UTA Arad

Neagoe, puțin rupt de realitate: „Am controlat jocul din primul până în ultimul minut, am avut vreo 30 de mingi în careu, dar am făcut greșeli foarte mari”





Dacă UTA a luat o mare gură de oxigen cu succesul cu 2-1 de la Giurgiu, Astra tremuă serios pe acest final de sezon. Echipa lui Eugen Neagoe se află la al doilea eșec în oglingă acasă, după cel cu Poli Iași și riscă să fie înghițită cel puțin de plutonul echipelor ce luptă pentru evitarea locurilor de baraj.

„În momentul când nu reușești sau nu vrei să-ți marchezi omul la un corner pierzi jocul”

Revenit pe banca tehnică după etapele de suspendare, Neagoe a fost inspirat cu introducerea pe teren a lui Merloi, cel care egalase la 1-1 în minutul 80, dar brazilianul Erico a fost cel care a scris istoria întâlnirii cu reușita din penultimul minut de joc. „Cred că am avut o atitudine bună, am controlat jocul din primul până în ultimul minut, dar, din păcate, am făcut greșeli foarte mari și la primul gol și la golul doi. Vorbim despre o fază simplă de atac a adversarului și un corner. Aveam oameni în marcaj, știam fiecare ce avem de făcut, dar am pierdut marcajul și am primit gol. Ăsta este fotbalul, în momentul când nu reușești să-ți marchezi omul la un corner pierzi jocul, așa cum am pierdut noi în această după-amiază. Mai sunt trei jocuri, avem putere, avem forță, am demonstrat acest lucru că putem să câștigăm împotriva oricărui adversar. Cu toate că sunt jocuri foarte, foarte grele pentru toată lumea, iar acest lucru l-am spus de când a început play-outul. Și anume că vor fi jocuri foarte echilibrate, fiecare echipă poate câștiga împotriva oricui, același lucru se poate întâmpla si cu noi. Trebuie, însă, să nu mai facem greșeli la faze fixe, să ne marcăm oamenii, pentru nu e prima dată când pierdem puncte din cauza acestor faze fixe, cu toate că le repetăm, le discutăm. Dar, dacă nu ești responsabil în minutul 89 când trebuie să ții un om și nu poți să faci lucrul ăsta…sau nu vrei să faci lucrul ăsta, așa se întâmplă”, a punctat tehnicianul „alb-negrilor”.

„Restanțele financiare nu au nicio legătură”

Situația de la Astra e binecunoscută, în sensul că jucătorii și stafful tehnic nu sunt plătiți la zi de conducerea clubului. „Nu au nicio legătură restanțele financiare cu ce s-a întâmplat astăzi, că am pierdut noi meciul. Nu, am pierdut pentru că am făcut greșeli pe care noi nu trebuie să le facem. Am avut vreo 30 de mingi în careu, în fața porții și nu am reușit să marcăm gol. Am avut ocazii clare de a marca și nu am reușit să marcăm, am dat în portar, care era pe linia porții. Iar când nu reușești să marchezi din asemenea poziții, nu ești concentrat în fața porții ca să iei cea mai bună decizie și faci greșeli așa cum am făcut noi, pierzi jocul, a adăugat Neagoe. 

Lazar la Craiova? „Este problema lui…”

Astra și-a schimbat portarul la pauză, căci David Lazar s-a resimțit după intrarea tare a lui Buhăcianu, care a riscat eliminarea după numai 12 minute de joc. Totodată, portarul titular al giurgiuvenilor ar fi în negocieri avansate cu CS U Craiova. „Asta e, s-a accidentat, am mai jucat șatpe jocuri fără el. A intrat Popa, chiar dacă este un copil, are toată susținerea, toată încrederea mea. Nu am discutat cu Lazar și nu este problema mea dacă a semnat sau nu a semnat cu Craiova, asta este problema lui”, a mai afirmat „principalul” Astrei.

5 comentarii

  1. Repriza a 2a a fost a lor însă cu excepția fazei când a aparat Iacob și a golului nu cred ca au mai dat la poarta! UTA a meritat victoria!

    0
    0
  2. Nu este deloc habauc Neagoe,altfel nu cred ca s-ar fi bagat…Stie foarte bine ce are in ograda…A preluat o situatie grea,acceptata,securici patron la puscarie,piesele grele Budescu,Alibec nu mai sunt..scandalul cu dopajul,e greu de trecut,sunt infierati…Ma si mir cum reuseste Astra sa supravietuiasca…Astra nu va retrograda,din moment ce si-a permis sa isi imprumute jucatori buni…de nivel Liga 1-i….Si nu numai la Romario Moise ma refer….

    0
    0
  3. Și eu ,ca și mai mulți ,ne punem ,,cenușe în cap” ,semnul unei recunoașterii unor greșeli fata de un antrenor care ,mă rog cu staful, a văzut totuși o valoare și o ,,combustie” nefolosita !!! Nu e rușine. Ditamai Eugen Barbu,care îl făcuse pe Cămătaru ,,,Haplea in chiloti”. spunea,,M-ai învins ,Rodioane”. !! Cum va fi în continuare ,credit total conducerii !! Amintim că UTA a fost prima la schimbări și adus ce trebuie !!!

    0
    0
  4. Nu poti spune ca nu are dreptate, dar clar nu 100%, UTA a fost periculoasa cand a ajuns la poarta, ei au incercat sa ajunga la poarta si de aici „au condus” ostilitatile.

    Asta e echipa noastra, asta e lotul, asa poti juca. Jocul de contraatac ne prieste cel mai bine cu ce avem momentan in lot.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button