UTA Arad

Petre admite că lipsa de încredere și criticile îi afectează subconștientul, Balint nu îl mai menajează: „Ocazia lui e bătaie de joc”



UTA a pierdut cel de-al 11-lea meci stagional pe teren propriu, 1-2 chiar în fața „lanternei roșii” Poli Iași și încă are emoții în zona roșie a clasamentului din play-out. Arădenii au fost conduși cu 2-0 la pauză, au dat impresia că pot reveni după reușita lui Hora, din minutul 65, dar Adrian Petre a ratat o ocazie imensă 9 minute mai târziu.

Atacantul arădean a fost lăsat singur cu portarul de Rus, dar s-a complicat, a încercat să dribleze și portarul, care i-a suflat balonul. „Probabil asta e cea mai mare problemă la mine, lipsa de încredere. Toate criticile venite din toate părţile în ultima perioadă probabil m-au afectat în subconştient. Chiar dacă eu încerc să le evit, mă afectează. Încerc să trec peste, dar e foarte greu. Într-un moment ca acesta, cum a fost cel de azi, probabil din subconştient îmi vine în minte, mă face să mă precipit şi să nu iau decizia cea mai bună. Meciurile viitoare sper să marchez, să-mi dau drumul şi să mă deblochez”, a spus Petre, după înfrângerea cu Iaşi, preluat de telekomsport.ro.

Chiar dacă în fața suporterilor utiști sosiți la stadion pentru a cere socoteală după un nou eșec intern al favoriților  Laszlo Balint a încercat să-l apere pe atacantul său, în fața microfoanelor nu a fost atât de diplomat. „Când nu respecţi fotbalul, nici fotbalul nu te ajută şi am avut acele ocazii, le-am tratat… Ocazia lui Petre e bătaie de joc. Să tratezi munca unei intregi echipe de maniera cum a tratat-o Adi Petre… Îmi pare rău să o spun, dar e ce simt şi spun ce gândesc”, au fost cuvintele tehnicianului UTA-ei.

De la revenirea acasă de la Conseza (liga a doua italiană), Petre a bifat 14 prezențe în Liga 1 și  609  de minute, fără a reuși să înscrie vreun gol pentru UTA. Singura sa reușită pentru arădeni în acest am a venit în Cupa României, în prelungirile partidei pierdute cu 2-1 la Cluj, cu Universitatea.









17 comentarii

  1. La noi fotbalul autohton e slab Exemplu la UTA s-a mers pe autohtoni ,unii pe barba lui Balint. Un Tomozei bunicel ,clachează când ai mai mare nevoie ,un Albu dispare ,iar Roșu sau Melinte ,mai pot fi văzuți în stația de tramvai. Au fost aduși străini vreo 5 ,dar buni vreo doi. Trendul e pe jucători străini. Ăștia joacă fotbal și retrogradați. ,,Improvizatii” Iașului nu ei au retrogradat echipa. Ei joaca cu gândul la alte contracte . De ce nu și cu UTA !!! Iată secretul ! În vara aduci 20 în probe și oprești 10. Nu mai merge cu Cipri Rus. Ce ne facem cu elefanții nea Giro ?? Acum suferim ,îți aduci aminte, vorba literară a unui bolșevic după vremuri ,,DULCE CA MIEREA E GLONTUL PATRIEI. !!

    0
    0
    1. @Ionescu Gavrila….Nu sunt persoana care sa gandesc una si apoi sa scriu alta…de aceea prefer sa nu scriu niciodata dupa meciuri…
      Nu cred in conspiratii,neaparat, doar ca acei ai nostri elefanti cu patalama inramata, pe care i-am tot numit,par sa se inmulteasca iar ingrijitorul este incoltit….
      Am sa revin cand voi fi mai calm pentru ca nu vreau sa intru in proverbul „cand gura bate curul”….
      Toate stima!

      0
      0
  2. Nu are nimeni cu tine nimic, suporterii au avut mai multă răbdare cu tine decât cu alți jucători, dar tu chiar dai impresia de vedetism care nu se justifică, nu ai realizat absolut nimic la nivel de seniori, ai fost o speranță cand erai la juniori, la fel ca Dumitru Copil, dar la seniori peste tot ai fost o deceptie!

    0
    0
  3. Petre e un starlet pentru prezentare de costume haut- couture . E sfărâmat psihic . Odată cu reîntoarcerea prematura din străinătate ,a început căderea ,sau mai bine zis adevărata valoare pusa in etajera uitării. Nivel mare ,presiune ,dar și bani la mijloc. Dacă nu-ți revii fără public ,cum o vei face cu stadion plin ?Apropo de valoarea autohtonilor. FCSB ia în fiecare an cei mai. ,,buni” jucători de la noi. Noroc de Craiova ,că ieșea pe 3 !! Sau căderea oltenilor până la nivelul , Voluntarilor !!

    0
    0
  4. Daca era impresariat de Apostu tot asa spuneai ? Nu e ok cum a gandit Petre faza respectiva dar nu este ok nici cum vorbesti tu de el . Esti praf Gyusi . Marele Gyusi sa stii ca nici ceea ce pregatesti tu la echipa asta nu este ok . Se vede in teten munca ta ,,Gyusi ” . Esti jalnic . Degeaba ai licenta PRO. Sunt in Arad antrenori mai buni ca tine. Doar ca nu-i agreaza Meszar . ,,GYUSI LASA-NE”.

    0
    0
  5. E foarte greu de comentat aceea ratare. Efectiv penibil. Din pacate nici atitudine buna nu are. Sincer eu l-as vedea pe Petre la Lipova daca promoveaza in liga a 2-a. Poate isi revine acolo.

    0
    0
    1. Da ce e Lipova frate loc de reabilitare? Loc unde isi revin jucatorii ? Marele Pacurar zicea ,,da ce …. … e la Lipova de toti vreti acolo ? Pai daca antrenorul de acolo il poate pune pe picioare pe Petre si pe altii duceti-l la UTA secund sa lucreze cu ,,Gyusi” . Poate va fi un castig pt Uta . Dar stai ca nu se mai trimit jucatori la Lipova ca sunt club non grata. Lipova nu mai este agreata . Poate merge la Cermei sau Hunedoara precum Hrezdac

      0
      0
      1. Stai linistit că nu promovează nici o lipova, nu au ei față de liga a doua, cum ar suna meci de campionat Lipova-Steaua, Lipova-Petrolul , Lipova- U Cluj? Ei cu Cermei cu Periam acolo e locul lor. Din surse sigure UTA va chema toți jucatorii imprumutati, iar cei care vor fi pe placul lui Balint vor forma UTA 2 in liga a treia!Acolo va juca si Petre si alții

        0
        0
      2. Aici nu este despre Lipova aici este despre UTA-dacă ești fanul așa-zisului antrenor de la Lipova poate ii dai și licența ,măcar de antrenor la liga 4 !Mars si scrie de Lipova ,lasă Uta ca se descurca și fără cârcotaș de 1 leu ca tine!

        0
        0
    2. Doar că Lipova nu vrea promovarea 🤣, liga a 2a pentru ei va grăbii desființarea (vezi Ineu, Pâncota sau alte orașe gen Lipova care din liga 3 sau desființat,din păcate fotbal românesc e un sac fără limite,de multe ori când se schimba managementul politic ,cad și echipele.
      Nu vreau sa vorbesc de politică dar din păcate din cauza primărilor patroni au crescut sau și desființat multe echipe

      0
      0
  6. Pentru a le cere jucătorilor să joace, prima dată trebuie să le oferi câteva (puțin și eficient) scheme de joc, care să fie cunoscute de către toți!
    Ei sunt blocați, lipsiți de idei și de curaj, tot ce aud este „trebuie să arătăm că suntem bărbați!”
    După acuzele antrenorului, urmează un complot al jucătorilor împotriva antrenorului…
    Nu am văzut susținere, comunicare…ați auzit cum comunică jucătorii( se aude foarte clar, nefiind spectatori) în campionatele Spaniei,Italiei,Germaniei etc?
    Se tot „dă” în jucători, dar jucătorii trebuie să joace după un anumit plan pregătit minuțios, nu după ureche, după nivelul de testosteron sau din inspirație!
    Jucătorii greoi,neconcentrați,care pierd des posesia mingii și care trăiesc numai din amintiri, nu ar mai trebui să facă parte din cei ce vor intra pe teren în ultimele două etape!
    Cu orice risc, trebuie jucat cu cei ce au arătat dinamism,determinare, încredere, siguranță, chiar dacă nu joacă pe postul lor, nu sunt refăcuți complet,sau sunt criticați de unii sau de alții.
    Dacă sunt pregătiți exemplar, cei de mai jos pot aduce 6 puncte din cele două meciuri.
    Cu toate că antrenorul nu i-a introdus titulari pe unii dintre ei, cei care ar putea schimba jocul UTA-ei în bine sunt:
    Iacob-Balauru
    Peteleu-Isac-Benga-Shlyakov(Simo)
    Petre(Bustea)-Roger(Albu)-Mode(Erico)-Vali
    Miculescu(Negoescu)-Voinea
    Forza UTA!!!!!!!!!

    0
    0
  7. În UTA-Mediaș,Vlăduț Morar, va dori să demonstreze că s-a renunțat prea repede la el,că ineficiența lui a fost și din cauza lipsei unor trasee ofensive.
    Îmi aduc aminte o ocazie imensă din fața porții…acolo nu a mai fost vina antrenorului 😉
    Armata de atacanți ai UTA-ei, trebuie antrenată specific, sau aduși jucători de valoare care se înțeleg din priviri.
    Când te învinge Poli Iași și Sibiul, nu poți spune că ai pregătit jocul…
    Fluctuațiile, lipsa unei constanțe, duc la neîncredere…

    0
    0
      1. Spune-mi un meci in care Volocaru merita sa imbrace tricoul UTA-ei, in afara de golul ala din prelungiri(nu mai retin cu cine am jucat, dar a fost o exceptie). Hai sa fim seriosi,am avut si noi la echipa asta multe gloabe…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button