UTA Arad

Antal a primit ștafeta de la Petre cu Viitorul: „Prin așezare tactică am blocat o echipă de posesie, cu jucători de calitate. Să ne intereseze doar ce facem noi!”





Liviu Antal a debutat în tricoul UTA-ei într-un meci cu Viitorul. Se întâmpla pe 15 ianuarie, în primul meci din retur, între timp fostul campion al Lituaniei cu Zalgiris trecându-și în cont cele mai rapide goluri ale sezonului, după niciun minut de joc în deplasările arădenilor de la Clinceni și Mediaș.

Astăzi, optarul arădenilor a făcut ștafeta în ofensivă cu Adi Petre, fără a avea realizări deosebite. „Știam că Viitorul este o echipă cu o posesie foarte bună, cu jucători de calitate și am încercat prin poziționare și așezare tactică să-i blocăm și cred că am reușit. Pe parcursul meciului am realizat ce ne-am propus și rezultatul este unul foarte bun pentru noi. Nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, e important ce facem noi, sa fim la fel de concentrați și de determinați, iar acum să ne gândim la următorul meci, care este foarte important”, a afirmat Antal, care nu a mai fost utilizat în dreapta liniei de mijloc de Balint, ci a fost trimis în centrul atacului, alături de Hora și apoi Cipri Rus.

790 de minute a strâns Antal la UTA și două goluri ce au deschis drumurile succeselor cu Clinceni și Gaz Metan.

5 comentarii

  1. Preocupare de 90% pentru blocare și doar 10 la o construcție ,firava cum o arata terenul. Supărarea vine și din decalajul declarațiilor ,frumoase in intenții ,și realizări. Nu prima parte caracterizează echipa. Există un blocaj mental ,greu de eliminat ,la jocul de acasă E greu să păstrezi acasă ,ce obții afara. Treabă de echipa cu trei ,patru ediții la rând.Mare ecartul ,distanta dintre vechimea unui Hora sau Antal fata de-un stoper de 18 ani ,Grameni. Viitorul ,un fel de Metaloglobus ,cu buletin de Constanta !! Sub jocul celor. de la Iași !! Când iei puncte ,treci și peste defecte. Defecte care în nici un fel nu trebuie sa mai apară ediția viitoare !!

    0
    0
  2. După ce am retrogradat în 1979, primul meci în B, a fost (sper să nu mă înșel) cu Dacia Orăștie. Arădenii au venit cu autocar, îmbrăcați la patru ace, în costum de prezentare etc. La meci au fost jumătate de Orăștie să vadă pe Bătrâna Doamnă. Am pierdut. La întoarcere, în autocar, Kukla (Dumnezeu să-l odihnească), le-a spus coechipierilor : ,,Să știți băieți, că numele nu joacă”. De luat aminte în viitorul campionat… ce jucători mai cumpărăm.

    0
    0
  3. In meciul cu Viitorul, echipa a jucat exact ceea ce trebuia sa joace ca sa obtina cele trei puncte foarte importante in economia play-out. Abordarea tactica realista, a unui meci pe teren propriu impotriva unor echpe de posesie prelungita (Astra, Craiova, FCSB, CFR, Dinamo) trebuie abordate dupa principiul „nu primim gol”, ne asezam bine in teren pe doua trei linii, facem presing continuu la mijloc sau in treimea noastra, recuperam baloane si contra-atacam incercind sa inscriem. Esential insa este foarte important insa sa nu dam spatiu si timp echipelor adverse sa-si desfasoare ceea ce stiu ei mai bine si anume jocul de pase, combinatii, posesie prelungita, suturi din preajma careului. Asta am facut si la Giurgiu, acasa cu Sepsi si cu Viitorul si ne merge de minune. Sa continuam pe aceasta varianta si sa o ducem la perfectie fiindca se dovedeste ca ADUCE PUNCTE pretioase. Sigur nu vrei sa permiti echipei adverse sa inscrie prima si sa fii nevoit sa iesi si sa alergi dupa egalare lasindu-te descoperit in spate. Avem nevoie sa inscriem PRIMII fiindca asta ne permite sa jucam ceea ce stim cel mai bine, CONTRA-ATAC-ul.

    E plin de egaluri pina acum in play out fiindca toate echipele situate deasupra ultimelor 4 pozitii in clasament asteapta linistite deocamdata jocul rezultatelor echipelor asa zis „retrogradabile”.

    Nu este o abordare buna, fiindca iti diminueaza sansele de at-ti cistiga prin PROPRIA MUNCA punctele necesare evitarii retrogradarii. Nu ai voie sa fii naiv si sa te lasi expus la accidentari, imbolnaviri, suspendari, arbitrii, jocuri de culise, reguli/interese FRF, Liga, etc pe final de play-out, fiindca te pot costa extrem de scump.

    Trebuie sa ne cistigam locul in editia viitoare a lIgii 1, CIT MAI DEVREME CU PUTINTA, cu victorii la Dinamo si mai ales acasa cu Hermannstad. Nu vrem sa ne balacarim prin namolul si nisipurile miscatoare ale acestui play-out sau sa fim la mina celor care nu ne vor binele.

    Multa, Multa Munca, Sudoare si Bafta.

    0
    0
  4. 1. Ce a declarat Antal…este corect. Ceea ce a jucat Antal ( in ultimul timp) nu este in regula. Exceptand cele 2 goluri inscrise (pe inceputuri de meci), Antal a ramas dator. Nu poate fizic, sa duca un meci, eficienta sa in joc este redusa, desi salariul sau este rezobabil. Astept ca pe final de campionat Antal sa isi aduca o contributie mai buna. 2. Cu Viitorul ( si echipa lui Hagi, ca si UTA , este o echipa care nu stie sa marcheze), UTA a jucat …jocul sau. Victoria a venit pe fondul dorintei mari, si a prezentei mai frecvente in careul advers, insa ocaziile- ca de obicei- , au fost putine, multa bubuiala, mult joc simplist, noroc cu golul , intamplator , la faza fixa, al lui Hora. Mi-au displacut suturile aiurea din marginea careului ( exceptandu-l pe Rusu , al carui sut a aratat ca micutul…are valoare). 3. Nu cred ca e cazul sa ne imbatam cu apa rece, UTA va juca, ( sub conducerea lui Balint, nu putem spera la mai mult), la fel urmatoarele meciuri ( adica bazandu-se pe o aparare supranumerica ) si avem nevoie de multa concentrare, poate si o leaca de sansa.. Sper ca numerosii jucatori experimentati ( Iacob,Erico,Benga,Tomozei,Ilie,Hora,Antal,Albu..etc, dar si rusul si Mode) sa isi arate …stiinta jocului, iar cei under 21 sa fie tot mai buni. Succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button