UTA Arad

Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției va decide dacă UTA – Gaz Metan se joacă cu spectatori! Timiș: „FRF și LPF nu ar trebui să aibă vreo implicare”





Clubul UTA, cu sprijinul autorităților locale și sanitare arădene fac tot posibilul ca meciul de mâine, dintre echipa lui Laszlo Balint și Gaz Metan Mediaș să se dispute cu spectatori, în limita celor 25 de procente de ocupare a arenei „Francisc Neuman” și cu respectarea condițiilor anunțate aseară de prim ministrul, Florin Cîțu. Adică, la intrarea pe arenă, spectatorul să prezinte dovada vaccinării anti-COVID (minim 10 zile de la rapel) sau teste negative PCR sau antigen, nu mai vechi de 72, respectiv 24 de ore.

De câteva minute, la Prefectură s-a încheiat o ședință operativă la care au luat parte, printre alții, Csaba Toth, prefectul Aradului, Horea Timiș, șeful Direcției de Sănătate Publică Arad și Alexandru Meszar, conducătorul echipei fanion a Aradului. „În acest moment ies de la Prefectură, unde am întocmit toate actele, am făcut toate demersurile necesare pentru ca meciul de mâine al UTA-ei să se joace cu spectatori, în limitele și condițiile impuse de lege, conform declarațiilor de aseară ale domnului prim ministru. Cererile noastre vor ajunge pe masa Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, care va avea o ședință de lucru începând cu ora 15 și ne va comunica decizia sa. Din punctul meu de vedere, Federația Română de Fotbal sau Liga Profesionistă de Fotbal nu ar trebui să aibă nicio implicare după Hotărârea de Guvern de ieri”, ne-a declarat Horea Timiș.

În paralel, se pare că „oficialii” clubului UTA au și achiziționat aproximatov 2.000 de teste antigen care pot fi făcute chiar la stadion înainte de meci, gratuit, de cei care nu s-au vaccinat. Vorbim despre abonații clubului, care mai au avut timp până astăzi, la ora 14, să-și ridice cardurile de acces pe stadion.

Vă reamintim că Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a declarat ieri că primul meci cu spectatori de după pandemie va fi finala Cupei României, dintre CS U Craiova și Astra Giurgiu, iar Federația agreează și ea acest scenariu, din moment ce și-ar putea aroga meritele.

4 comentarii

  1. Dacă s-ar dat pur și simplu liber la 25% pt vaccinați, ce atâta brizbrizuri și ședințe? De ce vă este frică? Că vă pierdeți posturile? Timise, Csabo bobo sau cum te cheamă…ce complicați atât lucrurile?

    0
    0
  2. Ar trebui cu toții la stadion, și dacă ne lasă și dacă nu ne lasă, săi încurajăm de afară, FORȚA UTA!

    0
    0
  3. Sa intram duminica pe stadion in conditiile ca suntem vaccinati si respectam distantarea este perfect legal din moment ce exista o lege in acest sens……legile trebuie respectate……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button