UTA Arad

„Găzarul” Morar se prezintă cu trei goluri în play-out înainte de meciul cu fosta echipă: „Venim la Arad să câștigăm, vrem să fim liniștiți de duminică încolo”





Deși Gaz Maten Mediaș a terminat sezonul regular la 4 puncte sub UTA, iar după primele două etape din play-out arădenii luau un avans de 7 puncte, astăzi sibienii sunt peste „roș-albi” în clasament. Diferența este de doar un punct, însă acesta s-ar putea dovedi important când se trage linia.

La parcursul bun al Gazului în play-out a contribuit și Vlad Morar (27 de ani). Atacantul care s-a despărțit în iarnă de UTA a marcat de trei ori în contul echipei cu Mihai Teja, iar duminică vrea să plece victorios de la Arad în tricoul „alb-negru”. „E un meci foarte important pentru ambele echipe, fiecare dintre ele vrea să fie liniștite de duminică încolo. Dar, pe lângă miza clasamentului, legată – bineînțeles – de evitarea barajului, la Mediaș avem și un bonus financiar, legat de poziția finală din clasament. Așadar, venim să câștigăm, deși suntem conștienți că vom avea în față o formație bună și la fel de motivată. Din punctul meu de vedere, nu există o favorită și spun asta și prin prisma faptului că UTA a avut ceva probleme acasă și am simțit și eu asta pe pielea atâta timp cât am fost la Arad. Cred că afară ne apăram și reacționam destul de bine pe contraatac, pe când acasă trebuia să facem noi jocul și nu ne-am prea descurcat”, susține actual „vârf” al medieșenilor.

În momentul în care a fost anunțat că nu mai intră în planurile clubului UTA, Morar era la egalitate cu Hora în ceea ce privește numărul de goluri marcate – 4. Trei în campionat, „dubla” de la Botoșani și reușita de acasă chiar cu Gazul, plus penalty-ul transformat la Miercurea Ciuc, în partida din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României. „Am fost puțin surprins să aflu că nu mai sunt dorit la UTA, dar am mers mai departe. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat mai mult actuala echipă, am fost greu afectat de COVID și  mi-a luat vreo lună și jumătate să revin pe gazon la o capacitate fizică bună. Țin legătura cu majoritatea foștilor mei colegi de la UTA, am rămas în relații bune, cu antrenorul Balint ne salutăm”, a mai spus fotbalistul medieșenilor.

La meciul de duminică, Vlad Morar și-ar putea îndeplini una dintre dorințele avute în momentul în care a semnat cu UTA. „Chiar mi-ar plăcea să fie suporteri în tribune, nu contează că eu voi fi acum în tabăra adversă. Fotbalul e pentru spectatori, pe undeva ne vor ambiționa și pe noi. Și așa eu mi-am dorit să joc un meci cu suporteri la Arad”, mai susține atacantul, care a marcat pentru „găzari” doar acasă, contra celor de la Voluntari, Dinamo și Astra.

Gazul nu are probleme de lot pentru deplasarea de la Arad.

10 comentarii

  1. Un antrenor cu ” scaun la cap” ar fi renuntat la pe Hora si l-ar fi mentinut pe Vladut Morar dar la noi ca la nimeni !!! Traim in Romania si asta spune tot !!! Cand primeaza alte interese asa se intampla !!!

    0
    0
  2. La noi se numea cu diminutivul „VLADUT Morar”,a evoluat in maturitate..Acum este Vlad Morar,devenit personaj mai serios….salariu enorm la ce prestase pe la UTA,zero barat…dar clauze la punct si virgula,bineinteles tot cerut si servit de catre Balint si Apostu…Prime de gol,de pase de gol,specificate,absolut totul,de te-ai crucit,de zici ca avea apostila europeana cu stampila ceruita….Aha..uitasem…pai parca tot Balint l-a cerut,nu i l-a bagat nimeni pe gat…Sau gresesc cu ceva???Vladut in sus,Vladut in jos,il pieptana Mister,pe atunci…Vladutule..coltii tai..erau foarte scumpi….:-))))

    0
    0
  3. Morar cand a fost la noi am crezut că jucator mai figurant si indolent ca el nu a mai fost la UTA…dar apoi a venit petre de pe banca din cosenza

    0
    0
    1. Parca V. Morar a fost peste N Rosu…sau ..gresesc ? Deci…mai bine se renunta la Rosu….complet inutil, Rosu ne-a castigat meciul de la Botosani

      0
      0
  4. Morar o sa joace cu o dorinta foarte mare pt. a arata ca, el a fost indepartat pe nedrept de la UTA. !!! Dar, adevarul este ca, Morar nu a dat satisfactie la UTA cat a jucat, poate si cum zice el avand argumentele lui. Asta este viata, vedem ce va fi ? Sper ca, UTA sa nu se incurce dinou acasa , si 1 punct este bun pana la urma !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  5. Morar face parte dintr-o grupă valorică aparte dar nu de 5 stele. E sigur pe niste calități , joaca ceva ,are chiar prestanta. Alta e treabă. Cine îl plătește ,și nu puțin ,dorește și o constanta la el prin goluri Ceva intre 12 și 16. ! Aici l-ai. dezarmat !! El da vreo 5 ,mai ales când nu aștepți. De aceea are și un parcurs itinerant . E permanent o promisiune ,deși la 27 de ani , ai crede că ai pus mâna pe un chilipir. Cu despărțirea de ei UTA mai urca o treapta la pretenții. Cum vedem acum ,ce căutau la echipa un Ursu , sau Pușcaș și alții.!!

    0
    0
    1. Domnule @Ionescu Gavrila,sunt mereu de acord cu dvs,dar atentie mare…Unii jucatori sunt adusi pe picior mare,pe salariu enorm,avand niste clauze de nivel Champions,minute jucate,pase de gol,marcari de goluri,etc……ca apoi sa vezi ca scenaristul si regizorul partiturii respective,s-a cam inselat si actorul trebuie inlocuit..Ok..se intampla sa tragi un loz gresit,dar apoi ii aduci pe Hora si Antal..Pai asta cum se numeste???Auto-mutilare?Sado-Maso?Despre Nelut Rosu..doar de bine,ce rost ar avea subiectul???

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button