UTA Arad

Beza a citit-o bine pe UTA: „Știam că au mici probleme pe faza de construcție, le-am cedat posesia și am fost reactivi. Atitudinea a făcut diferența”





FC Hermannstadt rămâne fără eșec în fața UTA-ei în sezonul 2020-2021 al Ligii I, ba mai mult câștigă contra arădenilor la momentul oportun. Sibienii erau ultimii în clasament înainte de runda cu numărul trei din play-out, dar golul lui Petrescu, din minutul 50, a dus-o pe loc de baraj, peste Poli Iași și Dinamo.

Pentru o echipă mică este o victorie mare

Iar succesul trupei de pe Cibin la Arad a venit ca o consecință firească a numărului mai mare de ocazii  clare, inclusiv două bare. „Pentru o echipă mică este o victorie mare. UTA este o formație foarte bună, foarte bine organizată, cred că astăzi diferența a fost făcută prin atitudinea băieților. Au fost la înălțime și ei au câștigat acest meci. Știam că UTA are mici probleme pe faza de construcție, le-am cedat posesia și am fost reactivi. Am avut și noroc, într-adevăr, fără noroc nu ai ce face la fotbal, asta a fost cheia victoriei. Atitudinea băieților a făcut diferența”, a spus Eugen Beza, tehnicianul lui Hermannstadt la flash-interviuri.

Foarte, foarte greu de gestionat un lot cu mulți jucători străini”

În urma succesului de pe Mureș, Sibiul speră din nou la salvare. „Am spus încă de la început că avem un lot bun, cu jucători de valoare, doar că e foarte, foarte greu de gestionat. Sunt mulți jucători străini, o diversitate de culturi, e foarte greu să-i înțelegi, să formezi un grup. S-au schimbat foarte multe, din vară până în prezent am suferit în continuu modificări și de asta alternăm diferite momente. Astăzi am găsit formula bună, să sperăm că și pe viitor vom fi inspirați, noi ca și staff”, a adăugat „principalul” lui Hermannstadt.

Poate era mai bine să nu fi câștigat primul meci cu FC Argeș…”

La final, Beza a făcut afirmație inedită, legată de primul și singurul său succes pe banca Sibiului înainte de disputa de astăzi, de la Arad. „După fiecare meci văd ce greșeli facem, eu ca antrenor văd ce am greșit. În spirit de glumă, poate era mai bine să nu fi câștigat primul meci cu FC Argeș, poate analiza ulterioară era altfel. Dar dacă suntem un pic analiști, vedem că în fiecare meci am avut momente psihologice, care s-au tranșat în favoarea adversarului. Astăzi UTA a avut o ocazie foarte mare, prin Erico. Noi am ratat deschierea scorului prin Petrescu, dar a făcut-o a doua oară. Puteam să închidem jocul la 2-0 prin Bagaric, la fotbal dacă nu-l ai pe Dumnezeu cu tine, nu reușesti”, a încheiat antrenorul celor de la Hermannstadt.

Etapa viitoare, derby-ul județului Sibiu se joacă pentru trei puncte imense în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.

 

6 comentarii

  1. Credința te poate motiva dar din păcate UTA azi a fost naivă,sincer nu as vrea sa retrogradați sunteți mai aproape de noi decât miticii.
    Sper că meciul a fost corect în care doar atitudinea a făcut diferența, aspect care pentru ce se vrea la UTA e total neașteptat și neprofesionist.
    Toti comentăm dar puțini realizăm că pentru a emite pretenții,cel puțin la nivel național ne trebuie minim 2benzi bune,un coordonator de joc +un atacant nu ce avem acum,asta ca sa avem pretenții,restul comentarii de prisos despre unii jucători care practică acest sport degeaba sau poate din plăcere,in nici un caz ca profesioniști.

    0
    0
  2. Ce ai cedat posesia ? Ce posesia lui dracu cu 3 pase. Aia e posesie ? Vai mama lir. Cand dracu a avut Uta posesie ? Sa fim seriosi

    0
    0
  3. Daca UTA scapa de retrogradare anul asta, incepand din campionatul viitor, UTA nu trebuie sa se mai bazeze pe multi jucatori din echipa asta daca se vrea ca, UTA sa nu se mai chinuie in campionatul ligii 1a !!!

    0
    0
  4. Nu avem voie,ca suporteri,pe stadioane,INCA…daca tot pomeneste Balint despre asa ceva…Dar de una pot fi sigur…Cu tribunele pline,ati fi plecat,iesiti din stadion, doar cu jandarmeria,dupa o asemenea circaraie,nu din partea mea,avand o varsta si am vazut multe…Azi dedici o victorie suporterilor,si peste nici 72 ore,iti bati joc de ei…
    Recapitulare!!!Cum e treaba cu salariile si primele de joc,la zi???Dar chestia cu prima mare pentru evitarea retrogradarii???Ce nesimtiti…..
    Unica treaba,orice si oricum a fost,ma bucur ca ii ingropam pe Minamo…Ma calmeaza asta..:-))))

    0
    0
  5. Ce sa citeasca BEZA,pe cine?Bietul,nici macar nu-si cunoaste jucatorii dupa nume…S-a balbait la interviu,de a produs ilaritate maxima…Nu poti citi pe UTA,sub nici o forma,pentru ca nu exista o osatura,un schelet de baza,e un Puzzle…Pai ce sa intelegem?
    Ia auzi ce spune comentatorul…”Avem senzatia ca UTA se joaca,parca nu forteaza sau tactica ar fi aceasta,de asteptare”..Pe bune??? Greseala…Serios???Hmmm…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button