Gloria LT Cermei

Cermeiul a terminat cu capul sus campionatul după 1-1 la Periam! Moisă: „Rezultatul încununează un retur bun, cu speranțe de omogenitate pentru la anul!”



Chiar dacă nu a mai avansat în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a III-a, după 1-1 la Periam, Gloria Lunca Teuz Cermei a încheiat pozitiv un sezon destul de agitat în tur, dar pe plus în primăvară. 8 e poziția „sămădăilor” și 21 numărul de puncte, cu care nu ar trebui să aibă niciun fel de probleme când Federația va mai lua, eventual, în calcul și echipele aflate pe antepenultimele locuri când vine vorba despre baraje.

Pe terenul nou-promovatei din județul Timiș s-a înscris doar în prima repriză, Radu Popa egalând în minutul 32 reușita din minutul 18 a lui Maier. „A fost important să terminăm campionatul cu un rezultat pozitiv. Consider că acest rezultat obținut în deplasare încununează un retur bun făcut de noi, cu speranțe de omogenitate pentru noul sezon, în care sper să nu mai am așa fluxuri și afluxuri mari de jucători. Aș vrea să-i putem ține pe toți și să nu plecăm iar de la minus. Poate că sunt subiectiv, dar consider că în prima repriză jocul a fost echilibrat, iar în a doua am avut mai multe ocazii. În schimb, adversarii nu au ajuns la noi la poartă, pe zona 2 și 3 au fost alternații, când noi, când ei. Am avut ocazii importante, de două ori prin Luca Bodri, apoi Salka și Mateucă”, ne-a declarat Flavius Moisă.

Antrenorul „alb-roșiilor” a vorbit și despre calculele făcute ăîn iarnă. „Când am făcut planul pentru retur eram conștienți că ne trebuiesc patru victorii ca să fim sportiv și matematic salvați. Adică, să fim mai sus de linie. A fost un campionat atipic, nu am insistat pe o perioadă lungă de acumulare pentru că nu era necesar. Trebuia să prindem forma sportivă pe început de campionat și așa s-a întâmplat”, a adăugat tânărul tehnician al Cermeiului.

Formația din Țara Sămădăilor ar trebui să mai rămână în priză până la mijlocul lunii mai. „Urmează două săptămâni cu câte trei antrenamente și o ieșire treptată după efort. Așteptăm exact situația de la Federație, pare o pauză lungă până în toamnă, să vedem ce vom face”, a încheiat Moisă.









2 comentarii

  1. Sa imi explice si mie cineva ce inseamna zona 2 si 3 ca nu inteleg?E pentru prima oara ca aud.

    0
    0
    1. hai sa vedem cine se pricepe, cine stie limbajul antrenorilor? iar va sari cienva ca ne batem joc de limba romana si scriem zona 1, 2 si 3 in loc sa scriem … cum sa scriem? 🙂

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button