Cluburi polivalente

Fetele de la CSM Arad câştigă barajul şi se menţin în Superliga de tenis de masă!





chipa feminină de tenis de masă a CS Municipal Arad şi-a atins obiectivul în acest sezon. Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, tur-retur, foarte aproape de careul de aşi, formaţia pregătită de Cristian Dodean a fost nevoită să joace baraj pentru menţinerea în Superliga pe echipe. Ambele meciuri ale confruntării cu ocupanta locului opt, CSM Moineşti, s-au disputat astăzi, la Arad, în complexul “Emil Prokopecz”, conform unei înţelegeri între cele două cluburi.

În primul joc, disputat dimineaţă, arădencele s-au impus clar, cu 3-0, prin punctele obţinute de toate cele trei jucătoare ale CSM-ului: Ana Barbu, 3-0 la seturi (7, 6, 5) cu Iuliana Caloianu, Adela Strună, 3-0 (9, 6, 9) cu Karla Manea şi Irina Rus, 3-2 (9, -6, 4, -5, 12) cu Bogdana Trifu. În partida a doua, formaţia din judeţul Bacău şi-a luat revanşa şi a câştigat cu 3-1. După ce Rus, 2-3 (-10, 8, -7, 8, -14) cu Manea şi Strună, 0-3 (-7, -10, -5) cu Trifu şi-au pierdut meciurile, punctul decisiv, al menţinerii în Superligă, a venit pe mâna Anei Barbu, care a trecut de Iuliana Caloianu cu 3-0 (6, 7, 4)! În utima dispută, care a mai contat doar ca şi statistică, Rus a cedat cu 1-3 (-10, 4, -9, -9) în faţa lui Trifu.

Cristi Dodean: „Felicitări tuturor, sunt mândru de fete!”

Aşadar, victorie muncită pentru CSM Arad, care încheie cu brio un sezon dificil, în care tânăra formaţie a lui Cristi Dodean a demonstrat că are potenţial de creştere: “După primul meci fetele s-au relaxat puţin, dar important este că am rămas în Superligă, adică în primele şase echipe la senioare. Felicitări tuturor care şi-au adus aportul la acest frumos rezultat. Acum doi ani am dat credit acestor fete să joace în echipa de senioare şi iată că a fost o alegere bună. Sunt mulţumit şi fericit că jucătoarele au crescut de la an la an, reuşind să obţinem rezultate notabile cu o echipă tânără. Sunt mândru de ele!”, a declarat antrenorul de la CSM Arad, Cristian Dodean, la capătul barajului cu Moineştiul.

Vă reamtintim că şi echipa secundă şi-a atins obiectivul, menţinându-se în Divizia A (liga secundă) tot după un baraj, cu CS Dumbrăviţa.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button