UTA Arad

Uhrin jr: „Am jucat bine, dar nu am avut noroc”





Dinamo a suferit un nou eșec în Liga 1 chiar în fața echipei pe care a bătut-o ultima dată în Liga 1, în urmă cu 12 runde. UTA și-a luat revanșa în cel mai bun moment posibil în fața „câinilor roșii” și pun trei puncte imense în direcția îndeplinirii obiectivului.

Revenind la Dinamo, Dusan Uhrin și-a lăudat jucătorii la finalul partidei din această seară. „Sunt supărat, am jucat bine, dar nu am avut noroc și nu am înscris. Din punct de vedere fizic, cred că am făcut maxim din ceea ce puteam, dar ca să câștigăm trebuie să dăm gol. Trebuie să fim mai buni și să marcăm goluri. Trebuie să-mi recuperez jucătorii după acest efort, pentru că în câteva zile jucăm din nou. Eu cred că ne vom întoarce la 360 de grade, vom da maxim și vom face puncte. Am venit să ajut Dinamo și voi da totul pentru asta”, a spus antrenorul ceh al lui Dinamo, care a vorbit și despre internaționalul de tineret, Mihai Eșanu: „Va mai lipsi, vom vedea cât, dar nu asta e problema. Avem jucători care pot da maxim în cele 90 de minute”. 

Vineri, Dinamo joacă la Mediaș, împotriva fostei echipe a lui Dusan Uhrin jr. „Voi încerca să dau totul pentru Dinamo, nu mai am niciun sentiment pentru Gaz Metan”, a lămurit tehnicianul „câinilor”.

Dinamo rămâne într-o situație foarte grea, pe locul 14, cu doar 15 puncte, poziție ce duce la barajul pentru menținerea în Liga 1. Dinamo își poate salva sezonul prin calificarea în finala Cupei României. În prima manșă din semifinale, echipa condusă atunci de Gigi Mulțescu a pierdut în fața Astrei Giurgiu, scor 0-1.









3 comentarii

  1. Cehul ,venit la ,,plesneala” ,probabil nesolicitat nici de coada clasamentului la el acasă , a încercat marea cu degetul Umilit ,pe margine ,probabil și-a spus în barbă ,,Mai bine mă plimbam in Praga mea ,pe podul Carol ,la o bere PILS ” !! Radiografia Dinamo ,a fost văzută de meseriașul Multescu ,și a ieșit mai prost ca la Comuna Recea !! Cu toate astea unii ,nici putini ,nici fara putere ,vor cauta să-i scape !! Doar dinamovistul tânăr și naiv ,care a dat banii din bursa școlară la DDB ar merita.!!!

    0
    0
    1. placute analizele Dumneavoastra! Au mereu un fir echilibrat si denota puterea de a descrie nuante variante. De notat în plus în favoarea teoriei că a venit la „poate-poate” e si asigurarea ca se vor întoarce la 360°. Ceea ce inseamna ca vor avea doar,eventual, iarba mai frământată sub tălpile cu care fac stânga-mprejur si se vor pomeni mai afundati pe aceleasi coordonate.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button