Fotbal feminin

Au întors meciul pe Bega pentru trei puncte necesare în lupta pentru promovare: Juventus Timișoara – Viitorul Arad 3-4





În Sâmbăta Mare, fetele de la Viitorul au călătorit pe Bega pentru trei puncte imense în economia pentru promovarea în eșalonul secund. Cert este că fotbalistele celor de la Juventus Timișoara nu au mai fost tocmai cele din meciul tur, care pierdeau cu 12-0 la Livada.

De această dată, arădencele au făcut diferența de abia în ultimele 10 minute. Gazdele aveau 3-1 după o oră de joc, reușita oaspetelor venind în minutul 31 din piciorul lui Vanu, direct din lovitură liberă. În acel moment scorul devenea 1-1, la 0-0 Chiș ratând un penalty pentru trupa Valentinei Calalb.

Concluzia meciului a scris-o Mariana Mihuțiu (foto), cu un „hattrick” în minutele 66, 80 și 88. Primul gol a venit din penalty, iar cele decisive după acțiuni personale, în care a driblat două-trei adversare.

Fiindcă echipa din Gherla a pierdut pe teren propriu (4-7) cu Cisnădie, Viitorul e doar la mâna ei pentru a obține locul 1, având derby chiar duminică, la Livada cu teamul din județul Cluj. „Un meci greu, foarte disputat. Am întors rezultatul de la 3-1, a fost cel mai bun joc al nostru de până acum, cu toate că am avut trei absențe dintre titulare: Preală, Covaci și Guțiu. Ne pregătim săptămâna pentru meciul e duminică de acasă, un meci decisiv cu liderul din Gherla, care, însă, a pierdut cu Mgura Cisnădie. Va fi o luptă mare la vârf, sperăm să rămânem în cărți până la final”, a spus antrenoarea Vali Calalb, care a și fost nevoită să intre pe teren la Timișoara din cauza multiplelor absențe avute în lot.

Contra fetelor de la Juventus, Viitorul a jucat în formula: Meszaros – Cristea, Dreucean, Calalb, Buda – Mihuțiu, Chiș, Mihăieș, Covaciu – Prunar, Vanu.

FOTO: Ciprian Petcuț

Clasament









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button