Fotbal judetean

Mobilizare exemplară fără 7 jucători și în zece din primul minut: Victoria Felnac – Păulișana Păuliș 3-0



La cum a început seara felnăcanilor era greu de prevăzut un deznodământ de genul celui dat de tabela de marcaj. Lucian Ciba a fost nevoit să refacă din temelii „11-le” său, pentru că nu mai puțin de 7 jucători nu aveau în regulă viza medicală, iar meciul l-a început în zece. La capitolul absențe, vorbim despre Ardelean Pasăre, Doboș, Buruian,  Corbei, Păulin și A. Ciba, ultimii trei fiind destinați băncii de rezervă, care a rămas și ea goală.

Prin urmare, VI-FE s-a prezentat cu portarul Rusu atacant, iar între buturi a intrat favoritul tribunelor (goale), Slagian Nichici. În plus, cel puțin în teorie, Păulișul trebuia să fie echipa mai proaspătă din moment ce a stat în etapa din weekend, pe când gazdele au jucat tot acasă cu UTA II. Dar socotelile nu s-au potrivit nicicum, iar din minutul 7, tabela arăta deja 1-0 pentru gazde. Sîrbu a centrat în careu și Băd a marcat cu capul. Ziua slabă a fundașilor lui Dinu Maghici a continuat în minutul 27, când degajarea lui Nichici s-a transformat în assist pentru Drîglă, care a pătruns din stânga și l-a bătut pe Brutyo. Lucrurile s-au complicat și mai mult pentru oaspeți chiar înainte de pauză, căci Măgulean a fost eliminat după două avertismente. Măgureanu și Don (bară) au avut ocaziile importante pentru trupa din Podgorie în prima parte.

Scorul a luat proporții la 12 minute de la reluare, când Rusu, care a jucat neașteptat de bine în avanposturi, a făcut un-doi cu Drîglă, care a realizat „dubla”. Finalul de meci mai putea aduce un gol în contul echipei lui Ciba, căci din lovitura liberă ce s-a soldat și cu eliminarea lui Baraghin, un fotbalist face henț în careu la execuția lui Edu. Mingea pusă pe var a fost trimisă previzibil de Nichici și omologul său, Adi Brutyo, a respins.

Sabău: „Băieții au fost exemplari, sunt mândru de ei”

S-a terminat 3-0, scor nesperat pentru VI-FE la cum se „așternea” acest meci. „Greșeala privind vizele medicale e a mea și mi-o asum. Dar, băieții au fost exemplari și vreau să le mulțumesc și să-i felicit din tot sufletul. Au dat totul în teren și în această formulă inedită, cu Flore Rusu atacant, care chiar a jucat excelent pe acel post. A dat pasă de gol, dar și-a și creat vreo două ocazii bune. Victoria este mai mult decât meritată, am fost echipa mai bună, mai determinată, sunt mândru de jucători și antrenorul Luci Ciba. Această echipă are viitor frumos, iar pe această cale aș dori să mulțumesc și Primăriei pentru sprijinul important pe care ni-l dă în această perioadă grea din punct de vedere bugetar pentru toată lumea”, a transmis Alexandru Sabău, președintele felnăcanilor.

Iancu: „Poate e finalul unui ciclu, felicităm Felnacul”

Evident, Păulișul a evoluat sub așteptări în „Turneul de desemnare a campioanei județene”, iar conducerea clubului vorbește despre posibilitatea demarării unui nou ciclu din vară. „Evident că nu ne cade prea bine această înfrângere, diferența s-a făcut, zic eu, la atitudine. Gazdele au fost extrem de motivate, probabil și în urma faptului că au trebuit să joace fără niște jucători aflați pe foaie în debut, pe când noi parcă ne-am ieșit puțin din ritm în runda în care am stat, în loc să fim puțin mai proaspeți. E adevărat, în victoria de la Zăbrani am cheltuit multe resurse fizice, dar asta era acum o săptămână. Am avut și noi ceva ocazii, dar nu ne-a ieșit mare lucru, iar victoria gazdelor e pe deplin meritată. Chiar îi felicităm pe cei de la Felnac, dar eu îndrăznesc să-mi felicit și jucătorii pentru acest turneu. Au fost și motive obiective pentru acest parcurs sub așteptări, băieții au făcut ce au putut, linia o vom trage după ultima etapă. Probabil, s-a încheiat și la noi un ciclu, acel ciclu care a dus echipa din Păuliș pe cel mai bun loc de la înființare (n.a. poziția a treia în sezonul înghețat acum un an), o să luăm în calcul să începem un altul. Nu avem un plan clar acum, dar, cu siguranță, ne vom strânge cu toții și vom lua niște decizii, o direcție. Iubitorii fotbalului din Păuliș merită să aibă o echipă frumoasă, domnul primar Turcin, de asemenea, mai ales că dânsul ne susține necondiționat”, ne-a declarat Florentin Iancu, președintele Păulișanei.

Formații:

Felnac: Nichici – S. Bogdan, Șiclovan, Istin, Edu – S. Măgulean, Sîrbu, Drîglă – Băd, Rusu. Antrenor: Lucian Ciba

Păuliș: Brutyo – A. Popa (45 Don), Piț, Blănaru, Benescu – C. Maghici, Pleșca – Hrîncescu (46 Baraghin), Grigorian (29 Marc), Măgureanu (87 Borhan) – P. Măgulean. Antrenor: Dinu Maghici.

Arbitri: Alin Deac – Andrei Pantea, Denis Calnacov

Observator: Iosif Lovas









6 comentarii

  1. Atenție !!!! Feleacul a jucat in 10 jucatori tot meciul !!!! Asta însemna echipa lupți pana la capăt….eu zic ca astăzi s-a scris o pagina in istoria fotbalului arădean județean . Felicitări echipei din Felnac !!!

    0
    0
  2. Plecati cei 3 din imagime,ati distrus tot ,sa i faceti pe plac idolului tau ,Iancu. Rusine,o sa deveniți tinete vii in Paulis

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button