Stranieri aradeni

Arădenii Stahl și Maghici sunt în finala Cupei României, Astra s-a impus la penalty-uri în fața lui Dinamo!



Astra este în finala Cupei României. Giurgiuvenii au învins-o pe Dinamo la loviturile de departajare, scor 5-4, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1-0, la fel ca în tur.

Dinamo a dat lovitura cu un gol fabulos, marcat de Andrei Radu, în minutul 89, iar „câinii” au intrat în prelungiri cu gândul că soarta a început să le surâdă. Prelungirile nu au mai adus nimic în plus, iar meciul a trecut la executarea loviturilor de departajare. Dinamo a fost în avantaj după ratarea lui Valentin Gheorghe, dar Andreas Mihaiu a dat fost eroul negativ. Acesta a ratat în două rânduri lovitura de la 11 metri, iar apoi a fost imitat de Nepomuceno.

Cel mai probabil, „alb-negrii” o vor întâlni în finala de la Poliești pe Universitatea Craiova, care a trecut cu 3-0 de Viitorul Târgu Jiu în prima manșă. Va fi o șansă unică pentru mijlocașul ofensiv de 21 de ani, Albert Stahl (care azi a intrat ope teren în minutul 80) și noul antrenor secund al Astrei, Dinu Maghici, să-și treacă în cont un prim trofeu important din cariera lor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button