Fotbal judetean

Anca și Ruska au fost surprinși de echipele lor, însă doar antrenorul Curticiului într-o manieră pozitivă! + FOTO





Derby-ul ultimei runde în Liga 4-a nu a avut istoric. Frontiera Curtici s-a impus cu 4-1 și și-a adjudecat titul de campioană și dreptul să joace la barajul de promovare în Liga 3-a. Cel puțin pe hârtie, „grănicerii” erau favoriți imediat în spatele celor de la ACB Ineu, dar asta și pentru că nu aveau și nu au nici azi gândurile limpezi privind îmbunătățirea eșalonului.

Anca: „Vom vedea ce se întâmplă, în primul rând la baraj și apoi în cazul unei promovări”

Până una alta, bucuria de astăzi a fost sinceră, ca și declarațiile antrenorului Radu Anca. „Nu știu dacă mă așteptam să fim campioni, având în vedere și programul din ultimele etape, cu meciuri din trei în trei zile. Ne-am propus în vestiar să câștigăm toate meciurile, nu am reușit, dar am terminat pe primul loc și am câștigat titlul de campioană județeană. Fiecare meci a fost greu, indiferent de cât de experimentat e lotul. Fiindcă am avut și o medie de vârstă destul de înintată ne era greu să ne refacem fizic din 3 în trei zile, dar e bine că am trecut peste și am reușit să câștigăm și ultimul meci și să fim campioni. Nu avem emoții la tragerea la sorți, vom vedea ce se întâmplă, în primul rând la baraj și apoi în cazul unei promovări. Nu ne-am făcut planul de bătaie pentru Liga a III-a, timp ar fi până ar începe campionatul. Inclusiv jucători ar fi, sunt mulți care ar dori să vină la Curtici, având în vedere și condițiile materiale și cele de pregătire. Orașul e și aproape de Arad, deci sunt mulți jucători care ar fi interesați să vină la noi dacă promovăm, dar vom vedea. Mă bucur că am reușit să terminăm pe primul loc, deși nu am avut acest lucru ca obiectiv. Îi felicit pe băieți pentru meciul de astăzi, dar și pentru parcursul din campionat”, a spus antrenorul Frontierei, care mai are o promovare la activ în Liga 3-a, cu UTA, din postura de „secund” în urmă cu 6 ani.

Ruska: „Sunt necăjit, aveam obiectiv locurile 1-3. Mi-ar fi plăcut să jucăm și noi cu medaliile pe masă astăzi”

Șoimii Șimand și CS Socodor au luptat la baionetă pentru statutul de echipe surpriză. Sau poate spectatorii neutri să creadă acest lucru, căci, de exemplu, căpitanul și co-antrenorul șimăndanilor, Jany Ruska , crede altceva. „Nu a fost peste așteptări parcursul din acest sezon. Am avut ca obiectiv locurile 1-3 și nu l-am îndeplinit, sunt foarte necăjit. Aveam neapărat nevoie de o victorie astăzi, dar atât s-a putut. Nu știu exact din ce motiv am pierdut, tinerețea, e posibil să fi greșit eu formula de echipă, oboseala acumulată….Am forțat tot cu această echipă în ultimele două-trei meciuri, chiar nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat astăzi. Cei de la Curtici au avut o motivație în plus față de noi, au luptat pentru primul loc, s-a văzut acest lucru. Noi, din păcate, nu am avut motivație. Chiar îmi pare rău că nu am jucat cu medaliile de campioni pe masă astăzi, poate tratam altfel meciul. Vrem și putem mai mult, noi ne doream acum să terminăm pe primul loc, iar dacă realizam acest lucru nu ne-am fi dat la o parte. Sper ca la anul să reușim. Vom mai aduce doi-trei copii și vom avea tot același obiectiv, o clasare pe podium”, a spus Ruska, după ce echipa sa a terminat pe locul 5 actuala stagiune a Ligii a IV-a.

Galerie FOTO Frontiera Curtici – Șoimii Șimand 4-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button