Fotbal judetean

Drîglă – ghinionistul serii, iar Rusu a parat tot: Șoimii Șimand – Victoria Felnac 0-0





Prima intermediară stagională a venit și cu prima remiză albă în campionatul Ligii a 4-a Arad. Protagoniste, Șoimii Șimand și Victoria Felnac, două formații care au creat mult, dar care ba nu au avut șansă, ba au dat peste portari în formă.

De exemplu, Drîglă a lovit de două ori bara în prima parte pentru oaspeți, iar Burian a finalizat doar în plasa laterală o acțiune în care a scăpat singur cu portarul advers. Rolurile s-au inversat în actul secund. Mai întâi, Cordoș a șutat din careu, dar un fundaș a scos de pe linia porții, după care a recidivat cu un șut peste poartă din numai 3 metri. Apoi, după o așezare a lui Varga pe 14 metri, Gheorghieș a șutat plasat, dar Rusu a respins. În fine, Engelhardt a șutat peste Rusu, dar și peste poartă după o centrare lungă, dar nici Rozanu a putut câștiga duelul cu Rusu.

Ruska: „Rezultat echitabil, cea mai tare experiență din viața noastră să jucăm la 3 zile”

Șimandul a bifat toate rezultatele posibile în acest sezon, având deja un meci mai puțin disputat. „Prima repriză a aparținut lui Felnac, apoi am urmat noi la butoane. Rezultatul cred că este echitabil, ei au avut două bare, dar noi am avut cinci ocazii mari. Rusu este un portar foarte, foarte bun, care scoate incredibil goluri gata făcute. A fost un meci de luptă, arbitrul a lăsat foarte liber jocul si i-au avantajat pe adversari pentru că au jucători mai maturi, iar la noi domină tinerii. E bine că nu ne-am accidentat prea tare, nu am arătat mare lucru nici noi și nici ei, deci nu puteam emite pretenții la victorie. Ne-au obligat să jucăm pentru a câștiga mingea a doua, noi am încercat să construim de la portar, iar ei au făcut presing avansat și am intrat și noi în acest joc. Urmează sâmbătă un meci la Pauliș, este cea mai tare experiență din viața noastră să jucăm la 3 zile. Sper să nu mai prindem așa ceva vreodată, dar e bine că jucăm, asta este foarte important”, a spus Jany Ruska, căpitan și antrenor secund la Șimand.

Sabău: „Ne-am fi dorit mai mult, dar e greu dacă avem și absențe”

„VI-FE” încă nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon, dar prestațiile (exceptând cea de la Socodor) sunt dădătoare de speranțe. „A fost un meci de luptă, am avut absențe și a trebuit să improvizăm. Ardelean a fost suspendat, doi juniori învoiți, Edu a venit la a doua repriza direct de la lucru, iar Sîrbu e plecat în concediu. E foarte greu să jucăm miercuri, dar ne-am strâns cumva și am scos un punct. A fost un 0-0 viu, noi am avut două bare, ei câteva ocazii bune în repriza a doua, dar am avut un portar în zi mare. Rusu a fost și de această dată îngerul păzitor. Una peste alta, a fost un rezultat echitabil, ne-am fi dorit mai mult, dar e greu dacă avem și absențe. Va fi greu să ne recuperăm în timp atât de scurt, dar revin sâmbătă Ardelean și Sîrbu. Urmează un meci greu acasă, cu Zăbrani, ei au stat azi.  Mâine, avem și ceva emoții, căci facem testele anti-Covid. Partida cu Zăbrani va fi televizată de TV Arad, apoi stăm miercuri”, ne-a mărturisit Alexandru Sabău, președintele celor de la Felnac.

Formații: 

Șimand: Matiș – Malița (83 Rus), Ruska, D, Morariu, R. Varga – Caba (45 Ursoi), Engelhardt – Sechel, Roza, Achim (60 Corodoș) – Gheorghieș.   Antrenor: Ioan Ruska.

Felnac: Fl. Rusu – S. Bogdan, Ș. Șiclovan, Istin, Nichituț –  Măgulean, Doboș, Pasăre, Drîglă – Burian (68 Corbei), Băd (83 Edu). Antrenor: Lucian Ciba.

Arbitri: Cristian Coroban – Călin Mateuț, Florin Vesa

Observator: Marcel Vida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button