UTA Arad

Vorobjovas nu merge cu gânduri de răzbunare la Pitești: „Nu mai contează partida de la Arad, vrem doar să câștigăm și să nu mai numărăm punctele altora”



UTA joacă marți la Pitești, contra lui FC Argeș, în etapa a patra din play-out. Arădenii vin după un eșec neașteptat contra lui Hermannstadt, în timp ce piteștenii au învins pe terenul Astrei.

Mijlocașul Modestas Vorobjovas (25 de ani), integralist în partida din retur cu argeșenii, dar și vineri, contra sibienilor, a vorbit despre jocul de marți seară. „Vrem să uităm de meciul cu Hermannstadt, nu am reușit să luăm nici un punct și suntem triști din acest motiv. Nu este vorba despre o revanșă contra Argeșului, cu toate că ne amintim cum am pierdut acel meci de acasă, însă acea partidă nu mai contează, ne dorim doar să câștigăm marți.  I-am analizat pe cei de la FC Argeș, cum facem de altfel cu toți adversarii, nu vă pot spune exact despre ce am vorbit, ce am urmărit, aceste lucruri rămân în vestiar. Am jucat 90 de minute împotriva lor în retur, nu pot spune că nu sunt o echipă bună, pentru că apoi voi fi învinuit pentru acest lucru. Trebuie să fiu corect și respectuos, așadar sunt de părere că Argeșul e o echipă bună. Nu îmi e frică de Malele (n.a. golgheterul piteștenilor), dacă îți e frică mai bine stai acasă. Poate lor le e frică de jucătorii noștri.” a declarat internaționalul lituanian.

Întrebat de câte puncte ar mai avea nevoie UTA pentru a-și îndeplini obiectivul, Vorobjovas a adăugat: „Nu ne gândim la retrogradare, vrem să fim cât mai sus posibil. Nimeni nu știe exact de câte puncte vom avea nevoie, pentru că mai sunt multe meciuri și nu se știe niciodată cum vor evolua celelalte echipe. Trebuie să fim concentrați la meciurile noastre și dacă învingem nu trebuie să numărăm punctele altora”.

Vorobjovas nu s-a remarcat prin prea multe contribuții ofensive după sosirea la Arad (are o singură pasă de gol, pentru Liviu Antal la golul de la Clinceni), însă mijlocașul e de părere că misiunea sa în teren este cu totul alta.  „Nu mă așteptam să înscriu sau să ofer pase de gol, obiectivul meu e să fiu cât de bun pot și să-mi ajut echipa. Am marcat trei goluri în toată cariera, nu cred că UTA m-a adus aici pentru goluri, driblinguri sau assist-uri. Am mai spus-o, de aceea am venit aici, pentru că nivelul e mai ridicat față de campionatul Lituaniei. Până acum sunt bine, dar bineînțeles trebuie să progresez la unele aspecte, ca orice alt jucător, dar mă simt confortabil”, a mai afirmat mijlocașul arădenilor.

În caz că UTA nu retrogradează, e foarte probabil ca lituanianul să rămână la Arad și din vară. „Nimeni nu își dorește să joace în Liga a II-a. Dacă rămânem în prima ligă, probabil că o să joc aici și anul viitor, încă am contract”, a încheiat Vorobjovas.

Fostul fotbalist de la Zalgiris a strâns 1109 minute în tricoul UTA-ei de la sosirea la Arad, în luna ianuarie a acestui an.

FOTO: Claudia Carp









4 comentarii

  1. Sper sa fii trecut de acest rezultat negativ cu Hermastandt si sa faceti un meci foarte bun la Pitesti si sa luati cel putin 1 punct s-au sa castigati. Fiti uniti pe mai departe cu ambitie si determinare !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. Modest lituanianul …Mode ! Păcat că și prestația lui are de ceva timp același caracter ,modest. În orice caz nu e jucătorul care să-l arăți cu degetul ! Modestia asta in exprimare ,ca sa ne. menținem în termeni , o punem pe un consum ridicat de energie la trei zile. Ca aspect general. Și atunci in loc de antrenamente poate nu ar strica o odihna relativă ,schimbarea formulelor nu da rezultat. Baiul e altul. Jocul. Se apropie timpul ,daca nu a și venit ,când punctele se iau jucând fotbal .O umbra de îndoială a cuprins lotul. Dacă scăpăm ,daca luam puncte…. Iată unde duc discuții despre Europa ,sau poturi financiare ademenitoare.La dezastre ca cel cu Sibiul ,mori pe teren pentru un punct. Sunt băieții noștrii ,suntem alături de ei ,și suntem convinși că nici ei nu au dormit liniștiți . Cu încredere spre ce le place mai mult. DDEPLASAREA !! BAFTA!!!

    0
    0
  3. Daca ne bate Argesul la ei acasa, avand in vedere ca suntem echipa de deplasare, va fi inacceptabil. Am spus si inainte de meciul de la Arad, e una dintre cele mai slab cotate echipe ca si lot, dar au facut niste meciuri faine, ca de altfel acest ultim rezultat cu Astra. Am incredere ca putem sa le administram un linistit 2-0 in Trivale

    0
    0
  4. Nu are importanță cu ce scor câștigăm doar cele 3 puncte contează , oricum echipa nu are și nici atac marcăm din întâmplare D.Balint acest lucru ar trebui să-l corecteze nu să se rățoiască cu suporterii cei care vor binele echipei ,din păcate am pierdut un vagon de puncte de pe teren propriu degeaba aducem de afară dacă le pierdem acasă.Hai UTA … PS.Eu aș fi bucuros să vina un antrenor cu mâna de fier să joace această f bine, chiar dacă pierdem cu fruntea sus nu rușinos că și cu Hermanstadt.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button