UTA Arad

Balint vorbește din nou despre importanța fanilor la meciurile de acasă ale „roș-albilor”: „Cu un stadion plin în spate, UTA va fi o forță în prima ligă din România”





Au trecut câteva zile de când Laszlo Balint nu i-a menajat pe suporterii care au susținut că UTA a jucat suspect de slab cu ocazia eșecului cu Hermannstadt. Astăzi, după cel de-al doilea eșec din play-out (1-4 la Pitești) și înainte de jocul de acasă cu Chindia Târgoviște, antenorul principal al arădenilor susține că echipa, clubul, înseamnă prea puțin fără susținătorii săi.

Plecând de la regulile impuse în pandemia de COVID, cea mai importantă fiind legată de interzicerea accesului spectatorilor pe stadioane,  Gyuszi Balint a spus următoarele: „Pandemia aceasta a schimbat radical atât randamentul individual al jucătorilor cât și modul de funcționare al cluburilor, randamentul echipelor și sunt exemple la cel mai înalt nivel. Liverpool are în acest sezon cea mai neagră succesiune de eșecuri pe propriu stadion din istoria ei, deci vorbim despre o perioadă ce a influențat radical tot ceea ce înseamnă fotbal. Credeți-ne că ne este foarte, foarte greu să jucăm fără spectatori. Noi suntem obișnuiți cu acea atmosferă creată de suporterii noștri, sunt sută la sută convins că momentul în care noi vom avea fani în tribune vom avea un cu totul alt parcurs pe propriul stadion și jucătorii vor simți cu adevărat la ce echipă joacă. Acum totul este relativ. Vorbim despre UTA, este adevărat, totul este scris acolo în caietele de istorie, tradiția, palmaresul, numele. Dar, până la urmă, farmecul unei echipe și importanța sa este dată de suporterii ei și noi nu am reușit în acest sezon, de fapt de un an și jumătate, să simțim cu adevărat ceea ce înseamnă această echipă. Sau, mă rog, mulți dintre jucători abia așteaptă momentul în care stadionul va fi plin, când vor vedea, într-adevăr, ceea ce înseamnă UTA în Arad. Cu un stadion plin în spate, UTA va fi o forță în prima ligă din România”.

Sâmbătă, contra Chindiei, „Bătrâna Doamnă” va disputa cel de-al 18-lea meci pe arena „Francisc Neuman” fără suporterii ei alături. Palmaresul este unul foarte slab, trei victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri.









8 comentarii

  1. Si celelalte echipe joaca fara spectatori. Asta este D-le Gyuszi trebuie sa te adaptezi acestei situatii si sa ii mobilizezi pe jucatori sa joace cat mai bine la fiecare meci. Sunt si acestea niste scuze adevarate dar in momentul de fata, nu poti sa invoci mereu aceleasi scuze !!! Baietii trebuie sa joace fotbal cu Chindia, sa dea totul pe teren pt. a castiga neaparat acest meci.Ce, Chindia, Fc. Arges,joaca cu spectatori si uite ca, argesenii au castigat !!! Cu spectatori s-au fara spectatori, noi vrem sa castigati acest meci cu Chindia !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. Da domnilor, dar azi Dinamo a luat punctele cu Voluntari, unde Ioan Andone este presedinte, prietenii stiu ca Voluntari este de acord sa retrogradeze daca e cazul, numai sa ramana Dinamo in carti, ori prin baraj , ori daca se poate fara, Viitorul are joc si jucatori, deci daca UTA nu bate pe Chindia , va avea mari probleme in ultimile 4 meciuri, cu Astra, Iasi, Gaz si Voluntari.Toti trag pentru Dinamo, Viitorul, Hermanstadt.Gazul nu se lasa, Voluntariul vrea sa ramana in Liga 1.Deci mare atentie UTA ! La Astra ,care are echipa buna, il elibereaza conditionat pe Niculae, Deci este lupta la cutite pentru ramanerea in Liga 1.Atentie Meszar, Balint si Primarie !

    0
    0
  3. Adevarat le zici !!! Asa este, daca UTA. nu castiga cu Chindia , atunci o sa aiba probleme mari, multe echipe vin din spate si se va apropia si mai mult de UTA in clasament !!! Clopotelul de avarie deja s-a aprins si acesta trebuie stins sambata cu Chindia !!! Deci, baietii, nu dati ocazia sa ramaneti pe avarie si castigati meciul !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. UTA TRBUIE SA MARCHEZE SI DIN JUMATE DE OCAZIE.CU CHINDIA TREBUIE SA CASTIGE PRIN ORICE MIJLOACE, SA BATEM SI CU ASTA BASTA ! ALTFEL VOM AVEA VIATA GREA.nIMENI NU ESTE PRO UTA , CI PRO DINAMO, PRO SIBIU, PRO VIITORUL, CHIAR POLITIC PRO VOLUNTARI.MARE ATENTIE MESZAR, GRADINARU, BALINT , CHIAR SI APOSTU,
    PS DESPRE BIBART N-AM CUVINTE, FALCA IL DOARE IN COCCIS, CONSILIUL JUDETEN NU ESTE PARTE IN PROIECT, DECI FACEM CE PUTEM.5 MECIURI PE VIATA SI MOARTE SI APOI MAI VEDEM CE VA FI. HAIDE UTA, HAI ARADUL !

    0
    0
  5. Nu stiu daca Mister Balint este 100% convins despre ceea ce spune despre tribunele suporterilor UTA-isti,sa fi fost pline….Da,intr-adevar,UTA are suporteri frumosi,multi si ca numar,dar si cunoscatori,patimasi,buni sau rai dar sunt suporteri….
    Ma intreb retoric,ce s-ar fi intamplat,incepand cu play-off-ul de promovare,dar repetitiv odata cu aceste numeroase esecuri „reusite” si mai ales aceasta incapacitate,ca sa nu scriu mai urat….
    Ce s-ar fi intamplat cu echipa,antrenorul,daca erau huiduiti si fluierati la scena deschisa,pe merit,la o adica???
    Am vazut la UTA,de-a lungul timpului,antrenori mai galonati decat Mister Balint,carora li s-a cerut demisia,doar dupa 2-3 pasi gresiti,jucatori injurati,etc…Oare cum ar fi fost acum,in Liga I-i,dupa atatea esecuri,cautandu-se mereu scuze si explicatii puerile…????Si sustin asta,in conditiile ca esti cu toate conditiile perfecte,asigurate,plati la zi,etc….
    Nu o spun cu hate,dar conditiile pe care le-a avut in acest an echipa si staff-ul,nu-mi aduc aminte sa mai fi fost de niste decenii bune….
    Bine ziceau unii..In Romania,fotbalul trebuie jucat cu stomacul gol,pe foamete,asta este caracterul neprofesionist,din pacate,al multora…Salarii normale,de bun simt si prime de victorie mai mari..Atunci sa vedem daca va mai fi delasare si atitudine de „ce are,mergem inainte,spre urmatoarea partida,poate,poate schimbam ceva”????Serios????

    0
    0
      1. Nu e cazul,stai linistit….Dar ceea ce vedem noi,simpli suporteri,loiali UTA-ei,se pare ca o vede si staff-ul cu conducerea…Asa se intampla cand nu vezi pragul de jos si dai cu capul in cel de sus….Pacat…:-(((

        0
        0
  6. Eu aș zice să- l pună pe Iacob vârf poate ar reușii să de-a gol și în fața porții punem un paravan de beton să nu mai primim gol,6 sau 4 cum am mai primit.hai UTA trebuie să câștigăm cu orice preț .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button