Arhivă articole

Tribuna I a arenei „Francisc Neuman” a primit oficial numele lui Nicolae DumitrescuPe 18 aprilie s-au împlinit 76 de ani de când baronul Francisc Neuman a înființat UTA, iar aniversarea din anul 2021 i-a fost dedicată lui Nicolae Dumitrescu.

De astăzi, amintirea omului de al cărui nume se leagă absolut toate trofeele Bătrânei Doamne e impregnată și mai puternic pe Arena Francisc Neuman. Tribuna I a noii case utiste poartă oficial numele marelui antrenor.

Momentul a fost onorat cu prezența de doamna Adina Grecu, fiica lui „Coco” Dumitrescu, aceasta fiind însoțită de Gyuri Vaczi, elev odinioară, colaborator și apropiat al tehnicianului.

Pe viitor și tribuna a II-a, dar și cele două peluze vor primi numele unor vechii glorii ale UTA-ei.

5
1
loading...

6 comentarii la articolul: “Tribuna I a arenei „Francisc Neuman” a primit oficial numele lui Nicolae Dumitrescu

 1. Felicitari tuturor! Frumoasa actiune..cu mare bucurie voi lua loc in Tribuna „Coco” Dumitrescu. In viata unui club, suporterii si fanii trebuie sa aprecieze gloriile, legendele de care se leaga cele mai frumoase performante. Abia astept sa pasesc pe stadionul nostru sa vad o mare de fulare alb rosii. UTA este Arad

  15

  0
 2. Faceți o ofertă la D-nl Coraș sau Dukadam să fie lîngă echipă ar fi bine benefic pt club dacă ar putea să-i aducem pe cei doi și să lucreze pt . . Clubul UTA are nevoie de oameni care au demonstrat ceva în fotbal .cred că jucătorii de la UTA i-ar vedea le-ar tremura picioarele nu ar ști cum să treacă prin fața lor .

  4

  3
  1. Ar fi un gest ca știm sa ne apreciem valorile… Și Coco, ( miticul) și Gornea, prahoveanul și Florian Dumitrescu… Alt mitic… Și Coras și Dukadam… Adadeni, siiii. Indiferent de animozități.. Sa nu îl uitam pe Ionuț Popa… Vin alți de la sute de km sa îl omagieze și noi… Ii ținem ranchiuna…!!! A fost al nostru oricum!!?
   Haide UTA!!!

   9

   0
 3. Desigur Coco Dumitrescu a participat ca jucator sau antrenor la toate marile succese. E o masura buna, corecta.Eu as numi tribuna a doua Zoltan farmati iar peluzele Petescu si Brosowski. Zonele din tribune ( sectoarele) trebuie sa poarte numele si a altora dintre cei care au facut UTA…. MARE

  7

  0
 4. Un gest de apreciat si de admirat..doar ca avem prea putine tribune pentru a le denumi dupa numele fostelor glorii ale UTA-ei…Propun ca mai departe sa se denumeasca sectoarele,nu o intreaga tribuna,ca sa fie amintiti macar cativa… Petschovski,Lereter,Farmati,Brosovszky,de ce nu si Domide si ar mai fi multi,care ne-au facut mandri….
  Buna treaba..Succes!Asta…ca ulterior cei ce poarta si vor urma sa poarte tricoul alb-rosu, pe viitor,cand vor iesi pe gazon,sa se simta apasati de stima si respect…daca….Cine stie cand vom mai venera vreo-data pe careva jucator?..Greu de crezut….

  2

  0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.