UTA Arad

Balint, momente de cumpănă în timpul meciului cu Chindia: „Am simțit nevoia să mă liniștesc, ca staff funcționăm în mod  unitar”





UTA a pierdut al treilea meci la rând în play-outul Ligii I, dar Laszlo Balint spune că rămâne optimist cu privire la finalitatea sezonului, păstrându-și – bineînețeles – încrederea în elevii săi.

În timpul meciului cu Chindia, mai precis în jurul minutului 70, antrenorul arădenilor a avut un moment de cumpănă. S-a retras din spațiul tehnic, iar în locul său a apărut „secundul” Alin Pânzaru, care a dat indicațiile de rigoare.  „Am simțit nevoia să mă liniștesc un pic, să gândesc un pic ce este de făcut și l-am lăsat pe Alin la margine. Bineînțeles că el mă suplinește foarte bine și în aceste clipe. Nu cred că e important cine dă indicații, pentru că noi ca staff funcționăm în mod  unitar și s-a văzut asta și în momentul în care am fost în izolare. Așadar, nu cred că acesta este un detaliu demn de menționat”, a explicat Laszlo Balint.

Întrebat cum se gândește să-și scoată jucătorii din pasa proastă prin care trec, „principalul” arădenilor a adăugat: „Credeți-mă, eu fac tot ce ține de mine să depășim cumva acest moment. Atât eu cât și stafful meu încercăm prin discuții individuale, prin discuții colective, prin puținele antrenamente pe care le avem la dispoziție în această perioadă foarte aglomerată să ținem echipă la un nivel care să ne permită adunarea punctelor de care avem nevoie ca să ne îndeplinim obiectivul. Important este să ne revenim după după această succesiune de rezultate nefaste. Am mai avut momente dificile de-a lungul acestui sezon și nu numai, trebuie să știm să le gestionăm bine, să fim bărbați. O spun din nou, situația nu e neapărat dramatică, dar următorul meci, cel de la Astra este pentru noi ca o finală și trebuie tratată ca atare”.

Patru meciuri mai are la dispoziție UTA să evite inclusiv locurile de baraj, cu Astra în deplasare, cu Iași și Gaz Metan pe teren propriu și FC Voluntari, în deplasare.

Galerie FOTO UTA – Chindia 0-1, semnată Claudia Carp









28 comentarii

  1. Nu prea îl mai dau credit! Este un bun manipulator!! Impresionează prin felul în care se exprima și prin vocabular…. Atât!!
    Problema e însă, cred ca, mai grava!! Ceva nu merge bine la Club!!! Nu zic de echipă… Ca aia oricum. Merge ca pleazna!! Nu sunt bani?? Nu sunt sponsori,?? Primul semn de întrebare a fost când nu s-a înscris echipa pt obținerea licenței pt UEFA!! de ce?? Costa asa de mult?? Sau… Se știa ca echipa nu o mai duce mult!!!! De ce nu au participat la FRF la deciziile cu juniorii?? În B sunt alte criterii de utilizare a juniorilor?? Nu știu… Întreb… Ceva nu funcționează și nu știu…. Ce sa zic. Unde sunt banii pe Man?? Ce s-a făcut cu ei?? Mezar nu mi se pare chiar nemaipomenit în ale managementului!! A mai făcut o dată figuri din astea… Când l-a adus pe Mihalcea antrenor plus o grămadă de elefanți care au dus echipa aproape de retrogradare….!!Atunci erau banii de pe Petre parca… Sper și sper sa nu retrogradam!! Dar chestia asta nu tine de mine, și nici de voi cei care iubiți echipa asta!!

    0
    0
    1. Oare de ce vorbim de Meszar, care nu apare niciunde în organigrama clubului. Drept de semnătură are Voinea. Oare de ce?

      0
      0
  2. Dodo perfect de acord cu tine. Vor lua măsuri când e prea tîrziu. Doamne ajută ,avem o singură bucurie in Arad Uta for ever

    0
    0
  3. lasà-i domnule DODO sa se duca-n in Liga a II-a inapoi. Nu sint buni de nimic ,efectiv si-au batut joc de suporteri si de Arad .Astia sint o pata de rusine pe emblema Clubului UTA. Nu merità nimic nici macar sa te obosesti sa te mai gindesti la ei ! Trebuie sa ne obisnuim cu gindul ca UTA existà dar fara aceste nulitàti care au imbracat tricourile UTA ARAD.

    0
    0
  4. Se lasă cu implozie ? Asta a fost? Poate nici nu merităm mai mult! Am avut sansa la alegeri să punem utisti, in 2016 pe Seba, in 2020 pe Meszar, dar noi tot un țărănoi am ales. Fiecare cum isi asterne asa doarme! Bine că oltenii pot avea 2 echipe din acelasi oraș. Noi una nu suntem in stare, desi nici alte sporturi nu mai prea avem

    0
    0
  5. Foarte important!!!! Pentru binele acestui club, trebuie sa existe un moment zero, în care toți, inclusiv toți (antrenor, suporteri, director tehnic, manager, jucători, etc) sa se așeze la masa rotunda și sa pună punctul pe i și lucrurile cap la cap. Suntem o familie și nu trebuie sa ascundem lucrurile sub preș. Haideți sa fim corecți unii cu ceilalți!!!!!

    0
    0
  6. Eu unul m-am săturat de același discurs al domnului antrenor Uta Arad înseamnă mai mult decât să fim bărbați la UTA jucători trebuie să își dea plamini pe teren dar din păcate nu vedem așa ceva trist tot ceea ce se intimplat azi la UTA

    0
    0
  7. In acest moment Balint nu este pregatit si nici nu are experienta necesara sa antreneze echipe de prima liga ! Aceasta este problema majora la UTA , nimic altceva.

    0
    0
    1. Corect,lucrul asta l-au văzut și expus pe aceasta pagina de sport acum 1 an de zile cîțiva cunoscători ai fenomenului fotbal dar au fost numiți toți ,,suporteri de rezultat,, ! Sa ajuns exact unde ne-a fost teama că se va ajunge,din păcate.

      0
      0
  8. Parerea mea e ca finalele sunt cele cu echipele de sub noi.Acolo trebuie castigat.Si trebuia cu Hermannstadt…
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
    1. nu e nevoie de nici o finala cu inca 3 sau 4 puncte esti salvat cele de jos s au incurcat reciproc !pronlema e ca nu mai jucam nimic nimic nimic

      0
      0
      1. Cu 3-4 puncte esti salvat de la ce? Ca aritmetica zice altceva!Tre’sa fi MINIM locu’ 5,din coada,ca sa scapi de retrogradare.Sigur!La baraj, cu jocul asta, n-o fi cu nimic mai usor…
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
  9. Cum a remarcat si Dodo mai sus, toate au inceput să pută odată cu anunțarea că UTA nu a luat si nici nu accesat pt licență pt cupele europene! Atunci eram pe primul loc in playout, acum suntem pe marginea prăpastiei! Ceva e putred la cei care conduc, inclusiv iesirea lui Apostu in media împotriva conducerii , in loc sa se spele rufele in familie, arată că ceva e putred si nu in Danemarca , ci pe Calea Victoriei! Inclusiv cum face Balint echipa, parcă special pentru a pierde este foarte foarte ciudat!

    0
    0
    1. Și figura cu Shefield!!! Tot un fel de forțat mana!! Adică… Ce bun e Balint… „Vedeți conducere?? Dacă nu faceți cum vrem noi.. Putem pleca la Shefield…” sunt jocuri între conducere și staf-ul echipei.., frecusuri… Și atunci fotbaliștii?? Marea majoritate au contractele pana în vara.
      Parca?? Simt ca echipa nu o va mai duce mult… Și sigur ca nu se mobilizează…. Mai au o luna de trăit… Și gata…!!

      0
      0
  10. Inca din play off-ul trecut am afirmat ca G Balint nu este un antrenor …pentru UTA, ca nu stie face joc de pase. iar apararea joaca extrem de simplist… Multi m-au ” luat peste picioare „, am fost jignit. Dl Balint a adresat celor care l-au contestat cuvinte ..grele, Azi, cam toti confima ce spuneam eu mai de mult…..asta nu ma incalzeste…cu nimic. Spunand doar ce se vede cred ca : 1, UTA nu scapa de baraj, si acolo orice e posibil 2. Balint a compromis si sezonul viitor, ca nu poti schimba 15 jucatori , iar cei ce joaca azi s-au dezvatat de a pasa, de a dribla si de a fi pregatiti fizic, la nivel de prima liga. Multi se sparg , fiind de o fragilitate de neinteles…desigur ” stau” pe salarii bune,… Intreg staful de la UTA este aiuritor de slab. se gaseau in Arad persoane mult mai competente. Da Doamne, azi in zi de Paste…sa gresesc !

    0
    0
  11. …ca staff DISfuncționăm în mod unitar …”cum face Balint echipa, parcă special pentru a pierde, este foarte, foarte ciudat!”

    0
    0
  12. Cam luam bataie de la toti ,vai de coltii tai balint ,cred ca sunt proteze.Uitati va la meciurile de liga a II a,sa va obisnuiti cu atmosfera.

    0
    0
  13. Domnul Balint, as auzit ce au zis suporterii, dacă retrogradați aveți timp de o ora sa părăsiți orașul
    Asa că bateți toate 4 meciuri

    0
    0
  14. din pacate IASIUL A BATUT LA ASTRA apele noastre se tulbura noi nu jucam nimic eu tot am spus trebuie dus un director tehnic gen DOMIDE ca pe jucatori ii doare in cot de uta …….trezirea pana nu ii prea tarziu

    0
    0
    1. Ma da ceva mai tanar nu gasesti . Doamne iarta-ma am tot respectul pt Domide si generatia lui dar suntem in 2021. Alte idei alte conceptii. Unul mai nou unul mai tanar cu o viziune mai de doamne ajuta . Ne tot intoarcem la acum 40-50 ani . Mai uitati-va prin judet sau prin judetele vecine .

      0
      0
  15. Atâta timp cât marele Balint este condus de Hora,Antal,Ilie și alții, care au ajuns să facă echipa, îl scoate pe Shliakov din echipa de bază, jucător care le dă clasă, ce pretenții putem avea? Suntem în liga 2 clar, s-ar putea să nu prindem nici barajul. Dacă sunt cu restanțe nu e bine, dacă sunt cu banii la zi nu e bine, atunci când e bine. Ar trebuii așteptați la sf meciurilor de suporteri și bătuți până le vine mintea la cap. Am ajuns să fim proștii proștilor, niște non valori î-și bat joc de noi. Dl Meszar nu mai știu ce așteaptă.

    0
    0
    1. Pai Meszar N-ARE OFICIAL NICI O TREABA CU CLUBUL UTA. Meszar este director la Directia judeteana de tineret si sport si actionar la INTERSPORT SRL(Atletico Arad),unde sotia dansului este administrator.Neoficial el a negociat si transferul lui Man la FCSB.Acelasi ATLETICO(club neinscris in competitii oficiale de seniori),care isi promoveaza jucatorii prin UTA si dupa atingerea unei cote valorice multumitoare,acestia sunt vanduti altor cluburi,iar banii rezultati din vanzare se impart in mod egal intre UTA si ATLETICO. Asa s-a intamplat si cu Denis Man.Daca banii au venit,sau vor veni de la FCSB,jumatate va lua ATLETICO. Vi se pare normala situatia ca un club de Liga 1(finantat din bani publici),sa fie contractual la egalitate cu un club privat,care ar trebui sa primeasca doar indemnizatia de formare a juniorului?Din vanzarea lui Man,circa 1,2 milioane de euro,UTA ia 600.000 de eur,iar Atletico,in mod egal,tot 600.000 de eur.Intrebarea care se pune,este cum a putut fi semnat un contract asa de pagubos pentru UTA?Pentru ca daca UTA nu promoveaza jucatorii lui Atletico,acest club nu va mai vinde nimic,sau va vinde pe sume infime,nu pe sute de mii de euro.Cat a jucat Man la UTA,a fost platit din bani publici,alocati de Primarie.Dupa vanzarea lui Man,banii se impart intre doua firme private.Absolut incorect !! Si sunt sustinator al UT-ei,de pe timpul lui Petchovski,Farmati,Dusan,Mercea si ulteriorFlavius Domide(caruia ii transmit multa sanatate),Brosowski,Lereter,Sima Viorel(pe care-l salut)si ceilalti din generatia ultimelor trofee castigate.Dar incorectitudinea este de neconceput.

      0
      0
      1. Gresesti…..Atletico isi creste grupele de copii,fara a avea nevoie de UTA,ba dimpotriva,invers…Atletico are grupe beton,crescuti de mici..Parintii au incredere in Atletico,in primul rand si in toata structura respectiva…E clar ca daca au talent mare,doar prin UTA pot creste…
        Exista anumite gafe,frustrari teoretice,si e logic ca sa nu se ajunga la o omogenitate,nu pot sa discut despre criterii,pentru ca sunt in cauzalitate….Si multi altii ca si mine….Deci,no comment…
        Faptul ca nu se gestioneaza prea bine pepinierele de catre domnii Voinea,Pacurar,Herman,alta treaba….Ramane de vazut,alta discutie,curand,prioritatea ramanand echipa mare…Prioritate maxima!Va fi prea tarziu atunci cand se va constientiza realitatea…

        0
        0
        1. Gresesc in ce? N-am afirmat ca Atletico nu-si creste singur copii.Toata consideratia pentru d-na Meszar ca administrator,pentru antrenorii care pregatesc copii.Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre domnul Meszar,care,actionar fiind la INTERSPORT(Atletico),incaseaza dividente(conform declaratiei de avere de pe situl DJST Arad),dupa ce jucatorii proveniti de la Atletico si promovati la UTA,primesc salarii din bani publici(inclusiv deplasari,echipamente,terenuri de antrenament,antrenori,medici platiti tot din bani publici),bani publici care se transforma dupa vanzarea unui jucator,in bani sifonati,din moment ce se transforma in dividente.Acest contract este in dezavantajul UT-ei si la un moment dat,cred ca cineva se va sesiza.UTA este un brand al fotbalului romanesc,pe cand Atletico,este un club privat,fara consistenta competitiva,la nivel de seniori.Este un fel de ROMVEST cosmetizat si actualizat.

          0
          0
  16. Balint se uita ca pisica pe calendar….Exact elefantii sai ii dau la temelie….Antal,Hora,Nelut Rosu si restul imprumutati…Il tradeaza inclusiv Iacob,omul sau de baza,care nu mai urla,dar este si zburator,mana pe mana cu Balint….Imblanzitorul elefantilor se vede nevoit sa foloseasca pe ai nostri,dar nici de-al naibii nu o face,nici de-al naibii…Cica pe Negoescu nu prea il cunoaste,dar nu ii cunoaste nici pe Buhacianu si nici pe Cipri Rus,aradeni,marcatori?….I-a executat pe rand pe Hrezdac,Isac,Voinea cu toate experimentele sale?Ii va scoate din fotbal si pe ceilaltii…
    Antrenor foarte slab,foarte,foarte slab…Nu are nici o viziune de joc,haotic…Cel care se aseaza pe banca si il trimite pe Panzariu,alt rebut al fotbalului,acceptat in staff,ca sa ce???Balint/Panzariu/Radu Alexandru,niste haotici,fara nici cea mai mica legatura cu performanta..Ce cauta acest Panzariu la UTA,la o adica???Ca sa ce???Panzariu adus ca idee,Antal iti face formatia…..Ia m-ai du-te acolo..Balinte….Ia-ti bufonii tai elefanti,reprezentatie de circ si mars la Brasov..poate ca acolo ai sanse…
    Mestere..din iarna trebuia sa zbori,inainte de Play-Off,cu tot cu Apostu,care acum arata sageti spre UTA….Mare noroc ati avut cu pandemia,ca nu am avut noi voie pe stadion,noi suporterii,abonatii….altfel,cu SMURD-ul si DEY v-ar fi protejat,cumva….Le dau dreptate Ultrasilor,la o adica….Daca veti retrograda UTA,sa va ferasca Bunul Dumnezeu!O ora e mult spus….
    Au riscat amenzi mari,au facut ceva sublim si pe voi va doare fix in cur….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button