UTA Arad

Deși deplasează o echipă decimată la Arad, Napoli e încrezător în șansele Iașiului: „Mergem să facem un meci bun și să obținem victoria cu UTA”





Deși Poli Iași mai păstrează șanse matematice de a prinde un loc de baraj, fotbaliștii lui Nicolo Napoli par să fi capitulat. Tehnicianul italian a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că mai mulți jucători sunt accidentați și nu vor face deplasarea la Arad, pentru meciul de duminică, cu UTA, din etapa a 7-a a play-out-ului.

Prosport.ro susține că, pe lângă Brănescu, titularul postului de portar care a suferit o fractură de piramidă nazală la Giurgiu, Iașiul nu se va baza la Arad pe alți câțiva titulari. Mihalache are ruptură musculară, Vega acuză o stare febrilă, în timp ce Bușu a acuzat încă din timpul meciului cu Dinamo probleme medicale.

Acasă va rămâne și al treilea portar, Teo Axinte, accidentat și el de aproape o lună, iar Poli va avea ca rezervă între buturi un junior. De asemenea, incert este și Mensah, însă mijlocașul ar putea face parte din lot. Cei enumerați mai sus li se alătură pe lista indisponibililor lui Djuranovic (accidentat), Răzvan Popa (infectat cu Covid), Calcan și Andrei Cristea (excluși din lot de Nicolo Napoli).

Poli Iași merge la Arad fără aproape o echipă întreagă

Chiar și în aceste condiții, Nicolo Napoli speră ca Poli Iași să obțină trei puncte la Arad. „Va fi un meci dificil, știm că întâlnim o echipă bună, dar încercăm să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Mihalache, Axinte, Bușu, Vega, Mensah, Djuranovic sunt accidentați, dar mergem la Arad cu cine nu e accidentat și încercăm să facem un meci bun. De ce nu, putem câștiga. Încercăm să luăm nouă puncte în ultimele trei etape. Și cu Dinamo, în prima repriză am jucat foarte bine, meritam mai mult. Mergem la Arad să facem un meci bun și să obținem victoria. Despre arbitraje nu mai vorbesc, pentru că degeaba vorbim, se întâmplă la fel”, a declarat antrenorul lui Poli Iași, Nicolo Napoli.

Echipa probabilă a Politehnicii Iași: Brânză – Ștefan Cană, De Iriondo, Baxevanos, Onea – Gaitan, Passaglia – Dylan Flores, Francisc Cristea, Popadiuc – Zajmovic.

Absenți: Brănescu, Axinte, Răzvan Popa, Mihalache, Mensah, Bușu, Vega, Djuranovic, Calcan, Andrei Cristea.

Narcis Pohoață (prosport.ro)

FOTO: prosport.ro

25 comentarii

    1. Eu merg invers, UTA va pierde și acest meci 1-2 final cu 1-0 pauza! Se câștigă frumos cu astfel de meciuri!

      0
      0
  1. Atenție la vrăjeala că mulți sunt accidentați și la meci pot fi titulari.
    Sper ca dl Balint sa facă din nou cel mai bun 11, sa-i pună bine în teren, ca și la Giurgiu și sa atacam din minutul 1… trebuie sa dam gol (goluri) rapid! Sa-i ținem departe de poarta noastră și sa sutăm cât mai mult la poarta. Roger ft bun pe post de coordonator… multa bafta! Hai UTA!

    0
    0
  2. Nu ma bucur de necazul nimanui,dar cred ca ar fi exact momentul ideal sa le dam 7-0 ca sa nu ramanem noi cu cea ma severa infrangere…
    Succes!

    0
    0
    1. UTA in momentul actual la câte ocazii are mai ales acasă nu poate inscrie 7 goluri nici Socodorului! Hai să ne vedem lungul nasului

      0
      0
      1. Depinde cum si din ce perspectiva am privi situatia…Eu am scris doar ca ar fi bine,chiar excelent…Acum…na….ma multumesc si cu un simplu 1-0…3 puncte mari conteaza….

        0
        0
  3. După meciul de la Giurgiu, cred că vom arăta cel puțin la fel de bine și în ultimele 3 meciuri.
    Trebuie să evităm gafele din zona fundașilor centrali și sperăm să intre Benga și Isac.
    Cu mult mai mult curaj, viteză și susținere în atac, vom înscrie minimum două goluri pe meci!
    Haideți să încheiem frumos!
    UTA, VICTORIE!

    0
    0
  4. vrajeala ei incearca imposibilul ca sa se salveze ca daca nu risca sa se desfinteze si apeleaza la tot felul de scheme …atentie mare si forza uta

    0
    0
  5. La acest meci, nu va exista decat un singur rezultat , UTA. – Poli. Iasi, PRONOSTIC 1. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  6. Nu cred ca mai are Iasiul chef de vrajeala…E bai mare…Neplatiti,doar cate unii,mai rar,se arata cu degetul unii spre altii,s-au mai si batut prin vestiar…Trist ca se poate intampla asa ceva…
    Am citit niste declaratii pe ziarele on-line iesene…E dureros ce s-a intamplat pe la ei si ma duce direct cu gandul perioadei noastre sub Martipan..sa ne fereasca bunul D-zeu inca odata,sa nu mai trecem din nou vreo-data prin asemenea chinuri….
    Apropo’s…discutam cu niste prieteni buni, declarati mari fani,suporteri Dinamo…Din partea mea,anul trecut trebuiau sa retrogradeze,daca nu si-ar fi bagat dracii FRF si LPF coada,eu fiind anti-echipe guvernamentale,comuniste,sovietice,de trista amintire,la cat rau au facut fotbalului romanesc….Am totusi o parte mai sensibila,umana,in care nu am cum sa nu apreciez suporterii lor,care au facut tot posibilul ca Dinamo sa nu moara(inca)…Cu maxim Fair-Play,le spun..Bravo!Noi am fost mult mai putini si imprastiati,pe cand UTA noastra a fost dezafiliata..Nu mai vreau sa-mi amintesc….Teoretic,atat timp cand noi,sper,sa ramanem urgent, urgent matematic,fara griji,nici macar nu ma intereseaza cine promoveaza sau retrogradeaza…Punct!Aaaaa..scuze…doar Poli TM sa mai stea mult si bine cu Alexa pe acolo..:-))))
    Doamne ajuta!

    0
    0
    1. Nu te supara, dar derbiuri ca UTA – POLI TM, nu exista in Romania, indiferent in ce esalon se joaca.Asadar mie imi lipseste acest derby, cu deplasari la Timisoara, gen POLI – UTA 3 – 4, cu stadioane arhipline (sa treaca pandemia ).Una este sa joci cu Clinceni, Voluntari, Chindia, Iasi, Viitorul, si cu totul altceva este sa joci cu POLI, din toate punctele de vedere, si sportiv, si mental, si ca emulatie intre suporterii celor doua echipe, a Aradului si Timisorii pana la urma.
      Altfel este campionatul cu derbiuri UTA-POLI, Petrolul – Rapid, CFR Cj – U Cluj, etc.

      0
      0
  7. Sa nu jucati barajul cu ei! Ce va este frica de Timisoara!?
    Nu cred ca puteti bate Iasul nici macar acum cand sunt la ananghie!

    0
    0
    1. Stai molcolm…Cui sa-i fie frica de Timisoara???UTA-ei???Ma faci sa zambesc,chiar ironic…UTA are momentan mai multi abonati(vreo 3000) care au luat in considerare ca nu vor putea fi prezenti in tribune,decat cei care faceti gargara ieftina pentru Poli..Pacat ca te semnezi „Miculescu”..,pentru ca lui Vali,ii vom purta mereu respect si speram ca si David sa devina cel putin la fel….Cel putin…
      Degeaba bati apa in piua…De nu era Ionut Popa(RIP),care v-a preluat de la -14,atat voi,ASU,cat si ACS Recas,nu ati mai fi existat…Voua v-a placut acolo sus,cu niste penali,gen Iancu,Tender si toata clica lor….Atunci v-ati simtit bine,prin nisipuri miscatoare,iar ceea ce era de asteptat,s-a si intamplat pana la urma….Stiti ce va mai lipseste voua, langa Alexa,sau mai precis cine???Hai ca te las sa incerci 10 nume,dar iti sugerez sa o alegi pe Prodanca…:-)))))Eventual il puteti coopta si pe Florinel ManeA,de proba..dar sa nu lasati cardurile si conturile bancare pe mana lui..:-))))

      0
      0
  8. Vlăduț, a înscris golul victoriei în meciul dintre Mediaș cu Astra.
    Victoria din UTA – Iași, va fi adusă de golurile lui Vali și Voinea.
    Haide UTA!

    0
    0
  9. Pe toate posturile TV toata lumea le plange de mila lui Dinamo Rapid, Craiova, in schimb prea putin despre relizarile UT-ei, Chindiei, Argesului, despre necazurile de la Poli TM, de la Petrolul, de la U Cluj, echipe cu traditie si fani in Romania.Daca ar fi suporterii in tribune, echipe ca Clinceni, Voluntari, Viitorul, Astra,Chindia, Sibiu, Botosani n-ar exista.Ganditi-va la derbiuri cu spectatori in tribune UTA-POLI,UTA- CLUJ,Craiova-Steaua,Dinamo,Rapid, Petrolul,Arges,Rapid,Steaua,Dinamo, vis a vis de derbiuri Clinceni-Voluntari,Clinceni -etc.Nu tu fani, nu tu abonati, nu tu stadion /Cine p. m ii tine si pe astia in Liga 1.Sigur Burlenu cu oamenii lui politici.TU-LE MUMA-N CUR DE HOTI !

    0
    0
    1. Nici macar in timpul jocurilor sau dupa aceea,ale echipelor pe care le mentionezi,nu se scrie aproape nimic pe ziaristica miticiana..doar voalat,noi suntem „provincia”…Sa fim seriosi..:-))))..Pe UTA o gasesti eventual la „fapte diverse”…pentru ca in rest,nu ma prea intereseaza….

      0
      0
  10. UTA trebuie sa castige acest meci ,ca sa aiba liniste pe final de stagiune.Ulterior as merge tot pe mana lui Balint ,dar cu schimbari in lot, daca nu as apela la prof.Pustai de la Calarasi, care e ardelean si a facut meserie la Gaz si pe unde a mai fost.Un tip cerebral.Noi trebuie sa ne scapam de 6 modesti jucatori de fotbal din lot si sa aducem 2-3 buni spre foarte buni fotbalisti.
    PS Exista diferenta intre jucatori de fotbal si fotbalisti

    0
    0
    1. Fara jigniri la persoana,te rog sa nominalizezi,dupa parerea ta,cine nu ar mai trebui sa faca parte din lot,se pare ca mai multi credem si vedem asta…Dar ar fi mai greu de reziliat,din moment ce si-au semnat contracte betonate…
      Mi-ar place,sincer,dar nu acum,nu ar fi momentul,ci dupa caderea cortinei,ca @sportarad sa faca un Quizz,la care sa anuleze din start comentariile absolut tuturor….Doar vot…Ar fi deosebit de interesant….

      0
      0
  11. Pai daca nici cu ăștia nu câștigă UTA atunci chiar că sint prostii campionatului, ar trebui retrogradați direct! Iașiul nu mai are șanse

    0
    0
    1. sanse matematice au toti … sa ajungi la baraj in loc de retrograare directa, e o mare diferenta pentru care merita sa traga …

      0
      0
      1. Teoretic,@Lucian,ar fi corect ceea ce spui,dar retrogradarea clara inseamna doar ultimele 2 locuri…Greu de crezut ca echipele la baraj,din Liga I-i,ar putea fi incurcate de catre gen Calarasi,Mioveni…Cine stie????Ma bazez ca daca la Calarasi si Mioveni,nu au avut salarii de luni de zile,oare cum ar avea pentru inscrierea si licenta pentru Liga I-i?Bani din sperate drepturi de televizare???Hmmm…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button