UTA Arad

Petre, o enigmă pentru Balint: „El trebuie întrebat…avem pretenții și așteptări, însă nu doar el este subiectul discuției din această seară”





Titular din nou la UTA după două etape în care a intrat de pe bancă în lupta, în deplasarea de la Dinamo chiar în minutul 90, Adrian Petre a reușit primul său assist de la revenirea de la Arad. Insuficient, s-ar spune, din moment ce arădenii se așteaptă și la goluri din partea internaționalului de tineret, care în Liga I încă nu a înscris pentru „Bătrâna Doamnă”.

Ocazii a avut și astăzi, la una dintre ele Mușat respingând de pe linia porții, iar la cealaltă a trimis exact în brațele lui Greab. Întrebat după meci de ce Adi Petre nu rezistă pe teren tot meciul sau ce se întâmplă cu el, Laszlo Balint a spus următoarele: „El trebuie întrebat acest lucru. Am avut discuții inclusiv astăzi cu el, avem pretenții, avem așteptări atât eu, cât și conducerea și suporterii…dar nu doar de la Adi Petre, pentru că nu doar el este subiectul discuției din această seară. E adevărat că a avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil și să ia o decizie mult mai bună în acele momente, dar, repet, nu la Adi Petre trebuie să ne raportăm, ci la evoluția pe ansamblu. Fiecare trebuie să își facă o analiză foarte corectă și foarte rapidă, în așa fel încât sâmbătă să câștigăm”.

De menționat ar fi că în ultimele 9 partide oficiale ale UTA-ei, două au fost golurile venite din partea unor fotbaliști de profil ofensiv: Hora, cu Viitorul și Miculescu, cu Dinamo, din primele două etape ale play-otului Ligii I.

FOTO: Ciprian Petcuț

27 comentarii

    1. După părerea mea Petre nu ar trebui să lipsească din primul unsprezece dar noi nu avem mijloc ca să pună atacanți în valuoare .D-nl Balint face foarte multe schimbari cu anumiți jucători pe anumite posturi în teren și numai la UTA joacă cu 2 sau trei juniori în teren juniori îi bagi când scorul îți permite. Ar trebui să-i spună cineva la Ilie că un fundaș nu se întoarce cu spatele când cineva sutează la poartă că și comentatori de la Digi au observat acest lucru. Singurul jucător juniori la UTA care merită titular este Isac. Oricum UTA nu retrogradează anul acesta dar problema este cu joacă .UTA va bate pe Târgoviște și vă înscrie cel puțin 2sau 3 goluri. Succes UTA-ARAD.

      0
      0
      1. …si tu esti in lumea ta de frustrat, mai ales atunci cand nu primesti de mancare acasa si vii si-ti versi necazul aici…esti prietenul lui Dascalu.

        0
        0
  1. Pe Adrian Petre,nu l-a dorit de la inceput Mister Balint,ba chiar se facea ca nu stie despre transferul sau..Sa fim seriosi,cum sa nu stie?!Ok,prin asta nu incerc sa-l menajez pe Tabarcea,vazand ceea ce(NU) face si (NU)joaca,din pacate….dar e tanar si ii lipseste un antrenor care sa-l puna acolo unde i-ar fi locul…..plus sa brazdeze cu el terenurile de antrenament…
    Eram atat de frustrat dupa meciul cu Sibienii,ba chiar banuitor,ca si multi altii dintre noi, dar acum imi dau seama ca nu a fost nici un blat,nici o cedare de puncte…Atat „biruim”,atat se poate,din pacate….si ca sa rimez,”Pestele de la cap se impute”…Staff depasit din toate punctele de vedere!!!
    Nu vad absolut nici o idee de schimbare in bine,nu vad cum s-ar putea rezolva aceasta situatie,fara niste miscari masive de trupe….Letargia aceasta de a reactiona direct,in care tot Mister Balint si anumiti jucatori pun conditii,trebuie sa ia sfarsit….Calmi,linistiti,la rece,trebuie convocata o „Cina cea de taina”,pana nu este prea tarziu,intre anumiti factori decizionali…Nu vorbesc despre rezilieri,pentru ca si-au facut niste contracte,de sta veverita in coada….
    Cert este ca asa,nu se poate continua….
    Vreau doar sa va reamintesc un episod de amical UTA-Socodor…Atat si nimic mai mult….Nici atunci nu a priceput Balint,absolut nimic….Asa sa fie…

    0
    0
  2. Drama lui Petre e că el nu poate reveni tocmai la o echipa slabă ,iar la una buna n-are loc. !! Situații dese în fotbal ,și care au pierdut pe mulți. Apoi cum să vorbești de scheme cu jucători din care sare balonul ?? Și Balint depinde de un șut norocos a lui Tomozei ,de exemplu. Ele nu vin mereu ,și ridică perdeaua unde vedem defecte ,ce- i drept asumate ! Punctele de salvare vor veni. Marele pictor Cesaznne spunea ,,Am obținut mici progrese ,dar de ce așa de târziu ,și așa de greu ” !!!

    0
    0
  3. Cred ca in afara de staful tau si Apostu toate lumea te uraste. Si ca om si ca antrenor . Te-ai schimbat in rau . Atii cum e vorba aia ,, pe zi ce trece esti tot mai prostanac”.

    0
    0
    1. Stau si ma crucesc…tu esti suporter UTA ? Cum adica „si ca om” ? Il cunosti tu ca om ?
      Cum te-ai simti tu ca cineva care nu te cunoaste sa te faca de tot felul „si ca om” ?
      Voi n-aveti limite, voi n-aveti rusine ?
      Asa faceti si pe stadion, varsati din voi tot raul ce-l poate dovedi a-l avea cineva ne-om.
      Mizerabil !

      0
      0
      1. Foarte bine punctat! Nu ai ce sa le ceri la astfel de oameni. Daca UTA juca in playoff si pierdea 2 meciuri faceau la fel, injurau si jigneau pentru ca atat stiu sa faca! Si eu ma crucesc cand ii vad ca se dau mari suporteri si in loc sa incurajeze echipa ei jignesc!

        0
        0
        1. Nu numai fotbalistii trebuie sa aiba caracter, dar si suporterii. Multi dovedesc ca nu au, deci nu pot fi suporteri niciodata.

          0
          0
  4. Mai scutiți-ne cu Petre! Dacă ii calculezi km alergați într-un meci, este la coada clasamentului. Noi trebuie sa înțelegem un lucru: easy come, easy done. Anul viitor îl vad, pe Petrica, în cel mai bun caz, în Liga a 2-a și tot asa pana ce ajunge la Olimpia Bujac, în schimb pe Rusu, la o echipa de top.

    0
    0
  5. ,,Singuratatea” centrului înaintaș. Se vor mira multi la o analiza a ceea ce înseamnă ,centrul atacant de meserie. Unii joaca fara el ,dar au mijlocul foarte puternic ,și în nici un caz nu se lasă pe mana stoperilor. ! Deși nu joaca singur ,atacantul eficient ,să nu spunem de clasa ,trebuie sa rezolve singur golul ,uneori pasa de gol ,din talentul lui ,din decizii de secunde ,din capcane și idei surprinzătoare. Asta îl face singular și de valoare!!! Dacă aștepți ca toată echipa să muncească pentru golul tau ,te vei alege cu efectul contrar. Contraatac advers periculos. Vorbim de atacant de valoare de la 10 goluri in sus !!

    0
    0
  6. Nu dați vina doar pe Petre, ca antrenor nu e suficient să îi spui „Noi avem încredere în tine…”, ci trebuie să repeți cu el mai multe scheme de atac, din care la momentul oportun, se va folosi și va da o pasă decisivă sau va marca!
    Hai UTA !

    0
    0
  7. Nu am nimic cu Adi Petre dar este prea moale, prea lent in postura de atacant !!! Defensiva adversa ,are o misiune usoara in al deposeda de minge de fiecare data . Si Malele este un atacant greoi dar asta le are cu mingea la picior , da asisturi un atacant inteligent !!! Daca nu le ai cu mingea la picior in fata portii ca, atacant, degeaba fugi pe teren, ari terenul in lung si in lat si nu se prinde nimic de tine despre ce vorbim !!!

    0
    0
    1. Nelule,Adrian Petre,Buhacianu, nu sunt agreeati de catre Balint…E orb,indoctrinat…Balint este total cuprins de jucatorii pe care si-a cerut de la Apostu…E orb…si nici nu il intereasaza altceva…Nu vede decat clovnii sai…Restul nu alcatuiesc nici cea mai mica sansa de a juca,in veci…Stai linistit…
      a Balint a tradat de mult UTA,e doar o mimare…Alcatuieste o formatie pe care doar el ar putea sa o inteleaga…in veci,amin….Stai linistit….De aceea pleaca doar cu jucatorii sai,oriunde….Clica si gasca lui…Restul e prosteala,banii sa iasa….

      0
      0
  8. GIRO !!! Nu cred ca, nu sunt agreati de Gyuszi, dar asta le este valoarea, el a incercat ,nu numai cu ei ci si cu altii si nu se poate !!!

    0
    0
    1. Nu Nelule,noi aradenii,stim mult mai multe…Pe Buhacianu nu il vrea Balint si sarjeaza insistent pe ai lui,ceruti,care din pacate sunt de pe alta planeta…Problema se impute de la cap…Balint este total depasit de situatie si sare in continuare pe niste improvizari fara logica de mutari pe posturi..Este unul dintre cei mai slabi antrenori,cu tot cu staff si mercenarii sai,pe care i-a avut UTA,vreodata…Nimeni si niciodata nu a avut conditiile sale,la UTA…Punct!Sa fim seriosi!

      0
      0
    2. Nelule,gresesti….Nimeni,pana acum,ca antrenor nu a primit absolut ce si-a dorit,la UTA….Niciodata!
      Sa-mi explici tu mie,ca bati pe oricine,la orice ora,apoi o furi de la niste echipe de rateu….Interesant,nu-i asa?Ce sa crezi,atunci cand alcatuiesti niste formatii de baza ciudate si ulterior faci niste schimbari,de se crucesc si babele care viseaza la serial Dallas…Si nu faptul de schimbari,dar te intrebi,ce rost au,pe final de meci….????
      Nu Nelule,jucatorii rad de Balint,asteapta ziua salariala si ii doare exact acolo,la dorsal..El si-a sapat singur groapa!

      0
      0
    3. @Nelu Targoviste….Balint i-a cerut insistent,nu eu sau tu…..Stai bland…nu are scuze,sub nici o forma….Nu are rost sa il tot scuzam si sa-l pieptanam…Balint este total depasit de situatie…Atat poate si punct!

      0
      0
  9. Stai linistit ca, nu are nicio clica, asta este in mintea ta !!! Eu cred ca, mai degraba nu este ascultat de jucatori. Ce vrei ,sa bage el mingea in poarta ? El ii motiveaza,i-a totul asupra lui la infrangeri dar realitatea este ca, jucatorii sunt principalii vinovati si el prea indulgent !!!

    0
    0
    1. Nici vorba,Nelule,am vrea noi….Personaje de genul Hora,Antal sunt factori distructivi in lot,destabilizatori…Maraie mereu,ranjesc la orice ratare,ii doare fix in fund…Sunt factori negativi care trebuie eliminati urgent.
      Ce antrenor,in lumea asta,ar acceapta jucatori care nu-l asculta???Pai este Balint,palarie prea mare….Simplu…Cu pareri de rau…

      0
      0
  10. Aha…si inca ceva….Interesante interviurile din ultima perioada ale unor Hora,Rosu,Albu,si mai ales Antal…Zici ca sunt la iUmor,cu Bendeac,pai se abtin cu greu,si chiar ii pufneste rasul…Hora si Antal ar fi de Oscar..cei mai tari…Ce v-as da eu..stati linistiti….Toate la timpul lor….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button