UTA Arad

Erico a ratat șansa celui de-al 5-lea său gol la UTA: „Să rămânem uniți și să corectăm greșelile de azi”





Căpitan în absența din lot a lui Cipri Rus și de pe teren a lui Florin Iacob, Erico da Silva nu a făcut cel mai bun meci său la UTA. A fost imprecis în defensivă și la construcție, iar când s-a prezentat singur în fața porții adverse a trimis mult peste poartă.

La flash-interviuri, brazilianul nu a vorbit deloc despre desfășurarea jocului cu FC Hermannstadt, ci despre viitorul apropiat. „Încercăm să câștigăm următorul meci ca să rămânem acolo sus. Trebuie să fim uniți, în primul rând și să corectăm greșelile de azi, așa este la fotbal. Trebuie să ne concentrăm, să fim uniți și să vedem ce putem face la Pitești”, a spus Erico după UTA – Hermannstadt 0-1.

Fundașul central de 31 de ani este vice-golgheterul UTA-ei în acest sezon, cu 4 reușite, absolut toate aducătoare de puncte în sezonul regular. Ioan Hora e cel mai bun marcator utist, cu 5 goluri.

Mini-galerie foto, UTA – Hermannstadt 0-1, semnată Claudia Carp









Un comentariu

  1. Din pacate,Erico,este probabil unicul jucator,care isi rupe pantalonii,smulgandus-ii de ciuda,cu toate ca nu a marcat si prestatia sa a fost foarte slaba,si nu pentru ca ar fi treaba lui…Am o intrebare,totusi???…La golul sibienilor..erau 3 contra 1,peste noi si ATENTIE MAXIMA…nici macar nu erau pe contraatac…Si la ora aceasta,Digi,repeta meciul…La fiecare atac al sibienilor,aveau om in plus,pe fiecare pozitie,sau zonal…Cum naiba???Pe bune????Ajung sa cred,ilaritate,ca asa a trebuit sa fie….Penali,daca este asa….Nu pot sa cred asa ceva…Mi-e greu de digerat…imposibil de accceptat..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button