…Rare exceptiile…Cum se explica evolutiile unui Shlyakov,Modestas,Erico,Roger,in paralel cu ai nostri?
    Cand profesorul,invatatoarea iti preda un abecedar si doresti sa ajungi la facultate,se poate..altfel nici intr-un caz…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button