Fotbal judetean

Aradul e în semifinalele Cupei României cu Bihorul, după ce a câștigat clar duelul cu rivalii timișeni!Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro vin din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!


Prin votul suporterilor, județul Arad a câștigat clar derby-ul Vestului cu Timiș și s-a calificat în semifinalele competiției, unde va da piept cu alți vecini, cei din Bihor. Dar iată cum s-au împărțit voturile ( ❤️ ARAD sau cu ? TIMIȘ) în cele 7 duelurile din confruntarea din vest:


Duelul gloriilor: Helmuth Duckadam, portarul de legendă care a început fotbalul în Arad ? Emeric Dembrovschi, jucător la Poli Timișoara 1974-81 și câștigător al Cupei în 1980!

Voturi: 501 – 135

Duelul surprizelor: Costel Enache despre cum Tricotaje Ineu din L2 l-a eliminat din Cupă ? Lucian Burchel, scos din competiție de echipa de eșalon secund CFR Timișoara.Voturi: 306 – 83

Duelul galeriilor: peluza fierbinte de la UTA Arad ? fotbalul iubirii violet la Poli Timișoara!

Voturi: 904 – 335

Duelul tricolorilor: arădeanul Marcel Coraș, component al României la EURO 1984 ? timișoreanul Denis Haruț, tricolor U21 la Europeanul din această primăvară!

Voturi: 336 – 185

Duelul antrenorilor: Coloman Braun-Bogdan, câștigător al Cupei cu UTA în 1953 ? Jackie Ionescu, laureat al Cupei cu Poli Timișoara în 1980!

Voturi: 437-186

Duelul vedetelor: Florin Căruceru, prezentator și comentator sportiv ? Flavius Biea, boxerul din Timiș care a cucerit centura intercontinentală IBA!

Voturi: 374 – 155

Duelul reportajelor: povestea lui Vaczi II și dragostea pentru UTA Arad ? confesiunea lui Ionel Bungău despre Poli și fotbalul timișorean!

Voturi: 564 – 204

Celelalte două sferturi la găsesc față în față pe județele Galați și Hunedoara, respectiv Brașov și Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button