UTA Arad

Barbu o arbitrează în premieră pe UTA în Liga 1, brașoveanul a condus ambele dueluri dintre arădeni și Turris în eșalonul secund!





În cea de-a 33-a partidă oficială din prezenta stagiune a Ligii I, UTA dă și peste Marian Barbu, „central” care nu i-a purtat noroc la ultima vizită la Arad. Arbitrul din Făgăraș a condus confruntarea dintre „Bătrâna Doamnă” și Turris Turnu Măgurele, câștigată de teleormăneni cu 4-3 pe arena „Motorul”, în cadrul primei runde din play-offul ligii secunde din vara anului trecut. Barbu a mai arbitrat-o pe UTA și în alte două ocazii în Liga a 2-a, în octombrie 2015, 2-1 cu Chindia, la Arad și în noiembrie 2019, 1-1, cu Turris, la Turnu Măgurele. Cu acea ocazie,

Așadar, confruntarea de mâine, cu Hermannstadt, de pe arena „Francisc Neuman”, e prima a „roș-albilor” cu Barbu la centru în elită. Brașoveanul va fi asistat de Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) și Ferencz Tunyogi (Zalău), iar rezerva sa este craioveanul Viorel Flueran.

Fostul arbitru internațional, Nicolae Grigorescu (Timişoara), va da calificativele „fluierașilor” mâine, iar observator de joc e reșițeanul Dan Potocianu.









Un comentariu

  1. La Barbu,daca bine imi aduc aminte…multa aroganta si ne-a umplut de cartonase,de fiecare data..Este un fel de arbitru care vrea sa iasa neaparat in evidenta,nu prea tine cont de tusieri…Dar nu asta conteaza…
    Raman partizan al unui off-side clar,marcat pe Motorul de catre Turris,pe respingere…
    Nici macar nu e treaba mea,dar cum de Grigorescu,penal,condamnat in cauza,mai este observator???Hmmm…
    De data aceasta,asistentii,tusierii,sunt mult mai credibili,decat centralul…
    Sunt optimist,legam victoriile!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button