Fotbal judetean

Au marcat cât pentru un golaveraj pozitiv: Păulișana Păuliș – UTA II 11-1Fiind pusă în postura de a avea meciuri de Liga Elitelor cu toate grupele de juniori, UTA a trimis o formație de sacrificiu la Păulișana Păuliș. Concluzia nu putea fi decât una, adică un scor fluviu în favoarea trupei din Podgorie, care, astfel, reușește să termine pe plus la capitolul golaveraj (+1), dar cu dezamăgirea unui loc 7, sub așteptări, înregistrează-te pentru a juca.

Deși scorul pauzei a fost doar 2-0, s-a jucat – practic – doar în jumătatea de teren a tinerilor fotbaliști în „alb-roșu”. Practic, aceștia din urmă au căzut cu totul după ce Grigorean a marcat pentru 3-0. De altfel, mijlocașul lui Dinu Maghici, Laurențiu Grigorean (foto), avea să fie cel mai bun marcator al partidei. „Am întâlnit o echipă de copii, pe care am tratat-o serios și ne-am mai reparat golaverajul în această ultimă etapă. Ne bucurăm că am încheiat pozitiv un sezon sub așteptări pentru noi. Speram să terminăm în primele trei ca sezonul trecut și ne-am trezit pe locul 7. Au fost și cauze obiective, legate în special de problemele de lot, de accidentări, chiar și eu am lipsit o lună, dar au fost și altele de care am vorbit în vestiar și vom mai vorbi acum că s-a terminat acest mini-campionat. E foarte important că domnul președinte Iancu și antrenorul Dinu Maghici ne susțin și încercăm să rămânem pozitivi pentru sezonul ce urmează. Acum e bine că ne-am întors pe teren, am văzut că se poate juca fotbal și în pandemie, chiar dacă meciurile din trei în trei zile ne-au stors pe toți. Din toamnă sperăm să fie mai bine, iar Păulișana să revină acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului”, a spus „Lică” Grigorian.

Pe banca UTA-ei II a stat din nou Bogdan Oneț, care, însă, era mai degrabă cu gândul la meciul de după-amiază, din Liga Elitelor U16, cu CFR Cluj. „Copiii de la Academia UTA au avut trei meciuri la Liga Elitelor astăzi, așa că ne-am deplasat cu cine am putut la Păuliș. Am avut o singură rezervă, care a și intrat pe teren rapid, iar scorul nu lasă loc de prea multe comentarii. Diferența de putere și experiență între jucători a fost prea mare ca să emitem pretenții. Păulișul are o echipă bună și cam ne-a taxat naivitățile. Asta e, știam că această competiție de Liga 4-a e prilej de a acumula experiență pentru tinerii noștri jucători”, a spus profesorul Mircea Henegar, delegatul formației „roș-albe”.

Pentru amatorii de statistici să amintim și marcatorii: Grigorean 16,51,79, Marc 31,76, Schinteie 55, C. Maghici 58, Don 65, 81, Blănaru 75, 90 / Mare 85

Formații:

Păulișana: Miclean – A. Popa, Pleșca, Blănaru, Benescu – C. Maghici (79 Hrîncescu), D. Don – N. Marc, Schinteie, Măgureanu (87 Borhan) – Grigorean. Antrenor: Dinu Maghici.

UTA II: Popescu – Petriko (12 Ciobanu), Manoilă, Domide, Maxim – Vale, Buzgău – Kiss, Clipotă, Mare – Babiciu. Antrenor: Bogdan Oneț.

Arbitri: Cristian Coroban – Paul Ardelean, Sergiu Găluți.

Observator AJF: Gheorghe Sfăt3 comentarii

  1. Taranii,tot tarani /vai de capul lor .Niste elefanti de 33-35 de ani s-au bucurat ca au facut scorul campionatului cu niste copii de 15-17 ani Rusine invingatorilor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Back to top button