Arhivă articole

Pecica, la 5 minute de a termina sezonul pe podium! Stupar: „O poziție onorabilă, meritul e al tuturor”


După un loc 5 la „înghețarea” campionatului  din primăvara trecută, Progresul Pecica a intrat în Top 4 în acest sezon, primul complet în Liga 3-a după apariția virusului SARS-CoV-2. „Galben-albatrii” sperau chiar la podium, pentru a-l „arădeniza”, dar pentru asta Crișul nu avea voie să piardă la Dumbrăvița, condiție ce nu a fost îndeplinită.

Altfel, pecicanii și-au luat fără absolut nicio problemă punctele puse în joc pe arena „Pădurice” în fața „lanternei roșii”, Fortuna Becicherecu Mic. A fost doar 2-0, după reușitele semnate Saizu și Bozian, dar gazdele au avut cel puțin alte 9-10 ocazii clare de gol, inclusiv un penalty ratat. „Punctele sunt puncte, dar la meciuri de acest gen e regretabil că nu câștigi la o diferență mai clară. Cred că numai Capătă a ratat vrei 7-8 ocazii imense, chiar și un penalty, e clar că nu a fost ziua sa. Cred că dacă am fi jucat până mâine tot nu ar fi marcat, fotbalul îți oferă și astfel de momente. În rest, am fost net superiori în fața unor copii talentați, dar fără forță și experiență într-o competiție de seniori. Băieții au fost și conectați inclusiv la această ultimă etapă, altfel nu ne-am fi creat atât de multe ocazii”, a spus Dan Stupar.

Contractul antrenorului pecican expiră în această vară și nimic nu e sigur privind continuarea mariajului dintre cele două părți. „Ce va fi la anul nu știu acum, important este că Progresul Pecica a avut două sezoane bune de la promovarea în Liga 3-a. După un loc 5, a venit un loc 4, deși în minutul 85 eram chiar pe 3. A venit golul Dumbrăviței în meciul cu Crișul și asta a fost să fie. Oricum, e o poziție de clasament bună, onorabilă, după un sezon de muncă, iar meritul e al întregii echipe, al clubului, conducerii orașului și numeroșilor noștri sponsori”, a adăugat Stupar.

30 e numărul de puncte strânse de pecicani în acest sezon, cu unul mai puțin decât Dumbrăvița și două mai mult decât echipa de pe locul 5, ACS Ghiroda și Giarmata Vii.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.