UTA Arad

E oficial: UTA – Gaz Metan se joacă fără spectatori!





Susținătorii „Bătrânei Doamne” mai au de așteptat până la „debutul” pe arena „Francisc Neuman”. Declarațiile președintelui Iohannis și ale prim ministrului Cîțu se dovedesc fără acoperire, din moment ce nu există un ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Ambii spuneau că fanii pot reveni pe arenele de fotbal astăzi, 15 mai, dacă fac dovada vaccinării sau prezintă un test negativ PCR sau antigen, însă, iată, lucrurile sunt mai complicate de atât. Ei trebuiau să ocupe maxim 25% din capacitatea stadioanelor.

În urmă cu câteva minute, clubul UTA a dat un comunicat oficial prin care pune capăt oricăror speranțe ale suporterilor săi, abonați pentru stagiunea 2020-2021 a Ligii I. Iată cum sună informarea grupării arădene:

”Ne pare enorm de rău că nu am reușit să le oferim abonaților noștri ocazia să fie prezenți în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad, de Direcția de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad și DSP Arad, puneam la dispoziția abonaților gratuit 2000 de teste rapide antigen.

Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Din păcate, ne puteți susține la acest joc doar prin achiziționarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro).

Nu dăm niciodată înapoi!”

24 comentarii

  1. Nici o problema!! Se poate inaugura stadionul și în liga a doua!! Acum, după victoria sibienilor la Iași avem toate șansele sa retrogradam direct!!!!

    0
    0
    1. Bine ca mai exista in lume habarnisti ca tine care nu stiu efectiv sa citeasca un clasament , ne mai descretiti fruntile cu tampeniile ce le scoateti din voi

      0
      0
      1. Am greșit!! Asta e.. Oricum sunt o grămadă de habaristi pe aici dar și din aia plini de importanta care le știu pe toate!!! ??

        0
        0
    2. esti sigur mai uitate odata pe clasament nici daca vrea nu poate retrograda direct………sau da 6 pct la sibiu ultimul meci? iasul 20pct, sibiu 23 pct….. uta 28 pct cum sa retrogradeze direct

      0
      0
      1. De citit,pare ca site,cu aritmetica si logica sta mai rau…? Asta nu inseamna insa, ca maine nu avem nevoie de victorie!
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
    3. Direct nu ai cum sa mai retrogradezi,eventual la baraj dar Balint ,,va face orice prin orice mijloace,, va rezolva că UTA sa nu retrogradeze…sper din toată inima să nu apuce barajul UTA dar din sezonul viitor Balint trebuie sa plece . Jucători avem dar nu exista antrenor Balint e doar practicant….

      0
      0
  2. Este penibil ceea ce se întâmplă, a ajuns MTS să fie mai presus de o lege aprobată. NO COMMENT….
    FORTZA UTA

    0
    0
    1. Ce lege? Au vorbit doi oameni politici care au interesul să-și facă imagine. Cine încă nu s-a lecuit o să o mai pățească.

      0
      0
  3. Bun net-ul asta , toti retardatii isi dau cu parerea, toti agramatii scriu, toti frustratii devin specialisti, si toti sub anonimat si sub acoperire !

    0
    0
  4. pai trebuie sa zicem raspicat ca presedintele tari inpreuna cu guvernul lui nu stiu ce fac ,una vorbesc ieri alta azi, maine nu se stie, deci se vede cu ochiu liber ca sunt incapabili .Conducerea tari doarme adanc se pare ca au visat si viseaza in continuare sa va fie rusine ,somn usor.

    0
    0
  5. Nu ai cum! Ministrul sporturilor, e mai presus de lege, după cum se vede! Se lauda a fi sportiv ( chiar activ) , chiar asa cu handicap, dar poate prefera sa se distreze cu acoliții săi din minister, pe care i- a angajat pe mii de euro, decât sa se obosească sa dea un aviz! Dacă nici pe boul asta nu îl da afara zburatacitul da Câțu , inseamna ca pe cretinel ala de la sanatate l- a dat degeaba, doar ca nu ii de ai lui. As vrea sa îl vad oe neamt, cum mana mamii lui se simte, când vede ca nici suburdonatii nu îl asculta. Și cum se lauda, încetinitul, alaltaieri cu măsurile astea. Șleahtă de prosti, handicapați și retardați. Ne meritam soarta! Dar, ce vina avem , noi,ca traim in Romania? In alta ordine de idei, lauda ipentru inițiativa UTA, dar ei știau de dinainte ca nu va avea izbânda. A fost doar de ochii lumii, sa mai scalde din greseala cu licența UEFA( nedepusa).Pacat! De multe de de tot! Hai UTA. La anul nu mai merge cu jumătăți de masura!Nu, atâta timp cât vom fi noi in tribuna! INTELES?

    0
    0
  6. Astra – Voluntari 0-3 !!! Acuma este clar ca, buna ziua. Daca baietii nu castiga cu Gaz Metan Mediasi, o va duce pe UTA. in mod sigur la BARAJ !!! Asta este , asa este cand tratezi atatea si atatea meciuri de slaba factura acasa pe teren propriu, acuma s-a ajuns cu cutitul la os !!!! Vom vedea ce va fi maine ,cu siguranta va fi un meci extraordinar de greu cu gazarii !!!

    0
    0
  7. In iltima etapa cu Voluntari, in caz ca, UTA. nu castiga la Arad cu gazarii, mai exista o sansa dar avand in vedere ca, ilfovenii joaca pe teren propriu,au avantajul arbitrilor ,deci este c-am greu dar nu imposibil !!!

    0
    0
  8. Ne este bun si un.x la voluntari si daca nu castigam maine , nu va mai saturati conducerea utista de bani fin bilete virtuale , gata ajunge , de a-ti fi jucat voi fotbal barem pe jumatate pe cat visati la banii din bilete virtuale echipa era lejer fara miza la meciul de maine

    0
    0
    1. amice, in total s-au vandut 3267 de bilete pe parcursul intregului sezon. ti se pare mult? vai steaua voastra…

      0
      0
  9. pt merit sportiv ar trebui sa retrogradam ne au batut de 2 ori acasa ultimele echipe o echipa praf ca iasi ne a tras 2 infrangeri idem hermanstadr ce poate fi mai rusinos de atat balint nu are nicibo scuza vorba.lui cifrele nu il ajuta dintr un campionat decent am.ajuns in rahat ne am batut joc de uta si de suporterii ei rusine balint rusine jucatoror care si au batut joc de bramdul uta!

    0
    0
    1. Pe ideea asta daca ai batut CFR ( e adevarat , o singura data, dar in deplasare) ar trebui sa fie UTA campioana?
      Ai oleaca de logica?

      0
      0
  10. Astia isi bat joc de noi,acuma am vazut la stiri la timisoara la rugby,stadionul plin.
    Se raspandeste virusul doar la fotbal,ca eu nu-nteleg ?
    Ar trebui luati toti pe sus,in tara asta se mai remediaza ceva doar daca se rade tot,si se da restart de la zero

    0
    0
  11. @ Tamsa Marius
    „Ne este bun si un.x la voluntari si daca nu castigam maine”
    Asa este, dar nu ar fi cam puțin ca UTA sa faca doar 1 punct din 6 posibile ?!
    Daca sunteți profesionisti desăvârșiți, ar trebui să dați totul pentru victorie în ambele meciuri!
    Personal m-aș mulțumi și cu două egaluri, dar să vedem că UTA JOACĂ FOTBAL!
    Vrem sa revedem spiritul competitiv, dorinta de victorie, nu circ!
    HAI UTA!

    0
    0
  12. Stați …. liniștiți la …… locurile voastre UTA NU VA RETROGRADA totul este sub control ……% la % adevărat!!¡!!!!???? ?????

    0
    0
  13. Cu toate ca eram cam sceptic despre prezenta noastra in tribune,totusi am sperat,ba chiar mi-am si pregatit tinuta de stadion…Biata tinuta a sperat si ea ca vede lumina zilei si va iesi din dulapul intunecos,unde a fost exilata din martie 2020..Asta este….Nu se numeste ghinion ci o idiotenie,cu niste personaje la conducerea tarii,care nu stie stanga ce face dreapta…
    Sunt ferm convins ca daca Biden,Merkel ar fi iesit in spatiu public,declarand ca au voie 25% spectatori,pai asa ar fi fost,absolut instantaneu si ministerele executau urgent..dar la noi…comedie trista si deziluzii politice..Nimic nou pe frontul de est…
    DECI..ramanem cu speranta ca UTA va avea puterea sa treaca de Medias…Incepand cu Liga a 2-a,ne-au tot avantajat rezultatele altora,cu amplitudine maxima in Play-off…trebuie sa recunoastem asta…
    De data aceasta,se pare ca s-a schimbat situatia,din pacate rezultate previzibile….si inca nu s-au terminat…
    Mi-as dori,ca UTA,in al 99-lea ceas,sa aiba acea tresarire de orgoliu,de atitudine..daca nu pentru culorile alb-rosii,pe care unii jucatori se pare ca le persifleaza,macar pentru prima de evitarea retrogradarii,daca tot au inaintat miseleste aceasta cerere spre conducere..
    Cu toate ca am mari emotii,sper ca la ora 15:45,plus prelungiri,sa pot respira usurat si apoi, la Voluntari,sa putem merge linistiti cu un lot de jucatori care au jucat mai putin,inclusiv debut Negoescu,care a marcat iar si din nou,cum o face meci de meci la U19…
    Meci foarte greu….SUCCES baietilor!

    0
    0
  14. Un meci,nu greu,ba foarte greu contra gazarilor…Sunt foarte bine legati,compacti si vin cu ideea clara ca la Arad se poate castiga lejer.. si am o teama foarte mare ca nu-i vom putea desface,daca nu am reusit sa descalcim niste desculti(scuze ca-i numesc asa) cu viitor incert,neplatiti cu lunile…Am pierdut meciuri pe care nu era voie sa le pierdem sub nici o forma…si eram linistiti,departe de griji…Dar..”capul face,capul trage”…Sunt curios cu ce formatie abordeaza Mister aceasta partida de „Sabia lui Damocles” la jugulara…Trebuie sa accepte ca rezultatele negative i se datoreaza,minim 70-80%…Vorbe si spiciuri stim sa facem oricare dintre noi…
    Ruleta ruseasca ar presupune ca risti totul sau nimic,dar nu cand esti deja ajuns cu streangul la gat,cu ultimul glont pe teava posibil,ne ramane doar Fortuna,zeita norocului…Erau suficente momente de achitare,suspendare a sentintei,inainte de esafod…
    Si Rasputin s-a crezut nemuritor….

    0
    0
  15. La rezultatele care au fost acasă și dezamăgirile trăite de tot suporterul UTA și cele 3267 bilete virtuale sint multe.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button