Rugby

Rugbiștii arădeni au obținut primul succes stagional în condiții speciale, contra Bucovinei Suceava





Rugbiștii arădeni au strâns exemplar rândurile în cadrul etapei a 4-a a Diviziei Naționale, cu ocazia vizitei celor de la Bucovina Suceava. În ciuda a trei eliminări temporare (Ene, Gîrda și Marica) și cartonașului roșu văzut de Ene, CS Universitatea Arad a trecut cu scorul de 19-15 de formația moldavă.

Acesta era și scorul pauzei, după eseurile lui Gîrda, Andrei Farcaș și Burai și a doua transformări marca Szucs.  Toate cartonașele primite de gazde au venit în actul secund și cu toate astea scorul nu s-a mai modificat până la final. Prin urmare, „studenții” arădeni bifează primul succes stagional și abordează cu încredere disputele cu echipele din Gura Humorului (în deplasare) și Alba Iulia (acasă).

„În afară de cele patru forțe ale campionatului, Bârlad, Galați, Petroșani și Năvodari, restul suntem ca de același nivel. Adică jucăm rugby din pasiune, suntem familiști și avem cu toții și locuri de muncă. Îi felicit pe băieți pentru meciul făcut astăzi, au fost admirabili chiar și în inferioritate numerică. Chiar nu înțeleg de ce arbitrii ne-au dat trei <<galbene>> și un <<roșu>>, dar am trecut admirabil și peste aceste sancțiuni. Muțumiri speciale și firmei Dey Security”, spune Marian Grindei, antrenorul CS Universitatea.

Grindei, Marinca, Roșian – Argintaru, Bradu – Postolachi, A. Farcaș, Maxim – Gîrda, Nastiuc – Burai, Iștoc, Ene, Szucs – Zăhărescu, plus Țepurică, Erdei și Vajdovics au fost jucătorii Aradului intrație pe teren astăzi contra sucevenilor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button