UTA Arad

Erico da Silva, din nou decisiv la momentul oportun: „Gol special, o gură de oxigen acest succes”



Erico da Silva a fost din nou eroul UTA-ei, marcând în minutul 89 pentru o victorie extrem de importantă în play-out, 2-1 pe terenul fostei sale echipe, Astra Giurgiu. E al patrulea gol al fundașului brazilian venit pe finalurile de meci, arădenii punând la păstrare nu mai puțin de zece puncte astfel. Dacă vrei să te relaxezi, joacă aici. Doar la Botoșani, Erico înscrisese ceva mai repede, în minutul 56, și cu acea ocazie „Bătrâna Doamnă” câștigând meciul.

Bineînțeles, reușita puternicului apărător a venit ca urmare unei lovituri de cap, de această dată faza fixă fiind executată de Bustea, aflat la primul assist al stagiunii.  „E un gol special, sunt foarte fericit că a venit acest gol pe final. Niciodată victoria nu vine ușor, am jucat astăzi cu o echipă foarte bine organizată și cu calitate, mă bucur că am reușit să marchez. După părerea mea victoria este meritată, am jucat foarte bine, am pasat, am avut o primă repriză foarte bună. În a doua era normal să vină peste noi pentru că erau conduși. Din păcate, am luat gol, dar mă bucur că am reușit să marcăm pe final și să aducem cele trei puncte, pentru că aveam nevoie de ele. E o gură de oxigen acest succes, aveam nevoie de el după cele trei înfrângeri, nu a fost ușor. Acum mergem acasă liniștiți și ne pregătim pentru următorul meci”, a declarat Erico după partida de pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Fundașul arădenilor a ajuns la cinci goluri în prezenta ediție a Ligii I, devenind din nou golgheterul UTA-ei, pe aceeași treaptă cu atacantul Ioan Hora.









13 comentarii

  1. Va salut pe toti cu un HAI UTA ARAD,cred ca in istoria ut_ei golgheter fundas nu a fost vrodata.Erico ne mai si supara uneori dar realizarile lui au adus puncte mule ut_ei felicitari ERICO tu faci si treaba atacantilor vei ramane in paginile de istorie ale clubului.Dupa toate criticile aduse echipei parca cineva a sunat desteptarea si ia uite ca a
    venit, deci se poate dar trebui sa vrei deoarece asta este meseria lor muncesti pe teren cum trebui atunci vin si rezultatele.La scorul de 1-1 am stiut ca uta pana la final va inscrie si asa a fost de fap asta imi doresc in fiecare etapa UTA sa castige sau cel putin sa nu piarda.Baieti mai sunt datori cu doua victori si atunci toate sunt la locul lor .HAIDE UTA,HAIDE UTA VA IUBIM.

    0
    0
    1. Într-adevăr UTA în existența ei nu a avut fundaș golgeter! Atacanții tot la pămînt sînt din cînd în cînd Miculescu mai dă gol în rest cred că ar trebui renunțat la ceilalți .Balint se vede de la o poștă că nu stăpânește meseria pe care încearcă să o învețe,pt el este un chin , și-a dat seama in sfârșit că Miculescu e bun în centru după atîtea meciuri . Cred că trebuie sa plece Balint altfel sezonul viitor va fi groaznic pt UTA.

      0
      0
    2. Nu mai retin cate goluri a inscris Kukla pentru UTA, dar reusitele lui Eriko seamana foarte mult cu performantele fundasului aradean din anii 70-80.

      0
      0
  2. eu propun urmatoarea din momentul in care santem condusi ERICO sa treaca varf ca varfurile noastre sant cam praf

    0
    0
  3. Erico, cu unele mici ezitări, traversează un sezon excelent și se alătură unei liste memorabile alături de Kukla, Botiș….Bravo

    0
    0
  4. Nu se poate compara cu Kukla,din multe motive…deocamdata…232 Sunt meciurile sale…Libero mare a fost Dr.Kukla…1966-1982 soldat UTA..Sa se odihneasca in pace…

    0
    0
  5. Erico este un jucator cerebral, si loveste excelent cu capul, prin deviere.Pe jos si la viteza e mai slab. Priviti poza, Erico a sarit…in fata unui cuplu- Albu era marcat de Gaman, …parca)- si „a luat fata”, Golul a fost,,si frumos si extrem de bine venit ! Bravo Erico. Mereu UTA a avut fundasi centrali care dadeau bine cu capul ( Lereter,-inegalabil-, Kucla, Botis samd)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button