Fotbal judetean

Zărăndanii ies cu capul sus din lupta pentru promovare, trupa lui Mutică s-a jucat cu ocaziile: Victoria Zăbrani – ACB Ineu 0-1





Favorita la  câștigarea titlului de campioană județeană și-a folosit bine ultimul cartuș, dar plătește tribut sincopelor cu Sântana, Curtici și Șimand. ACB Ineu s-a impus cu emoții la Zăbrani, dar a părăsit terenul cu capul plecat, fiindcă obiectivul a fost ratat cu o etapă înainte de coborârea cortinei. De partea cealaltă, campioana en-titre ar fi dorit să încheie frumos acest sezon pe teren propriu, și-a și creat destule ocazii pentru un rezultat pozitiv, dar rămâne cu mâna goală.

În prima repriză s-a jucat într-un rimt destul de bun, iar Apostol a ratat prima ocazie după numai 3 minute de joc. În replică, Spătaru a tras violent, dar Bogdan a reținut în doi timpi. Ineul a dominat destul de clar din punct de vedere teritorial, dar Vasilca, Sterciuc și mai ales Gherghel au avut situații bune la buturile lui Merșca.

Debutul actului secund a fost pur și simplu electrizant. În minutul 47, Mandache a trecut de Hulbăr, dar a finalizat defectuos pe lângă din numai 6 metri. ACB Ineu a reluat meciul și a găsit golul de 0-1. Hulbăr a centrat din stânga, Topai a respins până la Ousmane, care a preluat și a trimis în dreapta lui Bogdan. Replica amfitrionilor a existat, doar că Vasilca a reluat peste poartă din poziție ideală, iar Gherghel a finalizat și el greșit chiar în minutele de prelungire. Din minutul 78, s-a jucat zece la zece, fiindcă Moisă și Ousmane au avut un conflict verbal și au fost trimiși mai repede la vestiare de „Lolo” Bogdan.

Așadar, Zăbraniul pierde al doilea meci la rând pe teren propriu la același scor: 0-1, după cel cu Păulișul. „A fost un meci greu, cu echipa de pe primul loc înainte de această etapă. Noi am avut absențe, Zele și Crișan cu întindere, Ghergar a fost și răcit și cu crampe musculare. Îm atari condiții am încropit o echipă căreia nu am ce să îi reproșez, au avut atitudine, și-au dorit, am avut ocazia singur cu portarul la Gherghel pe final de primă repriză. Am mai avut ocazii importante și în repriza a doua, prin Gherghel, apoi Vasilica, Sterciuc și Mandache, ajungem în fața porții, dar ne trădează execuția finală. Aici am suferit, în rest chiar nu am avut ce să reproșez. A fost un meci bun, chiar dacă noi nu am avut nici un obiectiv îi felicit pe băieți și rămân la părerea că absența lui Zele a contat enorm”, a spus Dorel Mutică la finalul disputei cu ACB Ineu.

Zărăndanii aveau datoria să să-și facă treaba până la capăt, chiar dacă bănuiau că victoria din această seară nu-i va ajuta prea mult. „A fost un ultimul joc pentru noi, am luat 3 puncte, o victorie de palmares. S-au întâlnit două echipe care au jucat fotbal, mai ales în prima repriză. În a doua repriză, am dat golul repede, după aceea a fost incidentul și am rămas 10 la 10. Repet, per asamblu a fost un joc bun de ambele părți, fiecare mai putea să dea goluri, dar s-a terminat 1-0 pentru noi, după două reprize diametral opuse. Am încheiat un campionat care, până la urmă, l-am pierdut pe mâna noastră. Acum vom vedea ce vom face mai departe”, a menționat Cristi Sculici, după cel de-al cincilea succes stagional, care – însă – nu mai contează în economia luptei pentru titlu.

Formații

Zăbrani: Bogdan – Apostol (72 Poenaru), Pașcu, Moisă, Topai – Vasilca, Pîrjol (46 Ghergar) – Sterciuc, Hodan (46 Crișan), Mandache – Gherghel (82 Cornean). Antrenor: Dorel Mutică.

Ineu: Merșca – Voștinar (52 Manea), Karmanoczky, Burlă, Hulbăr – Zdrențan – Gavrilaș (73 Deliman), Spătaru (46 Ousmane), Lazea, Mâneran (85 Bărdan) – Florea (73 Balaci). Antrenor: Cristi Sculici.

Arbitri: Loredan Bogdan – Emil Arsa, Remus Naghi

Observator: Ioan Hamza

 









Un comentariu

  1. Am aruncat un ochi peste acest minicampionat, fara doar si poate Stanciu si Avramutiu cei mai in forma jucatori, pacat ca amandoi sunt accidentati,Remus cu eurogolurile… Stanciu care daca ne uitam pe statistici in primele 3 meciuri 7 goluri, dintre care 2 decisive chiar contra echipei cu pretentii de promovare,asa ca Sculiciule i-ați atacant tată dacă vrei locul I, in ziua de azi nu mai joacă numele!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button