UTA Arad

Antal, omul care a declanșat fiesta utistă: „Am arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Vrem să terminăm cât mai sus!”





Cel mai cunoscut nume din campania de transferuri a iernii la UTA a ajuns la trei goluri în acest campionat. Liviu Antal a fost decisiv în succesul de azi al arădenilor cu Gaz Metan Mediaș, ocazie cu care „roș-albii” sunt siguri de prezența lor în Liga 1 și în noul sezon.

Fostul campion al Lituaniei, cu Zalgiris, a păstrat – oarecum – obiceiul golurilor rapide, cu mențiunea că de această dată nu a mai înscris în primele secunde ale partidelor (așa cum o făcuse la Clinceni și Mediaș), ci a făcut-o la 5 minute de la fluierul de start al mitanului secund. „Nu este important când și cât de repede înscrii, ci să o faci ca să câștige echipa. Mă bucur că în această zi am reușit să ne îndeplinim obiectivul, mă bucur că echipa a arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Este important că ne-am creat ocazii și am avut o apărare precisă, important este că nu am luat gol și am înscris noi”, a spus Antal, care s-a aflat la locul potrivit, cu toată poarta în față, după ce „capul” lui Hora a revenit în teren din bară: „Nu știu am avut noroc, nici nu mai contrează. Important este că am trimis mingea în plasă și am făcut-o datorită colegilor, a echipei, altfeș puteam să ajung să marchez. Mă bucur că echipa a arătat atât de bine astăzi, mai ales că nu era tocmai simplu acest meci. A fost o presiune după înfrângerea cu Iașiul și ne trebuia neapărat o victorie, de care acum ne bucurăm”, a spus la final eroul arădenilor în disputa cu Gazul.

Liviu Antal este unul dintre utiștii care nu a jucat niciun meci cu suporterii arădeni în tribune, iar la final, la acea sărbătoare de la gardul arenei „Francisc Neuman”, avea să guste din beneficii. „Când suporterii vor avea posibilitatea să vină pe stadion cu siguranță ne vor împinge de la spate. Avem susținători frumoși, care iubesc acest club și este normal să fie un plus pentru noi. Sperăm că acum i-am făcut fericiți, acum 7 zile erau supărați, dar în viața unei echipe mai sunt astfel de momente. Am destule oscilații, dar sper ca în cel mai scurt timp să le reglăm”, a adăugat atacantul „Bătrânei Doamne”, care și-ar dori un rezultat pozitiv și în ultima etapă: „Vedem ce se va întâmpla în meciul dintre Argeș și Dinamo (n.a. „câinii” au câștigat cu 2-1 și îi lasă pe argeșeni la cota 31 de puncte, atât cât are și UTA acum) și ne dorim să câștigăm la Voluntari pentru a prinde locul 8, dacă putem, sau măcar locul 9, cert este că dorim să ne clasăm pe un loc cât mai bun”. 

În cel de-al doilea sezon în „alb-roșu”, Antal susține că va arăta o formă mai bună. „Mai am contract un an de zile cu UTA, vom vedea ce se va întâmpla, dar eu zic că rămân. Din nefericire, am venit nepregătit în iarnă, nu am prins un cantonament în acest sezon. Mă cunosc foarte bine și știu că, cu cât sunt mai bine pregătit din punct de vedere fizic, cu atât pot să arăt mai bine. Dar,  asta nu înseamnă că dacă voi avea cantonament voi arăta extraordinar. Eu mereu îmi doresc să-mi ajut echipa cât pot de mult și doresc să o văd pe o poziție cât mai fruntașă”, a concluzionat atacantul de 31 de ani.

Galerie FOTO semnată Claudia Carp

29 comentarii

    1. Meci de infarct……De altfel dupa acest meci, a murit Francisc Duckadam din Sagu,unchiul lui Helmuth Duckadam,un mare sustinator a echipei UTA………Diagnosticul? INFARCT !!!!!!!!

      0
      0
      1. Nu era unchiul ci fratele lui Duckadam , si nu a facut infarct ci s-a spanzurat …in rest din pacate e adevarat totul …a murit ( sursa…aradon )

        0
        0
        1. Din pacate,Geo,era chiar unchiul lui Helmuth (aradonul dezinformeaza opinia publica), era fratele lui Iosif(Seppi) Duckadam,tatal lui Helmuth, care si el la fel ca si fiul lui, a fost un mare portar la Sagu (nu a putut sa progreseze deoarece nu a avut conditii materiale). Poate vine chiar Helmuth sa-ti dea mai multe detalii.

          0
          0
  1. Prima concluzie: nicio postare de la Cineva, Adi, Viktor pentru UTA dupa victoria asta mare. Oare este o surpriza ? Caractere, caractere…

    A doua concluzie: Nelu, Targoviste, asa cum ti s-a sugerat deja, acum nu-ti mai chemi prietenii, ca sa iasa la interviu, asa cum ai facut cu mine la modul foarte imperativ ??

    0
    0
    1. Cum nici o postare ? Sa fim seriosi , sunt aici respectivi nu ii vezi la dislik-urile tale ? Atitudine tipic sobolaneasca , ai nene taria de caracter sa apari si la bine si la rau dar dupa cum vezi nu ai cu cine…

      0
      0
      1. 🙂 Ai dreptate…si cand ma uit la cate negative au venit, imi dau seama ca am mai uitat din ei, precum ar fi Tirsin, Buimac si chiar Dodo, ultimul insa a aparut pe comentarii, el are dexteritate mai buna sa joace ambele faze, aparare si atac, adica sa faca si pe pozitivul si pe negativul mistocar 😉

        Acum, sa ne inchipuim un exemplu: sa zicem ca noi toti astia de aici ne cunoastem si ne intalnim fizic, iar acum am iesi sa sarbatorim victoria si ramanerea in prima liga la fan-clubul nostru…iar cei care tot au dat pe negative si bagatul batului prin gard nu ar veni, ci s-ar ascunde de inciudati ce sunt…pe cand la infrangeri au tot venit sa se planga si sa acuze (si vor mai veni)…si toti ne pretindem ca apartinem aceluiasi fan-club…
        Sa nu stai tampit si sa nu intelegi si sa-i privesti ca pe niste extraterestrii ?

        Altfel, cred ca ar fi mai mult decat interesant ca toata lumea sa mearga inapoi si sa-si reciteasca postarile anterioare, ar fi de invatat din ele…eu am mai recitit acum si am putut concluziona mai bine despre cat de tare s-au metamorfozat unii in ziua de ieri fata de cum s-au prezentat anterior. Este o schimbare in bine reala ori doar una facuta din spirit „de conservare” ? Mi-e teama ca nu e…

        0
        0
    2. Nu mai iese nici unul sa ne zica cum pierdem cu Mioveni la baraj si retrogradam. II vezi pe astia doar la disklike-uri.
      Nelu, Targoviste astept si eu sa-i chemi sa-si ceara scuze pentru ce au spus sau mai bine sa nu mai apara deloc, ca nu avem nevoie de ei. Sa mearga sa sustina Arges, Clinceni, Botosani sau alte forte de astea din liga 1.

      0
      0
  2. Antal a venit nepregatit fizic, asa ca nu prea a putut duce un meci intreg. Are insa stiinta jocului si stie exploata momentele in fata portii. Toate golurile sale au fost ” de oportunitate”, adica a fost acolo unde trebuia,deci stie anticipa faza. Ieri Antal ne-a facut o mare bucurie, motiv pentru care…eu unul…ii iert toate nerealizarile. Bravo !

    0
    0
    1. Sa-l iertam cu totii,Cosmine,intradevar a venit nepregatit fizic la UTA, si cu 3 sapatamani inainte a avut Covid,multa lume nu stie acest lucru. Antale, daca citesti comentariile, ia legatura cu Victor Hexan,doar e din Simleul Sivaniei,ca si tine, si adu-l la UTA. Victor Hexan este fostul preparator fizic a lui Sahtior Donetsk , si acum e liber de contract,dupa o mica perioada de activitate la divizionara B ,Universitatea Cluj. Cred ca toti va dati seama ca avem nevoie la UTA ,de un preparator fizic de calitate,iar Victor Hexan ar fii omul potrivit ,pe deasupra stie sa faca si atmosfera la echipa.

      0
      0
    2. „…eu unul…ii iert toate nerealizarile”

      Dar te-ai intrebat oare daca el te poate ierta pe dumneata, doctore ? impreuna cu altii care l-ati „incurajat” tare ca de mama focului, asa cum (nu) fac suporterii adevarati ?

      0
      0
  3. Un final fericit,ma bucur pentru evitarea retrogradarii,am avut mari emotii,recunosc.felicitari din toata inima !Hai UTA !

    0
    0
  4. Alooo prietene CUCULE !!! Ce prieteni sa chem ? Sunt eu raspunzator de ceea ce zic altii ? Daca au zis ,au zis de unii jucatori care jucau slab dar nu de clubul UTA., mare atentie,nu se refereau la UTA.ci la cei care juca la UTA. !!! Este o mare diferenta !!! Nu mai improsca cu noroi pt. ca, toti vor binele UTA -ei .

    0
    0
    1. Daca nu esti raspunzator pentru ce spun ei, atunci de ce ai batut toba prin sat pentru ei ? Atunci n-ai avut nicio jena sa zbieri in gura mare dupa mine si sa-mi spui ca ma cheama oamenii…acum, fa la fel, dar cheama-i pe ei sa vina. Esti un om fin, ce mai…

      0
      0
  5. Ce ma tragi tu ma la raspundere ? Cine esti tu ? Tu bati toba mai omule,ce te-a suparat ? Ca te iei de oamenii care isi expun parerea intr-un mod decent ,nu ma refer la cei care jignesc injurand si tu ii bagi pe toti in aceeasi oala ? Cine esti tu de judeci pe toti ? Nostradamus ? Pai da tu nu ai vazut ca, te cheama oamenii pe care tot te ei de ei !!! Raspunde-le ,de ce te ascunzi ? Oamenii si-au exprimat parerea lor ,tie daca nu iti convine, faci ca, toate alea !!! Pana si BALINT a declarat ca, criticile au fost si ele consructive asupra jucatorilor, ce mai vrei ?

    0
    0
    1. S-a stiut demult ca inteligenta nu-ti este prietena, vad ca doresti sa o dovedesti tot mai mult.

      Hai sa luam numai cateva aspecte:
      Ai zis ca te comporti decent…pai, aia e decenta la tine sa strigi dupa mine pe comentarii, ca ma cheama oamenii si sa nu ma ascund…pai, daca ma cheama, lasa-i sa ma cheme, ce treaba ai avut tu ca sa strigi dupa mine in numele lor, cica…eu am strigat vreodata dupa tine asa ? chit ca spui multe prostii, am strigat eu dupa tine, cum ca te cheama nu stiu cine la raport ? Asta-i decenta la tine ? Nu cred ! poate decenta damboviteana de acolo de la tine, imi pare rau ca trebuie sa spun asa ceva, dar ma fortezi s-o fac.
      Ma uit si vad cum ma chemi „CUCULET” si „Alooo prietene CUCULE”…asta-i decenta si buna voastra crestere din Dambovita acolo, nu ? Te-am chemat eu vreodata „NELUTU” sau pe alte formule de adresare care sa arate lipsa de respect, asa cum faci tu ?
      Cand am avut ceva sa-ti spun, am facut-o prin adresare directa catre tine, chiar daca am avut ceva sa-ti spun care sa nu-ti faca placere. Nu mi-ai raspuns niciodata direct, doar mai apoi sa te vad ca deschizi postari noi cu strigate si formule de adresare nepotrivite catre mine. Am impresia ca nu stii ce inseamna decenta si buna educatie si incerci sa transferi apucaturile voastre de dincolo de munti aici.

      Cam atat deocamdata.

      0
      0
      1. Si mai un amanunt: ziceai sa vorbim constructiv, pe realitate. Pai, ti-am pus odata o intrebare cu Feri Tisza, nu mi-ai raspuns niciodata, nu stii raspunsul sau nu vrei sa-l dai ? Te-am intrebat cat a antrenat Feri Tisza prima echipa a UTA-ei, ce a obtinut si cum a plecat.
        Daca vorbesti constructiv, pe realitate, atunci de ce nu ai raspuns ? Nu te-ai deranjat, pe cand cu Dascalul vorbeai frecvent, tu nu vorbesti cu aia care tin cu UTA neconditionat, adica si la greu, tu vorbesti numai cu aia care contesta, care ies numai la infrageri, si cu Dascalul, care a ajuns sa fie interzis aici pe comentarii, la cate mizerii a facut. Bravo !

        0
        0
  6. CUCULET !!! Sa stii ca,sa stii ca, nu ma impresionezi ca, te iei tu de mine la fiecare comentariu !!! Eu imi voi spune parerea cum vreau eu la orice ora din zi despre UTA. intr-un mod civilizat asa ca, nu iti mai bate gura cu mine degeaba, daca vrei vorbim constructiv pe realitate si nu pe contre jignitoare !!!

    0
    0
  7. I-a mai uite-te inapoi la comentariile mele sa vezi ca, am raspuns la aceasta intrebare s-au iti face placere sa ma acuzi de fiecare data ? Am spus atunci ca, nu sunt de acord cu iesirile nervoase ale unora prin violenta si jigniri grosolane asupra antrenorilor si jucatorilor, ce vrei mai mult dar asta nu inseamna ca, daca critici intr-un mod decent,inseamna jignire asa cum insinuezi tu de fiecare data !!! Eu am iesit si la victorii si la infrangeri, care este problema ta atata timp cat imi exprim parerea intr-un mod decent ? Zici ca, am strigat la tine ? Pai tu de ce te iei de mine de fiecare data ? Tu critici pe toti, dar tu nu te vezi si pe tine, aroganta si mandria ta ca, numai tu le stii pe toate ? Eu daca spun ca, cutare s-au cutare jucator nu joaca bine si vreu ca, UTA sa dispuna de jucatori intradevar buni care sa aduca rezultate mai bune si performante pt. acest club,asta te supara ?Vezi ca, ma judeci gresit si ma iei si peste picior pe nedrept !!!

    0
    0
    1. M-am uitat la postarile tale ai ti-am spus ca ai devenit un suporter de carton prin ceea ce ai zis. Asa cum spui opinia ta in mod liber, asa am dreptul si eu sa spun opinia mea in mod liber.
      Ai dat raspuns la intrebarea cu Feri Tisza ? Okay. Daca dezvoltam mai departe, cum s-a ajuns ca el sa fie abuzat ? Raspunsul e: tot de la niste oameni care se manifesta recalcitrant la greu, asa cum faceti voi pe comentarii, manifestatii pe care le critic eu. Cand incepi sa ameninti ca vezi bine nu te pune cu noi suporterii (asa cum ai facut si tu), asta nu face decat sa deschida usa pentru un viitor abuz, asa cum i s-a intamplat lui Tisza. Concluzia: iata asa, Tisza care a fost cel mai muncitor si sufletist pentru UTA, a fost gonit de aceia care numai carcotesc. Rusine !! Cica, toti doresc binele echipei….nimic mai fals !
      In rest, ca sa-ti explic lucrurile simple, ca pe alea mai complicate nu prea le pricepi: cum iti permiti sa strigi dupa mine pe comentarii ?? Am strigat eu dupa tine vreodata ? Cum iti permiti sa ma iei cu CUCULET si alte formule nerespectuoase ? Nu te-am vazut sa te adresezi altora cu Giolet sau Cosminel sau Cosminut si cu Alooo si alte chestii ! Asa ca ti-ai luat nasul la purtare, mai esti si mai tanar ca mine. Nu-mi place sa reactionez asa, insa o fac daca trebuie…si vad asemenea reactii taranesti de Dambovita.
      Nu sunt nici arogant si nici atotstiutor…nu eu vin sa-mi dau cu parerea la fiecare postare, ca ce e bine si ce e rau.
      Daca e sa-i spun cuiva ca e suporter de carton, o spun, daca e sa-i spun ca e fariseu, o spun…fiindca eu ma consider suporter adevarat si daca UTA ar retrograda acum pana in liga a 3-a si tot as tine cu ea fara sa-i tin sub injuraturi ca voi. Deci, daca cineva tot mereu ataca jucatorii, antrenorii, conducerea si tot ce mai apuca…atunci reactionez, nu improscati voi cu noroi asa cum vreti voi ceva la care tin eu.

      P.S. Nu mai explic multe, ca tot nu intelegi, doar o observatie marunta: uite cine te sustine, Cineva. Mai demult iti trimiteai bezele cu Dascalul, acum esti sustinut de Cineva…se spune ca, daca vrei sa cunosti pe cineva, atunci uita-te la prietenii lui.

      0
      0
  8. Apropo de inteligenta de care ma acuzi si te dai peaici civilizat !!! Vezi sa nu dai pe afara de atata inteligenta ce o ai tu !!! Deci inteligenta ta pe care o afisezi ,lasa de dorit !!!

    0
    0
  9. Vezi ca, nu a strigat nimeni la tine ? Ai auzit tu vre-un strigat ? Eu intradevar ti-am zis Cuculet si tu asta o consideri jignire ? Pai zi-mi si tu Nelutule si nu ma supar !!! Si daca ii zic omului Cosminut s-au Dascalut sub forma de gluma nu cred ca, s-ar supara, ce suntem copii de scoala sa ne suparam ? Pai atunci , leagate si de cei care te-au chemat pe sait sa le raspunzi ? AAAAAA de ei nu vrei sa te legi ? De ce ? Ti-ai gasit sa te iei de mine singurul dintre toti ? Tu nu te uiti la tine cum ma jignesti ? Vrei sa fii cu dreptatea in mana si chiar tu nu o respecti ?Ma intrebi pe mine de ce i s-a intamplat lui Tisza la acel conflict avut de parca as fi fost eu acolo,judecandu-ma pe mine aiurea in tranvai pe nedrept bagandu-ma in oala cu acei oameni, nu vezi ca, devii aberant cu chestii din astea despre mine ? Vorbesti numai tampenii inventate de tine la adresa mea ? Cand ai vazut tu vreodata mai omule ca, am injurat eu pe acest sait vre-un jucator s-au antrenor ? Nu mai minti ca, zici ca, esti mai in varsta ca mine si ar trebui sa dai dovada de bun simt !!! Si in legatura cu acel Cineva, nu stiu cine este dar eu l-am contrat de fiecare data can a adus jigniri UTA-ei ,jucatorilor si antrenorului inclusiv si lui Dascalu asa ca, nu mai insinua niste lucruri care nu sunt adevarate ca, nu este frumos !!!

    0
    0
    1. Cand scrii cu litere mari inseamna strigat, un „Alooo CUCULE” e strigat…dar cu tine e pierdere de vreme, nu pricepi nimic.
      Saracul de tine, nici nu-ti dai seama cand nu faci bine, ori nu esti in stare sa vezi si sa recunosti.
      Ti-am explicat destule, priceperea ta e atat de greoaie ca nu merita sa-mi mai pierd vremea.
      Vezi, poate te mai vad ca strigi dupa mine cand echipa pierde…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button