Rugby

Rugbiștii arădeni au pierdut la Gura Humorului un meci cu destule probleme de arbitraj





Rugbiștii arădeni se întorc fără punte dintr-o nouă deplasare lungă, tocmai în Moldova, la Gura Humorului. În cadrul etapei a 5-a a Diviziei A, gazdele s-au impus cu scorul de 33-5, după 7-0 la pauză.

Singurele puncte ale CS Universitatea au venit după eseul lui Postolachi, reușit la scorul de 19-0 pentru moldoveni. „La pauză a fost 7-0 pe fonndul unei greșeli de arbitraj. Apoi, e al doilea meci consecutiv în care primi trei cartonașe galbene, cel puțin două dintre ele gratuite iar de data asta am avut de suferit și pe tabelă. Am primit puncte importante și pierdem în fața unei echipe cam de nivelul nostru. Nu mi se pare normal ca astfel de meciuri să fie conduși de arbitri din Moldova, dar ce putem face? Asta e, avem și noi vina noastră pentru că am pierdut, din nou am avut absențe importante, dar mergem mai departe”, ne-a declarat Marian Grindei, antrenorul arădenilor. Centralul partidei a fost ieșeanul Emanuel Gorodea.

Anton, Marinca, Roșian – Argintaru, A. Farcaș – Postolachi, Ene, Burai – Gîrda, Vajdovics –  Dat, Iștoc, Zaiba, Szucs – Tiron, plus Pastor, Erdei, Țucudean, Popescu și Tat sunt „studenții” care au evoluat astăzila Gura Humprului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button