UTA Arad

Balint, după ce UTA a pierdut cu ultima clasată: „Am arătat foarte rău, cumva această înfrângere ne-a readus cu picioarele pe pământ ”





UTA avea marea oportunitate de a rezolva, în proporție mare, ecuația menținerii cu Liga I cu încă trei puncte în fața ultimei clasate, dar rămâne în gardă” cu un eșec pe cât de neașteptat, pe atât de meritat. Pe lângă golul lui Petrescu, din minutul, 50, FC Hermannstadt a mai lovit de două ori bara, dar a avut și alte ocazii periculoase.

„Nu am avut dinamică în atac și am făcut foarte multe cadouri”

Arădenii au răspuns doar printr-un șut al lui Roger parat de Figueiredo și reluarea peste din poziție ideală a lui Erico. Arădenii nu mai pierduseră în Liga 1 de 4 partide, în care nici nu au luat gol, iar sibienii simt din nou gustul succesului după trei eșecuri la rând și îi fură locul de baraj lui Dinamo.  „Vreau să încep prin a felicita adversarul, pentru că știam ce va juca și cu toate astea au reușit să ne învingă cu armele lor. Eu am avertizat băieții ieri, alatăieri, chiar astăzi când am făcut ședința de analiză, asupra calității adversarului. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, nu am inițiat bine atacurile, nu am dinamică în față și am făcut foarte multe cadouri. Într-un cuvânt, am arătat foarte rău. Au fost foarte multe greșeli tehnice, care, din punctul de vedere, nu ar trebui să apară la acest nivel. Poate exista o scuză prin lipsa de prospețime, dar nu trebuie să avem alibiuri pentru această exprimare foarte proastă”, a spus Laszlo Balint la flash-interviuri.

„Au așteptat greșeala noastră”

Tehnicianul arădenilor susține că diferența nu s-a făcut la capitolul tactic, ci: „Din punct de vedere al determinării au fost cel puțin cu un nivel peste noi. Ne-au așteptat, știam acest lucru că nu vor veni să ne preseze fundașii centrali și vor aștepta greșeala noastră, asta s-a și întâmplat. Trebuie să învățăm și din acest lucru, pentru că nu se termină campionatul dacă reușim să câștigăm două meciuri consecutive. Trebuie să ne păstrăm linia de echilibru și, până la urmă, linia de concentrare și determinare. Din punct de vedere fizic poate nu am arătat foarte bine, dar greșelile tehnice trebuie să le eliminăm cât se poate de repede”.

Le cere scuze suporterilor: „ Nu merită o echipă care să arate în acest fel”

Dacă succesul cu Viitorul a fost dedicat suporterilor, tot în direcția fanilor merg scuzele de azi. „Vreau să-mi cer scuze suporterilor pentru că nu merită o echipă care să arate în acest fel, dar sunt convins că vom reacționa. Mai avem șase partide, cumva ne-a readus cu picioarele pe pământ această înfrângere pentru că și aici este o mică problemă. În general, românul face nuntă dintr-o victorie și înmormântare după o înfrângere. Este o perioadă în care trebuie să ne păstrăm echilibrul, adică să ne revenim repede nu neapărat după această înfrângere. Doare și această înfrângere, dar pe mine, personal, mă doare mai tare exprimarea echipei și atunci trebuie să ne revenim foarte repede. În primul rând, trebuie să găsim cauzele pentru care am arătat atât de rău astăzi și să fim la un cu totul alt nivel marți, la Pitești”, a mai afirmat Balint.

„Să reacționăm pentru a nu intra în jocul retrogradării!”

UTA rămâne la cota 25 de puncte, încă la o distanță bună față de zona roșie. „După această etapă nu se întâmplă mare lucru la nivel de clasament, dar trebuie să reacționăm și să  acumulăm puncte în continuare în următoarele etape. Hermannstadt a câștigat astăzi trei puncte și respiră,   în schimb noi, dacă Doamne ferește nu ne revenim și nu acumulăm în continuare puncte, putem avea probleme. Adică să intrăm în acel joc al retrogradării pe care, cu siguranță, dorim să-l evităm”, a încheiat Laszlo Balint.

FC Argeș, în Trivale, marți, de la ora 19, e următorul adversar al „Bătrânei Doamne” în  play-outul Ligii 1.









28 comentarii

  1. Dle Balint, te rog doar explică-ne logica după care ai făcut azi echipa. Am avut mare încredere în tine, dar fără supărare mă lasă rece scuzele tale, după a nu știu câta dezamăgire din acest campionat, plus barajul de anul trecut. Î-ți doresc să ai parte doar de atâtea dezamăgiri de câte am avut în acest campionat. Să nu uităm că acest campionat nu e încă gata!

    0
    0
  2. Sper să pleci la final. Vorba cuiva ,,chinui jucătorii,, dau doar un exemplu Vlad Morar cu tine antrenor a fost un dezastru la UTA, la Gaz Metan de cînd a început să fie titular a marcat de fiecare dată.

    0
    0
  3. Scuze și-a cerut și Mircea Sandu și a zis ca cea mai defavorizata de arbitri a fost Uta și ce folos ca și-a cerut scuze ca tot am retrogradat atunci!Scuzele nu ne încălzesc cu nimic și nici nu șterg nervii și dezamăgirea noastră văzând cum joaca echipa!Fiți bărbați și Jucați fotbal și dacă pierdeți măcar sa vedem ca pierdeți cu demnitate nu in asemenea hal!Nu sunt adeptul de a arunca cu vorbe imediat dar azi chiar nu mai pot deoarece azi ați dezamăgit foarte tare!Ar trebui sa duceți înapoi azi banii primiți pentru meciurile cu viitorul și Dinamo !Ce ați jucat azi a fost bătaie de joc la adresa clubului UTA și a suporterilor ei

    0
    0
  4. Greu de construit pe teren instabil. Un proiect abia născut cu ceva deschidere ,gata sa fie abandonat. Era expresia ,,de nerecunoscut” Din păcate noi am recunoscut partitura în primele minute. Titrații. i-ar spune ,,MINIMA MORALIA” noi zicem direct ,,OBRAZUL GROS” !! Nu rezista teza meciului vândut Ele au o regie proprie ,sunt aprige de zici că e real ,apoi intervin cei desemnați sa inclina balanta. Aici nici două pase legate ,,,,,4 cornere… și liniștea de la ,,ETERNITATEA” La ce națională o vrea Albu ?? Zăpăceala completa la tot lotul. Primul zăpăcit ,Erico !! Da cornere cu nimeni lângă el ,nu poate împinge o minge de gol din ,,5 m. și la urma declara emfatic ,, NU IESIT JOC ” !!. Acum pot lua puncte la Arges ,și chiar nu mai înțelegi nimic. Pandemia ne-,a adus un fotbal fara….fotbal. Reversul celor care vor puncte ,fără joc coerent și chiar spectaculos !!

    0
    0
  5. Nu cred ca trebuie sa dam acum cu rosii in baieti, dar…oricum o mare dezamagire iar de analizat acest meci nu prea ai ce. A fost un meci catastrofal din toate punctele de vedere, fara ambitie,fara nerv, fara viziune, toate atacurile au fost fara orizont, jocul de pase la constructie inexistent, din primele minute sa vazut asta. Pacat de victoria si efortul din meciul cu Dinamo. Nu numai ca a umbrit-o dar chiar a anulat-o. Acum ce se mai poate face se poate doar din urmatoarele meciuri, acest meci e deja istorie,sper sa nu se mai prezinte echipa asa la urmatoarele meciuri. Prima oportunitate marti, in meciul cu Arges.

    0
    0
  6. Ieri spuneam că trebuie răbdare și dat credit conducerii pentru ne-obtinerea licenței UEFA.
    UTA are nevoie de jucători constanți și buni nu ce încearcă unii,din păcate aratam neprofesioniști,o caracteristică tipică jucătorilor români dar noi avem și câțiva străini și atunci discuția se rezumă doar la valoarea lor individuală dar și a grupului și posibilitatea lor de progres pe termen scurt-mediu.
    UTA nu va retrograda,dar are din vară nevoie de câțiva jucători mai profesioniști și mai valori decât mulți care azi au mimat jocul de fotbal.

    0
    0
  7. Prin ce a cucerit UTA spectatorii? Prin fotbal de calitate, spectaculos, dăruire. Decât țurca la care asistăm săptămânal, doar că vezi Doamne suntem în liga 1, apoi mai bine liga 2,sau dați-l dracului de fotbal. Doar bani și iar bani. Să vă fie RUȘINE !

    0
    0
  8. Dacă careva nu știe ce înseamnă UTA pentru suporteri pune-le video cu jucătorii din 2013 care cânta pentru noi suporterii deși erau vorba aia pe stomacul gol jucătorii dar au știut sa respecte suporterii UTEI și suporterii substitut sa ii respecte pe jucatori! https://m.youtube.com/watch?v=SwqYCGT9zFQ

    0
    0
  9. Cum sa ceri 10000€ pe un viitor contract?Tu domnule Balint mai ai cu Uta contract 1 iar acum mai vrei încă 1 an și 10.000€ pe luna!
    Pai dacă ești așa cu sufletul la echipa asta și ții la suporteri aceștia ,chiar nu te gindesti la club,oraș,echipa !
    Tot văd ca ne respecți pe noi pe suporteri dar respectul la dmv este numai in vorbe!
    Domnule Lucian sper sa nu ștergi acest coment chiar dacă se supăra domnul Balint

    0
    0
    1. de unde stii ca a cerut 10 mii de euro? si de ce e mult daca sunt jucatori care au si mult mai mult decat atat la Liga 1?

      0
      0
        1. Vai de capu vostru cum se distreaza unii de voi …arunca piatra in apa sa faca valuri si toti sariti dupa ea . Iti zic eu din surse sigure, a cerut 20k sa vedem acum ce va fi…eu zic ca merita

          0
          0
  10. Degeaba ne enervam pt. ca, s-a vazut clar ca, UTA., baietii nu au avut niciun stres la acest meci, au jucat relaxat cu zambetul pe buze tot meciul ? L-ati vazut cumva pe Gyuszi Balint sa se agite pe margine cum o face deobicei la fiecare meci ? El a spus prin declaratiile de la inceputul meciului ca, vom avea in fata o echipa a sibiului foarte determinata pt. a castiga meciul cu UTA !!! Si deci ,daca stiai, de ce au jucat baietii asa de slab in mod surprinzator ? Apoi, bineanteles scuzele de rigoare ca de obicei ? D-le Gyuszi, cand sunteti de laudat este pe merit dar acuma meritati sa fiti criticati, la fel si jucatorii !!! Acuma va deplasati la FC. Arges, un meci foarte greu pt. ca, argesenii nu se relaxeaza, joaca fotbal !!! Mai sunt 6 meciuri si daca nu va treziti la realitate , UTA. poate scapa pe topogan, nu este de joaca !!!

    0
    0
  11. Ma intreb: chiar ne ia de prosti? Cum sa comentezi despre atac, atunci cand tu ai pe banca pe Hora, Petre, Voinea, Rus, Buhacianu si joci cu Roger varf si Antal in banda? Si ar mai fi un aspect de care se tot mentioneaza: ca jucatorii is slabi, ca nu jucam fotbal. Nu, oameni buni, nu este asa: tot astia au castigat cu Sepsi sau cu Viitorul, deci nu tine scuza ca nu stiu fotbal. Ba da, il stiu foarte bine, asta le este meseria, asa cum avem toti si stim ce avem de facut in fiecare zi cand ne prezentam la servici. Ce a fost astazi, doar o lipsa de angajare, fara dorinta, o nepasare si poate in final, un pic de “ajutor”.

    0
    0
  12. Mare dezamăgire nu atât infrangerea cât maniera cu care s-a abordat acest joc! Am văzut pe pagina de fb că majoritatea de acolo vă suspectează de non-combat ..ati reusit să daramati tot ce ati construit cu ,,prestatia” de azi, cred că o mare parte din ,,suporterii de rezultat” nu isi vor reinoi abonamentele, orice se poate accepta, dar nu blaturi!

    0
    0
  13. ALBU se scuza dupa meciul asta pierdut lamentabil si apoi zice ca, mergem la FC. Arges si castigam sigur ? Pai noi ce sa mai credem, cand cu, MINAMO si Viitorul itidai viata pe teren, si castigi si cu sibienii IOC, joc de glezne ? Sunt si eu curios daca ve-ti castiga la Fc. Arges cu siguranta cum afirmi tu ? Si doamne ajuta sa castigati dar se pune intrebarea , de ce nu a-ti jucat cu sufletul si inima acest meci cu sibienii ?

    0
    0
  14. D-le Balint, cu tot respectul pentru d-voastră, dar azi pe ce criterii ați făcut echipa? De ce nu ați început meciul cu un vârf autentic mai ales ca jucam acasă? De ce la pauza ați scos un mijlocaș central, lăsând spatii oaspeților? Degeaba am avut la final 3 atacanți în joc (unul mai adormit ca celălalt) când de la mijloc nu aveam cu cine duce mingea în careu. Ce ați făcut azi a fost intentionat sau asa ați gândit meciul?
    Sper sa veniți cu victorie de la Argeș, altfel nu e bine deloc… păcat, cu 3 puncte azi eram ca și scăpați de retrogradare.

    0
    0
  15. Stimate domnule Balint, cu parere de rau va informez ca publicul aradean cunoaste mult mai bine fenomenul numit fotbal decat credeti domnia voastra. Am vazut jucand pe stadionul UTA pe Domide, Brosovschi, Coras, Duckadam samd. Nu cautati scuze puerile pentru ca va puneti intr-o postura deloc favorabila . Noi cei care iubim UTA nu acceptam blaturile .

    0
    0
  16. Hai sa nu ne mai batem capul..Asa a trebuit sa fie,cu bune si rele..Daca as merge pe latura conspirationista,clar NON-COMBAT si in acest caz,ma bucur ca MINAMO,este acolo unde ii este locul…In groapa,la propriu spus…Mor de curiozitate daca isi baga Dracul coada(FRF,LPF) si din nou,MINAMO va fi salvata…Ma pot astepta,altfel,la MATINEU te cheama…Atator echipe le-a facut rau,incat chiar ma bucur,ca roata se intoarce…Punct!

    0
    0
  17. Dle Balint …punctele facute de Dvoastra cu UTA sint, in majoritate pe seama apararii, cu 1-0, sau goluri norocoase pe final. Dintre toate echipele din prima liga. UTA are …sigur…cel mai prost joc de atac. Dvoastra ca antrenor, ori nu stiti , ori nu puteti face un joc der constructie. Aveti idei putine si de multe ori gresite. daca UTA ar juca dupa cit de frumos vorbiti Dvoastra, am fi in play off. Pareti din alt film, dar eu stiu ca invatati meseria de antrenor la UTA. desigur nu prea ati avut in calitartea de jucator , antrenori prea buni. Chinuiti jocul, chinuiti conducerea, chinuiti suporterii. Ar fi o imensa eroare sa vi se prelungeasca contractul . Atata puteti, aveti lot, aveti conditii… nu aveti „Know how”. Ne e greu sa asteptam pina va dumiriti cum si in ce fel se face un joc de posesie .

    0
    0
  18. UTA nu stie atac pozitional. Suntem aceeasi de la inceputul campionatului. M-am saturat sa incerc sa numar mai mult de 3 pase consecutive in toate meciurile. E greu de privit un astfel de joc. Urat..pacat. Poate e eficient cateodata(deplasari) si pe clasament dar jucam doar contraatac si faze fixe si alea cu noroc ca nu cred ca e ceva lucrat foarte mult.

    0
    0
  19. Oraș mic, echipă mica! Oraș vraiște, echipă vraiște! Nu ambiție, nu viziune, nu creativitate, nu….! Asa conducatori, asa echipă…. mici, mici….mici!

    0
    0
  20. Domnule Nealcusu cum de nu ți sa șters postarea ,eu nu am jignit pe nimeni nu am scris nici un cuvânt vulgar ,dar mi sa șters postarea ,probabil nu le place șefilor clubului că am îndrăznit să scriu că ar fi fost f.bine să-l fi schimbat pe D.Balint in pauza survenită cu naționala, noul staf avea timp să regleze lipsurile din jocul echipei ce nu-i în stare acest staf .D. Balint tot încearcă dar nu -i dă de capăt . EU cred că nu-i capabil.Ar trebui un antrenor cu mâna puternică și f.bun.Hai UTA cu ea până la moarte.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button